Recensie: De Wreker

   Sebastian Fitzek – De Wreker
Een tienjarige jongen bekent een moord die hij vijf jaar vóór zijn geboorte heeft begaan..
De politie staat voor een raadsel.

Het is een goed boek hoewel ik het eerder zou beschrijven als een goed, spannend verhaal dan een thriller. Je wordt in het verhaal meegezogen en probeert te ontrafelen waarom de jongen zoveel details weet van de moorden, terwijl hij toen nog niet eens was geboren. Kan het dan toch zijn..

Zeker een aanrader om te lezen en de rest van de boeken van Sebastian Fitzek staan op mijn to-read en hebbenhebben-lijstje. Het boek is bij bol.com te bestellen.

Welke boeken lezen jullie graag?

Rating: ★★★

About the Author

29 Comments

Anneke

Wat een apart verhaal lijkt me dat. Ik heb alleen nog zoveel te lezen (voor school, voor mezelf), gaat nog even duren voor ik er aan toe ben om dit boek te lezen. |:

Reply
laura

is het een nederlandse schrijver(ik moet voor nederlands nog een boek lezen en dat moet van een nederlandse schrijver zijn
🙁 )? het lijkt me echt een leuk boek!

Reply
SAS

Van origine is het een Duitse schrijver. Succes met het vinden van een Nederlandse schrijver/schrijfster. Ik lees zelf voornamelijk vertaalde boeken. De enige die ik pas heb gelezen en een Nederlandse schrijfster is, is Corine Hartman. Schrijft ook wel aardige boeken.

Reply
joten

klinkt inderdaad super! echt iets voor mijn vrouw ook, en ik moet haar dringend nog een geschenk…bedankt hé, ideaal!

Reply
Nicole

Ik word er wel erg nieuwsgierig van.. Ik lees het liefst romans, maar ik probeer ook veel verschillende stijlen te lezen om te zien wat ik er wel of niet leuk aan vind.

Reply
Anke

Momenteel lees ik het liefst simpele chicklits of mooie romans, die geven mij het meeste ontspanning. En die kun je het makkelijkst maar even lezen, omdat ik nu ook niet zoveel tijd heb om me rustig in een verhaal te verdiepen 😉 Maar stiekem vind ik psychologische thrillers ook wel leuk om te lezen.

Reply
Caithlin

De eerste twee regels hadden me al te pakken… Hoe is dat mogelijk? Ik ben benieuwd 🙂

Reply
Naomi

Huh, wat bizar. Die wil ik dus ook lezen. Momenteel ben ik bezig in twee boeken. 1) Het is weer raak met Kees en Sjaak 2) If You Have To Cry Go Outside.. Beiden interessant op een andere manier. Maar niet echt een verhaal. Ik ben weer toe aan een verhaal.

Reply
Jorien

Ik heb echt al te schandalig lang geen boek meer aangeraakt… Moet ik weer eens doen. Dit boek zou me denk ik wel aanstaan.

Reply
Sanne

Apart verhaal. Ik hou daar wel van, van schrijvers die een aparte twist geven aan een standaard genre. Ik lees echt vanalles maar heb een zwak voor de Harry Potter serie en boeken over Spanje en met name Barcelona.

Reply
Amarins

Dit lijkt mij echt een heel gaaf boek. Direct op mijn ’te lezen’ lijstje gezet.
Tot een jaar of 2 geleden was ik echt een chicklit lezer, maar dat is toch wel een beetje veranderd en zit ik meer bij de thrillers, maar ook een goede biografie vind ik ook wel leuk.

Reply
Billy

klinkt mysterieus!

Door het grote aantal logs die ik volg heb ik geen tijd over om te lezen, ook al heb ik al vaker het voornemen gehad om het weer te doen. Vroeger las ik veel, meestal misdaadromans, en ben ik ook enkele jaren begeleider geweest van de kinderboekenjury. Toen waren kinderboeken natuurlijk m’n lectuur… 😉

Groetjes, Saskia!

Reply
Nicole

Ik lees ook graag dit soort boeken. Heb nu de hele serie van Karin Slaughter uit en wacht op de nieuwste… 😉
Maar chicklits vind ik ook wel lekker zo tussendoor.. Verstand op nul!

Reply
Mandy

Hij lijkt me wel erg spannend. Normaal ben ik niet van dit soort boeken, maar deze komt toch wel in mijn “te lezen” lijst.

Reply
Marrit Postma

Dat lijkt me een goed spannend boek ja, ik ga hem meteen op mijn wenslijstje zetten. Ik lees graag thrillers, romans, hmm eigenlijk van alles wel een beetje. Ik lees nu Alice’s adventures in wonderland (in het Engels dus) en Het huis waarj ij van hield van Tatjana de Rosnay

Reply
Susanne

Het klinkt als een heel raar boek, maar ik ga er is naar kijken. Ik ben nu bezig in ´The Mazerunner´

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *