Sebastian Fitzek – De Wreker
Een tienjarige jongen bekent een moord die hij vijf jaar vóór zijn geboorte heeft begaan..
De politie staat voor een raadsel.

Het is een goed boek hoewel ik het eerder zou beschrijven als een goed, spannend verhaal dan een thriller. Je wordt in het verhaal meegezogen en probeert te ontrafelen waarom de jongen zoveel details weet van de moorden, terwijl hij toen nog niet eens was geboren. Kan het dan toch zijn..

Zeker een aanrader om te lezen en de rest van de boeken van Sebastian Fitzek staan op mijn to-read en hebbenhebben-lijstje. Het boek is bij bol.com te bestellen.

Welke boeken lezen jullie graag?

Rating: ★★★

0
29 reacties

29 thoughts on “Recensie: De Wreker

 1. Anneke schreef:

  Wat een apart verhaal lijkt me dat. Ik heb alleen nog zoveel te lezen (voor school, voor mezelf), gaat nog even duren voor ik er aan toe ben om dit boek te lezen. |:

 2. Polkadotflying schreef:

  Hm, tklinkt een beetje zweef maar ook wel weer goed, ik ga weer eens langs de bieb lopen om te kijken of ze het hebben 🙂

 3. Rianne schreef:

  Klinkt interessant!

 4. laura schreef:

  is het een nederlandse schrijver(ik moet voor nederlands nog een boek lezen en dat moet van een nederlandse schrijver zijn
  🙁 )? het lijkt me echt een leuk boek!

  1. SAS schreef:

   Van origine is het een Duitse schrijver. Succes met het vinden van een Nederlandse schrijver/schrijfster. Ik lees zelf voornamelijk vertaalde boeken. De enige die ik pas heb gelezen en een Nederlandse schrijfster is, is Corine Hartman. Schrijft ook wel aardige boeken.

 5. joten schreef:

  klinkt inderdaad super! echt iets voor mijn vrouw ook, en ik moet haar dringend nog een geschenk…bedankt hé, ideaal!

 6. Sylvia schreef:

  Oew, klinkt apart! Ik houd wel van dergelijke verhalen, bedankt voor de tip! 😉

 7. Ines schreef:

  Klinkt als een goed boek 🙂

 8. Liann. schreef:

  Dit boek wil ik zeker lezen!

 9. Nicole schreef:

  Ik word er wel erg nieuwsgierig van.. Ik lees het liefst romans, maar ik probeer ook veel verschillende stijlen te lezen om te zien wat ik er wel of niet leuk aan vind.

 10. Anke schreef:

  Momenteel lees ik het liefst simpele chicklits of mooie romans, die geven mij het meeste ontspanning. En die kun je het makkelijkst maar even lezen, omdat ik nu ook niet zoveel tijd heb om me rustig in een verhaal te verdiepen 😉 Maar stiekem vind ik psychologische thrillers ook wel leuk om te lezen.

 11. Die gaat op mijn to-read list… ben nu nog met Stephen King bezig, 900 pagina’s… 22- 11-1963, geweldig boek ook

 12. Caithlin schreef:

  De eerste twee regels hadden me al te pakken… Hoe is dat mogelijk? Ik ben benieuwd 🙂

 13. Lin schreef:

  Ik ben zo’n watje, dan slaap ik slecht!

 14. Naomi schreef:

  Huh, wat bizar. Die wil ik dus ook lezen. Momenteel ben ik bezig in twee boeken. 1) Het is weer raak met Kees en Sjaak 2) If You Have To Cry Go Outside.. Beiden interessant op een andere manier. Maar niet echt een verhaal. Ik ben weer toe aan een verhaal.

 15. Jorien schreef:

  Ik heb echt al te schandalig lang geen boek meer aangeraakt… Moet ik weer eens doen. Dit boek zou me denk ik wel aanstaan.

 16. Desiree schreef:

  Ik ben niet zo van de thrillers, maar ik vind deze erg interessant klinken! 🙂

 17. HansDeZwans schreef:

  Momenteel ben ik Haruki Murakami zijn boeken aan het lezen. Zeker aan te raden.

 18. Sanne schreef:

  Apart verhaal. Ik hou daar wel van, van schrijvers die een aparte twist geven aan een standaard genre. Ik lees echt vanalles maar heb een zwak voor de Harry Potter serie en boeken over Spanje en met name Barcelona.

 19. Amarins schreef:

  Dit lijkt mij echt een heel gaaf boek. Direct op mijn ‘te lezen’ lijstje gezet.
  Tot een jaar of 2 geleden was ik echt een chicklit lezer, maar dat is toch wel een beetje veranderd en zit ik meer bij de thrillers, maar ook een goede biografie vind ik ook wel leuk.

 20. Billy schreef:

  klinkt mysterieus!

  Door het grote aantal logs die ik volg heb ik geen tijd over om te lezen, ook al heb ik al vaker het voornemen gehad om het weer te doen. Vroeger las ik veel, meestal misdaadromans, en ben ik ook enkele jaren begeleider geweest van de kinderboekenjury. Toen waren kinderboeken natuurlijk m’n lectuur… 😉

  Groetjes, Saskia!

 21. bianca schreef:

  het klinkt idd wel heel apart als die nog niet was geboren lijkt me wel mooi verhaal

 22. Nicole schreef:

  Ik lees ook graag dit soort boeken. Heb nu de hele serie van Karin Slaughter uit en wacht op de nieuwste… 😉
  Maar chicklits vind ik ook wel lekker zo tussendoor.. Verstand op nul!

 23. Lnnk schreef:

  Je maakt me nieuwsgierig, Ik had nog niet van dit boek gehoord.

 24. Laura schreef:

  Dat klinkt als een goed boek!
  Ik lees eigenlijk een beetje vanalles, maar hou vooral van fantasy boeken :)!

 25. Mandy schreef:

  Hij lijkt me wel erg spannend. Normaal ben ik niet van dit soort boeken, maar deze komt toch wel in mijn “te lezen” lijst.

 26. Marrit Postma schreef:

  Dat lijkt me een goed spannend boek ja, ik ga hem meteen op mijn wenslijstje zetten. Ik lees graag thrillers, romans, hmm eigenlijk van alles wel een beetje. Ik lees nu Alice’s adventures in wonderland (in het Engels dus) en Het huis waarj ij van hield van Tatjana de Rosnay

 27. Daniëlle schreef:

  Dit lijkt me echt een fantastisch, spannend boek!

 28. Susanne schreef:

  Het klinkt als een heel raar boek, maar ik ga er is naar kijken. Ik ben nu bezig in ´The Mazerunner´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *