Home sweet home

#project 1: Badkamer [deel1]


We zijn begonnen aan het eerste project hier in huis: De badkamer.


Al sinds we hier wonen erger ik me aan de badkamer. Hij is ten eerste heel onlogisch ingedeeld en ten 2de is de afvoer van de wasmachine (die er tegenover staat) een ramp. De wastafel is echt ontzettend groot waardoor je geen ruimte hebt en de douchedeur niet op het randje kan staan. Daardoor missen we dus een heel stuk doucheruimte. Om dit anders te doen hebben we besloten een nieuwe wastafel te gaan halen en een nieuwe douchedeur die netjes óp het randje kan staan.


Dan het volgende punt: de wasmachine afvoer. Deze liep dus bovengronds regelrecht over mijn schone douchevloer heen. Op de foto’s kan je zien dat vriendlief een pijp heeft gelegd zodat de afvoer niet meer in de doucheruimte uit komt. Er komt nog een mooie afwerking over de pijp heen.


Waar de rode cirkel zit ging de afvoer van de wasmachine eerst heenDat wordt dus een nieuwe wastafel halen dit weekend en weer heerlijk kunnen douche. Alle irritatie punten zijn dan weg uit onze badkamer. Het is nog heel wat werk om alles in elkaar te zetten en te installeren, maar gelukkig heb ik een hele handige (en lieve) vent 😉

0

10 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *