Shopmiddagje


Een leuk shopmiddagje met mijn nicht Paula. Was gezellig meis moeten we vaker doen (L)

Broodje eten in een zaak waar iemand een zoutvaatje op z’n kop kreeg, slenteren door de stad, lekker bijkletsen over van alles en nog wat, schoenen gekocht (zie foto), riem gekocht voor vriendlief die te klein blijkt te zijn (dus een nieuwe riem voor Sas erbij), kleine spulletjes voor in huis gekocht, foto’s maken bij de V&D (zie foto), weten waar ik mijn trouwjurk ga halen, Oude herinneringen ophalen.. Ja, het was een geslaagde middag!

0

22 thoughts on “Shopmiddagje

 1. Annet says:

  Fijn dat je een leuke shopdag hebt gehad. Je laarsjes zijn erg leuk! Ik zoek ook nog zoiets, voor de lente naast mijn nieuwe gekochte sneakers!

 2. LOU says:

  Hebben jullie die foto’s ook gemaakt? Ik wil dat ook een keer doen, maar dan met m`n vriendje en dan zoals in een film, hahaha.

 3. Mich says:

  Oh lekker! Dit soort vriendinnendagen zijn zo leuk. Gewoon lekker meidendingen en melig doen. Ik kan op zo’n dag weer weken teren 🙂

  Heb je al trouwjurken gepast of nog niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *