Wat mijn katten zo extra leuk maakt
Apporteren & wattenstaafjes
Ayla is een kat die als je een propje gooit hem weer netjes terug komt brengen. Het ziet er echt heel bizar uit en het scheelt weer een stuk lopen voor mij. Yara vind het daarin tegen erg leuk om met wattenstaafjes te spelen. Tsja, ieder zijn ding he.

Begroeting bij thuiskomst
Beide katten komen gelijk bij de deur staan, miauwen van: welkom terug! Zo ontzettend leuk om te zien hoe ze dit ook elke dag weer doen. Dit zelfde doet Yara als ik wegga, ze gaat voor de deur staan miauwen en kijkt me helemaal na tot de deur dichtvalt.


Onder de dekens
Ayla vindt het geweldig om geheel onder de dekens te liggen, het liefste tegen me aan. Ze zoekt een gaatje zodat ze er onderdoor kan en dan zie je alleen nog haar staart.

Aan plastic tasjes knagen en erin liggen
Dat knagen doet Yara altijd, aan de hengsels. Ook aan mapjes die ergens liggen. Overal heb ik dus tand afdrukken in zitten. En als we net boodschappen hebben gedaan gaan ze beiden in de tasjes zitten. Leuk toch? In dozen zitten blijft ook nog steeds favoriet.

Knuffelen, knuffelen en nog eens knuffelen
Op bed, achter de computer, op de bank.. overal willen ze (vooral Ayla) bij me liggen. Ze liggen rustig een aantal uren te maffen op mijn schoot.

Een rug massage krijgen
Yara vind het heerlijk om bij me te liggen op bed, vooral als ik op mijn buik lig. Ze staat dan te trappelen op mijn rug, zodat ik een kleine massage krijg. Heerlijk zulke katten die voor je zorgen.

Gekke capriolen
Yara vind het heerlijk zo, zo of zo te liggen.
Ayla ligt dan weer zo, zo of op deze manier. Ook vind ze de Ipad een leuk speeltje.

Ik hou van mijn 2 zotte, lieve katten. Ook ben ik super blij dat ze het goed met elkaar kunnen vinden en goed naar ons luisteren. Het zijn mijn maatjes en ik ben super gehecht aan ze. Ik hoop ze dan ook extra lang nog bij me te hebben.

Wat maak jou huisdieren zo bijzonder?

29 reacties op “Wat mijn katten zo extra leuk maakt

 1. Ik ben zo dol op mijn katten, omdat het enorm trouwe dieren zijn en je dan ook nooit zullen kwetsen. Daarom zou ik ze nooit willen missen!

 2. ๐Ÿ™‚ Zo herkenbaar allemaal. Ik heb er 6! en ondertussen is niets mij meer vreemd. hahaha.
  Leuke foto’s van je liggende/indewegliggende/slapende katten.
  Wens je een fijn weekend.

 3. Haha wat leuk! Ik ben ook echt een kattenvrouw/ meisje ;p En als student in het Friese land, mis ik mijn kater in het Noordos Hollandos nog elke dag!
  Leuk blog, ging je even volgen op BL ๐Ÿ™‚

 4. whaa een aantal van die dingen doet wizzel ook zo grappig. En de meeste rare eigenschap wat Wizzel heeft (en waar een hekel aan heb) is aan het sabbelen van mijn haar.) Lig ik in bed zit Wizzel opeens weer daar een te sabbelen en te trekken arrg haha maar goed kan niet zonder het beestje ๐Ÿ˜‰

 5. Wat heerlijk lijkt me dat! Echt liefhebbende katten! Wij hebben geen huisdieren alleen wat dieren rondom het huis. Later zou ik wel graag een lieve kat of hond willen! Lijkt mij heerlijk zoยดn beestje met veel liefde om mij heen hebben! (hartje)

 6. Wat lief! Wij hebben niet echt huisdieren, behalve vissen. We hadden vorig jaar wel een kat waar we op pasten, maar dat was echt een duivels beest haha ๐Ÿ˜›

 7. Precies zo is mijn Mango ook, apporteren, begroeten, knuffelen, in tassen en koffers bivakkeren en rugmassages als ze ยดs ochtends iets van me wil. Zij heeft alleen als vreemde gewoonte dat ze alles echt uitgebreid kan likken. Ja ook de badkuip, de vloer en de stoelen, maar ook de bank zodat daar helemaal doorweekte vlekken op komen.

