Toch vond ik..

..de bruiloft en vooral de kus van Maxima & Alexander 1000 keer mooier en persoonlijker dan de bruiloft en mini-kus van William & Kate. Wat hebben wij toch een mooi land waar het allemaal niet zo stijfjes hoeft. Hoewel ze er wel erg mooi uitzagen. Toch brengt het filmpje van Maxima & Alexander iedere keer een glimlach op m’n gezicht.

Door deze beelden krijg ik steeds meer positieve kriebels om zelf te gaan trouwen…

23 reacties op “Toch vond ik..

 1. De liefde tussen Willem-Alexander en Mรกxima straalde er vanaf die dag…Super mooie beelden, mee eens!!

 2. Als ik moest kiezen tussen Kate of Maxima.. Oew dan wist ik het wel! ๐Ÿ˜€
  Zeer mooie vrouw, die Kate.

 3. Ik heb ze allebei niet gezien. Ik kan er niets aan doen maar dat hele gedoe kon mij echt niets interesseren. En ik moest werken ;).

 4. Ik kan er niet echt een mening over vormen want ik heb beid bruiloften niet gezien haha!
  Maar vind Maxima wel een leuke vrouw van wat ik zo af en toe voorbij zie komen ๐Ÿ˜‰

 5. Ik heb ze geen van beide gezien..
  Volgens mij ben ik hier de enige die het koninklijke gedoe niet kan boeien, haha.

 6. ik heb de bruiloft zelf niet gezien want ik moest werken, uiteraard word je er mee dood gegooid op tv dus ik heb later wel nog gezien. Ik vond de jurk wel mooi trouwens. En idd net als de rest ben ik het er mee eens het was een heel erg klein bescheiden kusje.

 7. Ja ik vond de kus van Wil en Max ook mooier. Ik zag gister ook echt wat beelden bij DWDD van William op zijn bruiloft. Die man zat er gewoon als een zak aardappelen bij. Ik vond het zo sneu voor Kate die je soms nog wel gelukkig zag kijken naar hem… en dan staat er zo’n dooie mus naast je.

 8. Ja, ik ben het er wel mee eens. Al lijkt het me ook moeilijk als twee miljard mensen naar je kijken ๐Ÿ˜‰ Ik vond het wel super schattig dat William moest blozen, nadat ze gekust hadden ๐Ÿ˜›

 9. Ik vond dat ook meteen dat de kus van Lex en Max spontaner vond. Maar goed, misschien hoort dit ook wel bij hun.. bescheiden. Ondanks dat vond ik Kate wel heel mooi uitzien!

 10. Ik vond de kus van Kate en Will prachtig! Vooral de tweede. De grijns op het gezicht van Kate. De verlegenheid van beide.
  Misschien is het niet zo spetterend geweest als Max en Lex, maar ik hou wel van die Britse bescheidenheid. Het paste gewoon perfect in het hele plaatje. Britse terughoudendheid.

 11. Inderdaad, dus kus bij Kate en William was kort, en eigenlijk omdat het moest. Wel vond ik het leuk dat ze elkaar later nog een kus gaven.
  Ik ben het er helemaal mee eens dat er weinig emotie in zat, in het hele gebeuren. Jammer.
  Toen ik zat te kijken moest ik ook meteen aan onze eigen bruiloft denken….want het blijft een bijzondere dag.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat het nu bij jou steeds meer begint te kriebelen.

 12. Ik vind Kate gewoon zo emotieloos. Het is een hele mooie vrouw maar ze heeft voor de rest geen uitstraling. Iets wat onze Maxima natuurlijk wel heeft.

 13. I totaly agree dear. Ik heb genoten van het filmpje van Alexander en Maxima (toen je me die op twitter gaf) en hoewel ik het een heel lief kusje van William en Kate vond, vond ik onze Nederlandse prins en prinses veel romantischer (hartje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *