Wedding update part 4

Even teruglezen? Zie hier de vorige updates:

 • Wedding update
 • Wedding update II
 • Wedding update III
 • J
  Eigenlijk staan alle dingen nu zo goed als vast en zijn we de afgelopen weken erg druk geweest met de voorbereidingen voor ons huwelijk. Update nummero 4.

 • De reservering voor waar we gaan ontbijten staat vast. Het is geworden waar we vorige week een proef ontbijtje hadden. Het was goed eten, een leuke sfeer en wel betaalbaar. Ook is het gewoon een buffet zodat mensen gewoon zelf kunnen pakken.
 • De trouwkaarten hebben we besteld en we hebben het voorbeeld al gezien. Hij is echt super mooi geworden ook al komt er veel vouwwerk bij kijken… Verder vertel ik lekker niets om het een verassing te laten blijven. Als de kaart verstuurd is verschijnt er uiteraard een blogje met de kaart.
 • Zoals jullie weten staat onze huwelijksreis al vast. We gaan heerlijk 5 dagen richting Terschelling in de Cupido-suite.
 • Op 7 April ga ik samen met Sabine, Julie & Paula kijken voor een trouwjurk. Op de site van de winkel heb ik al 2 hele mooie jurken gezien. Ben echt super benieuwd hoe het allemaal gaat staan en welke ik uiteindelijk kies.
 • Aankomende weken ga ik oefenen op mijn bruidsschoenen wat ik nog steeds moet gaan doen. Het wordt een helse klus maar zeker meer dan waard. Ik neem wel daarbij ook andere schoenen mee.
 • Ook hebben we voor ’s middags iets leuks op de planning staan wat we ook nog even geheim houden tot na het versturen van de kaart
 • 24 reacties op “Wedding update part 4

  1. Spannende tijd 😀 Ik zie mezelf nog een (heel) aantal jaren geleden vol in de voorbereidingen zitten. Wat betreft die extra schoenen, zeker doen! Wat was ik blij dat ik een paar hele mooie witte gympen had om aan te doen onder mijn jurk (en onze gasten zich maar afvragen hoe ik het kon volhouden op mijn hakken (w00t) )

  2. Leuke vooruitzichten weer! Ik ben zo benieuwd naar je jurk, hihi.

   En dat vouw werk betreft je kaarten; herkenbaar! Ik heb ook al een begin gemaakt met vouwen. Gelukkig is het vouwen alleen voor de daggasten. De avondgasten hebben een andere, simpelere, kaart. De kaart is wel in dezelfde lijn, dus dat is wel mooi.

  3. Wat een voorbereiding vraagt zo’n huwelijk. Maar wat leuk allemaal, je maakt me wel nieuwschierig 🙂

  4. je hebt al leuke dingen gepland! en succes met het lopen op je schoenen. loop er gewoon zo beel mogelijk op en het zal vanzelf beter gaan (ik ga altijd op mijn schoenen de hond uitlaten:p)

  5. Wat heerlijk zulke blogjes.. Fijn dat alles bijna zo goed als klaar is. Succes met oefenen van je bruidsschoenen. Heb je wel iets achter de hand als het echt niet lukt?! 🙂

  6. Dat is fijn joh dat jullie al zoveel hebben geregeld ^ ^ dan weet je zo beetje wat er allemaal te verwachten is….
   Succes met je bruidsschoenen als je maar uit kijkt dat je enkels niet breekt dat moeten we niet hebben hé X)

  7. Lijkt mij een super spannende tijd! Maar wij wachten nog een paar jaartjes ^^ Fijn dat jullie al zo goed op weg zijn met de planningen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *