Trilogie Nora Roberts

Mijn nieuwe Engelse boeken van Nora Roberts zijn binnen, een trilogie. Besteld op bol.com. (heerlijke site trouwens) Born in Ice & Born in Shame zijn binnengekomen, nu nog wachten op het eerste boek van de trilogie: Born in Fire. Nora Roberts is echt mijn favoriete schrijfster sinds ik een van haar boeken voor het eerst las.


Sindsdien staat mijn boekenkast vol met Nederlandse en Engelse boeken van Nora Roberts. Het meeste vind ik op Marktplaats of bol.com maar in boekenwinkels snuffel ik ook wel eens rond in de hoop een boek te spotten wat ik nog niet heb. (ter verduidelijking: zie hier wat Nederlandse boeken van haar met beschrijving) Ze schrijft trillers of/en romans.

Eerst even mijn andere (dikke) boek van Harriet Evans (De liefde van haar leven) uitlezen en dat duurt nog wel even. Ten eerste is het een dik boek en ten 2e heb ik de laatste dagen geen tijd gehad. Dit ga ik goedmaken in deze vrije dagen waarin we niets hebben ingepland. Ik kan dus weer even vooruit, en misschien bewaar ik ze wel om te lezen als we naar Kreta gaan!

Update 31.05.09: Born in Flame is nu vandaag ook binnengekomen dus is mijn trilogie compleet.

About the Author

6 Comments

Prinsesje

Ik heb net ook weer een bestelling geplaatst bij Bol.com Ideale site πŸ™‚ het is de maand-van-het-spannende-boek dus dan kun je 3 halen, 2 betalen. Morgen krijg ik ze al binnen. Lezen is zoooo leuk!

Reply
Elise

Wauw wat een boeken heeft zij. Ik wil graag een spannend boek, thrillerachtig dus ik denk dat ik eens ga neuzen tussen de boeken in de bieb van haar.

Fijne maandag, Elise

Reply
Chantal

Ken haar eigenlijk niet. Geen idee wat ze schrijft πŸ™‚

Mijn favoriete schrijfster is al jaren Jill Mansell πŸ™‚

Reply
Laura

Hihi, heb ze net toch besteld. Je hebt mij overgehaald ;). Heb die eerste gekocht Born in Fire en Vision in White, ben erg benieuwd!!

Reply
Laura

Heb net ook weer een boek besteld, maar deze zijn dus ook goed. Heb nog nooit wat van haar gelezen. Ben trouwens ook erg benieuwd naar De liefde van haar leven. Hmmm, loop leeg op boeken…hihi! Ken je de site dizzie.nl trouwens al, erg leuk voor boeken verslinders!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *