Nieuwe lay + TT gehaald!

Zoals jullie zien een nieuwe layout erop gezet! Met deze ben ik wel eventjes zoet, aangezien ik de afgelopen maand erg vaak veranderd ben van layout. Deze kon ik niet helemaal goed krijgen maar na wat prutsen vandaag is het dan toch eindelijk gelukt met een banner van mijn favoriete serie Dawson’s Creek. Tada!

Vandaag was dan de dag waarvoor ik zo ontzettend voor heb lopen stressen. Mijn tussentijdse toets van het autorijden.

En ik ben geslaagd!

Super zenuwachtig was ik maar gelukkig is alles goed gegaan. Alleen sommige dingen heb ik veel moeilijker aangepakt dan had gehoeven. De puntjes waar ik op moeten letten zijn maar kleine dingen dus het gaat vast wel helemaal lukken voor m’n praktijk examen. Deze is al aangevraagd moet alleen nog horen wanneer ik hem moet gaan doen. Ben echt super blij dat het me toch is gelukt! Weer een hoop zorgen van mijn schouders af.

Wat ik wel erg graag wil is niet meer zo gestrest en zenuwachtig zijn. Ik kan me zo ontzettend druk maken als ik zo graag iets wil bereiken en/of moet laten zien. Iemand tips?

About the Author

3 Comments

Julie

Maar Sasjeee, Jij bent ook gewoon de allerbeste! <3 I knew you could do it! x

Zin in morgen 😀

Reply
Loesje

jeeej gefeliciteerd :d goed hoor ^^..ik snap dat je je druk maakt en zenuwachtig bent..dat had ik vroeger ook maar ik heb geleerd om alles maar te relativeren. Met toetsen denk ik altijd, ‘mwah ik heb wel voor hetere vuren gestaan’ of dat het lang niet zo zwaar is of dat er niet zo veel van afhangt als dingen die ik eerder gedaan heb en die ook goed zijn gegaan. Lukt het niet, jammer, maar je hebt het geprobeert. Ik weet niet of jij er iets aan hebt maar voor mij werkt het in iedergeval ^^
succes nog 😀

Reply
Chantal

PACEY EN JOEYYYYYYYYYYYYY :D:D
Hoe schattig waren ze nog in season 1, 2 en 3. Zo lievig!!!!

Halfjaar terug alle 6 de seizoenen achter elkaar bekeken. Werd weer helemaal verliefd op alles en iedereen 🙂

En gefelie met je tussentijdste toets!!!!! :D:D

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *