Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 12 veranderingen voor 2012

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

11 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicole
  15/01/2012 at 15:32

  Jeetje, nu ik dit heb gelezen, kom ik erachter dat we meer gemeen hebben dan ik dacht.

  Ik ben echt een piekeraar. Ik kon werk en privΓ© moeilijk gescheiden houden. Mijn weekenden waren daarom ook niet leuk en relaxed.

  Mijn aanstaande man kookt altijd. Ik kan wel koken, ik deed het vroeger thuis altijd voor 6 mensen, maar hij maakt het zo fijn en lekker. Hij heeft zoveel fantasie. Hij komt ook uit een gezin waar de man juist kookt, en ik waar de vrouw kookt, haha.

  Ik eet onregelmatig als mijn aanstaande man er niet is, beetje jammer.

  Lopen op hakken? Vroeger deed ik het altijd, nu nooit meer. Mijn bruidsschoenen hebben een hak van 3 cm, gelukkig. Hoger mag ook niet, anders steek ik boven mijn aanstaande man uit, haha. Dat wil ik ook niet!

  Doel 1 is echt wat je moet doen hoor. Ik weet er alles van. Ik deed het nooit, totdat ik met mijn aanstaande man een spel deed, en als ik zou verliezen, moest ik beloven te gaan ontbijten. Nou, je snapt het al; ik verloor, en als ik iets beloof dan doe ik het ook. Nu kan ik dus niet meer zonder ontbijt en word ik met trek wakker. Het moet even wennen, maar ik merk zeker dat dit inderdaad de belangrijkste maaltijd is op een dag.

  (haha)

 • Reply
  Annouska
  13/01/2012 at 18:54

  Ik vind het 12 super mooie doelen, ga je ook bijhouden in de loop van de tijd hoe het gaat met je doelen?

  • Reply
   SAS
   13/01/2012 at 19:07

   Dat ga ik zeker doen πŸ™‚

 • Reply
  Madrina
  13/01/2012 at 18:24

  Heel veel succes met je 12 doelen. Ik duim ervoor! En als je tips hebt om op hakken te lopen, ik ben er een kluns in.

 • Reply
  bianca
  12/01/2012 at 19:12

  mooi lijstje met mooie doelen… een aantal zijn erg herkenbaar en zeker bij mij ook van toepassing

 • Reply
  Caroline
  12/01/2012 at 17:40

  Mooie en goede dingen die je wil gaan doen. Misschien heb je iets aan deze site voor je bruiloft http://www.highheelworkout.nl/

  Liefs!!

 • Reply
  Billy
  12/01/2012 at 16:27

  het zijn mooie doelstellingen, mij lijkt het leren koken wel iets om met stip aan te pakken. Kan je vriend alleen maar tevreden mee zijn… πŸ˜‰

  Groetjes!

 • Reply
  Angelique
  12/01/2012 at 13:57

  Goede doelen! Ik hoop dat het je lukt πŸ™‚

 • Reply
  Diana
  12/01/2012 at 11:33

  Succes met je doelen.. Sommige moeten gewoon haalbaar zijn voor je πŸ™‚

 • Reply
  RebelGirl
  12/01/2012 at 10:37

  Goed bezig. Men WIL vaak iets GAAN doen… Ik zeg DOE HET!!
  Succes!!

 • Reply
  Julie
  11/01/2012 at 21:10

  Doel 11 komt me heel erg bekend voor. Ga ik ook doen. <3 Huisje netter houden. En doel 4, met jullie πŸ˜€ Ennem, een groot doel is een positieve instelling. Er is veel negatiefs gebeurd de afgelopen tijd en dat moet maar eens afgelopen zijn! Ennem, je moet niet mijn cadeautje vergeten te kopen hΓ¨, hahaha πŸ™‚ x

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png