 8. Ik heb er geen! Dus ik kan hier niet over meepraten, hoewel… als ik jouw blog lees vind ik het wel een en al schattigheid!

 9. Wat een leuke katten! Ik heb helaas geen huisdieren (woon op kamers) maar mocht ik ooit een eigen huisje in mijn bezit krijgen dan wil zeker ook dieren!

 10. Super lief! Ik heb ook een kat die apporteert. Geniaal! En hij eet echt alles :O En dan meen ik ook echt alles… Haha.

 11. Ah, wat lief! Sommige dingen doet mijn kat ook, helaas niet dat apporteren ๐Ÿ˜‰ Het is ook grapppig als ze in haar slaap begint te miauwen. En soms niest ze zo hard dat ze er zelf van schrikt, haha. Het zijn zulke leuke beestjes om naar te kijken ๐Ÿ™‚

 12. Ik zou zooo graag een kat willen! Maar ik ben te weinig thuis..
  5 dagen werken en ook een lat-relatie waardoor ik ong om t weekend weg ben.
  Maar wat klinkt het fijn, die schatjes van je!!

 13. Ons bieke, een jack russel van 17 jaar, is verleden jaar gestorven en het doet soms nog pijn!
  Maar kon lachen zoals een mens met zijn tanden bloot!
  groetjes ๐Ÿ˜ก

 14. Ik heb ook twee katten. Ze zijn al oud en halen niet meer zo veel gekke streken uit maar ze zijn wel fijn gezelschap ๐Ÿ™‚

 15. Elk dier heeft zijn eigen karakter wat hem of haar zo bijzonder maakt. Zo Apporteert onze Simba ook en het zijn echte knuffelkonten. Dat verwelkomen ken ik ook, pas als ik ze beide uitgebreid heb geaaid laten ze me er langs. Ze komen altijd bij je liggen, ookal is dit niet echt handig. Denk aan: achter de laptop, als je aan het breien of borduren bent en zelfs nog als je aan het afwassen bent!

  Het zijn gewoon mijn knuffels, mijn kinderen en mijn schatjes (love)

 16. Ik heb ook geen huisdieren, niet zoveel behoefte aa. Maar als ik je blog lees dan denk ik toch wel dat het misschien leuk zou zijn (:

 17. Ahhh wat leuk zeg!!! Ik ben zelf helaas geen kattenmens omdat ik alergisch ben voor de haren, maar ik vind het wel reuze interessante dieren…
  Ik heb zelf een Hond genaamd Diva (een chow-chow) en dat is me ook een geval apart! Zoals de naam het al zegt:Diva. Zodra er een plas water op de stoep ligt, loopt ze er met een boog omheen, omdat ze geen natte pootjes wil hebben. Volgens mij is ze ook lichtelijk autistisch want er opeens bladeren op de stoep liggen waar zij dagelijks loopt, dan wil ze er niet overheen. Als er opeens oud papier buiten staat op de stoepen of er ligt ergens bij het veld een verdwaalde vuilniszak of andere voor haar ‘vreemde’ voorwerpen, trekt mevrouw ook terug en vertikt ze het om erlangs te gaan!
  Maar buiten al deze gekke trekjes is ze mijn kleine dochtertje en zou ik absoluut niet meer zonder haar kunnen! Ze is echt mijn kindje geworden! Ze is zo’n ontzettende lekkere knuffelbeer…en ze geeft zelfs kusjes op commando (love) Sweet he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *