Geluksmomentjes

The Awesome List: Freedom & Love

[ Idee gezien bij Sannelith ]
ღ Over ruim 3 weken hebben we eindelijk vakantie. Kan echt niet wachten heerlijk te genieten en vooral niet bezig te zijn met werken. We gaan heerlijk aan de slag in ons huisje met 2 grote projecten en wat kleine projecten. Het wordt eindelijk zoals we het willen hebben #geldsmijten


ღ De laatste tijd is er veel leuk email contact en meetings met (oude)vriendinnen/familie. Erg leuk om sommige mensen weer te spreken en te zien. Bijkletsen, oude herinneringen ophalen, lachen.. Ben erg blij dat ik sommige mensen weer zie of spreek ook al is het maar eens in de zoveel tijd.

ღ Heerlijk om de laatste tijd aan mijn blog te knutselen. Ben erg tevreden over de layout maar vind het leuk heel wat kleine aanpassingen te doen.

ღ Vandaag een heerlijk ontbijt op bed gehad aangezien vriendlief & ik 4 jaar samen zijn vandaag. Ik ben nog steeds even gek op hem.

ღ Dat éindelijk Harry Potter helemaal klaar is. Lees: ik ben geen Harry Potter-fan en vriendlief wel. Ik was dan ook erg blij de 16de het laatste deel te hebben gezien.

ღ Foto’s van oude vakanties en tripjes terug kijken.

ღ Aan het einde van dit jaar gaan we naar Londen – Colombia Hotel Heb echt super zin om met z’n 4tjes (vriendlief, vriendinnetje + haar vriend) een aantal dagen daar te verblijven.

0

18 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *