The Awesome List: Freedom & Love

[ Idee gezien bij Sannelith ]
ღ Over ruim 3 weken hebben we eindelijk vakantie. Kan echt niet wachten heerlijk te genieten en vooral niet bezig te zijn met werken. We gaan heerlijk aan de slag in ons huisje met 2 grote projecten en wat kleine projecten. Het wordt eindelijk zoals we het willen hebben #geldsmijten


ღ De laatste tijd is er veel leuk email contact en meetings met (oude)vriendinnen/familie. Erg leuk om sommige mensen weer te spreken en te zien. Bijkletsen, oude herinneringen ophalen, lachen.. Ben erg blij dat ik sommige mensen weer zie of spreek ook al is het maar eens in de zoveel tijd.

ღ Heerlijk om de laatste tijd aan mijn blog te knutselen. Ben erg tevreden over de layout maar vind het leuk heel wat kleine aanpassingen te doen.

ღ Vandaag een heerlijk ontbijt op bed gehad aangezien vriendlief & ik 4 jaar samen zijn vandaag. Ik ben nog steeds even gek op hem.

ღ Dat éindelijk Harry Potter helemaal klaar is. Lees: ik ben geen Harry Potter-fan en vriendlief wel. Ik was dan ook erg blij de 16de het laatste deel te hebben gezien.

ღ Foto’s van oude vakanties en tripjes terug kijken.

ღ Aan het einde van dit jaar gaan we naar Londen – Colombia Hotel Heb echt super zin om met z’n 4tjes (vriendlief, vriendinnetje + haar vriend) een aantal dagen daar te verblijven.

About the Author

18 Comments

Deirdre

Heerlijk in je eigen huisje bezig zijn 🙂 Wij zijn momenteel druk bezig met de kinderkamers. Een rotklus om te doen maar t moet gebeuren en het resultaat zal mooi zijn 🙂
Oeehh Londen!! Daar wil ik heeen 🙂 Heel erg veel plezier!

Reply
Mandy

Leuk lijstje. Super dat je naar Londen gaat. Ik hoor veel mensen daarover en wil stiekem zelf ook wel eens naar Londen.

Reply
Elisa

Een heel leuk lijstje, en dat harry potter. Daar word je gewoon na een tijd moe van 😉

Reply
Jeske

Klinkt allemaal super leuk. Maar niet te hard klussen in je vakantie he, ook een beetje ontspannen 😉

Reply
Rianne

Leuk om te lezen! Dat van Harry Potter is wel herkenbaar haha 😀 Zo denkt mijn stiefvader er ook over, met z’n allen zijn we thuis allemaal diehard Potterheads, en hij vind het verschrikkelijk xD

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *