10 dingen die ik me wel eens afvraag { blog award }


Van Lianda kreeg ik een award met opdracht toegeworpen. De opdracht luid: Vertel 10 weetjes over jezelf wat andere nog niet weten. Echter maak ik er wat anders van aangezien het blogje De 10 weetjes er super op lijkt en jullie al veel van me weten { 10 dingen die ik nooit zou doen, 10 dingen die ik ooit wil doen, Get to know me en mijn 2 Challenges }

Het wordt dus: 10 dingen die ik me wel eens afvraag.

 • Als ik tegen m’n katten praat verstaan ze me dan of denken ze: ‘Wat zegt dat zotte mens nou weer?’
 • 02. Waarom ik nooit maar 1 keer kan niezen maar altijd meerdere keren.
 • Waarom bestaan er niet augurk-loze cheeseburgers? M’n vingers worden altijd zo vies van die augurk ertussen uit pulken.
 • Altijd als ik een wit t-shirt aan heb mors ik er iets op, áltijd. Waarom niet als ik een donkere kleur aan heb?
 • Zouden super helden echt bestaan? Zo’n echte Clark Kent die eigenlijk Superman is maar wij gewoon aanzien voor een zakenman?
 • Waarom kan iedereen op hakken lopen? En ik niet.
 • Was het leven niet veel beter (en daarmee bedoel ik goedkoper) geweest als we de gulden hadden gehouden?
 • Waarom weet ik op belangrijke momenten nooit meer hoe mijn handtekening moet? (Lees: diploma’s, pasjes) Dat wordt wat met ons trouwen..
 • Waarom als er chocolaatjes op tafel staan lijkt het altijd alsof ze me roepen? ‘SASKIA!.. SAAAAAASKIA! Eet me nou ohoppp’
 • Altijd als ik me tenen of nagels lak moet ik plassen. Waarom niet ervoor? Dat zou namelijk véél handiger zijn.
 • En wat vraag jij jezelf wel eens af?

  0

  Misschien ook leuk om te lezen...

  34 Comments

  1. Nummer 1 (dat doe ik bij m’n hond) en 6 zijn voor mij ook heel herkenbaar! Ik krijg ook altijd enorme pijn aan m’n voeten van hakken ;s

  2. Saskia, je bent zeker niet de enige die niet op hakken kan lopen. Hier zit er ook zo ééntje.
   Dat van de chocolade, katten en niezen vraag ik me ook af. Volgens mij begrijpen katten ons wel, allé in het geval van Kasper: hij reageert altijd 🙂

   Enneuh, moet je het blogje nu niet doorgeven?

  3. hmmm ik zou dat ik het antwoord zou weten op een aantal vragen! maar ja, ik ben nog steeds niet helderziend of alles wetend dus dat gaat m helaas niet worden denk ik.

  4. Leuk stukje! Ik vraag me ook vaak af of dieren ons kunnen begrijpen…ben bang van niet, niet echt tenminste! Misschien wel wat emoties of gevoel? Fijne zondag!

  5. Haha, dat van dat praten tegen katten vraag ik me inderdaad ook wel eens af. Toevallig zag ik vanochtend iets op tv over ufo-jagers, dus nu vraag ik me af of er buitenaards leven is en of dat zich misschien niet a la 3rd Rock from the Sun allang onder ons bevindt ;p

  6. Haha ^^ leuk zeg. Zelf herken ik (alleen) de eerste.
   Wat zouden katten nu echt denken? En vooral van hun eigenaars, helaas zullen we daar nooit achter komen denk ik.

  7. Nummer 3 vraag ik me ook af, wat een gedoe om elke keer die augurk uit de saus te plukken. Ik lust wel augurk, maar niet op een hamburger! 🙂

  8. Haha dat zijn leuke vraag-jezelf-af-vragen! Heel herkenbaar van die augurk. Dat doe ik ook altijd bij die van de Mac Donalds!!
   Ik vraag me wel eens af wat anderen van me denken (vooral met een blunder), hoe het met cliënten gaat in de thuiszorg (ik heb al een tijd niet gewerkt ivm stage), wie mijn prins op het witte paard gaat worden (alhoewel ik denk; dat komt vanzelf) en zo vast nog veel meer!

  9. Vraag 9 vind ik zeer herkenbaar!
   Ik vraag me wel eens af waarom sommige dingen lopen, zoals ze lopen.
   En waarom ik daar weer te veel over na wil denken!

   Liefs

  10. Ik vraag me weleens af waarom alle vrienden die om me heen staan zo lang zijn of waarom ikz o klein ben. Dus alleen op momenten dat ik met die vrienden ben.

  11. Dat tweede vraag ik me ook af 🙂 ik nies altijd 2 keer. En ook het zesde puntje herken ik volledig! Ballerina’s of platte laarzen dan maar ;-)!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *