Week 51 in foto’sAten we de overheerlijke cake die mijn moeder heeft gemaakt. Jammie..
Maakte we zelf brood met de broodmachine van m’n schoonouders.


Zo’n oud beesie van de AH is toch nog ergens goed voor ๐Ÿ˜‰


Ik krijg maar geen genoeg van de sneeuw! (ik hoef er toch niet doorheen haha)


Genoot ik heerlijk van mijn vakantie. Volgende week nog een week, yeah.


Vriendlief die niet op de foto wilde


Super mooie foto van onze Yara voor het raam..


Genoot ik van de Ipad en begon ik aan het uitwerken van mijn boek


Kregen wij super leuke kerstkaarten

0

Misschien ook leuk om te lezen...

16 Comments

 1. Echt zo leuk dat je ook met een boek bezig bent!! ๐Ÿ™‚
  En mijn kat vind die beesies ook echt helemaal geweldig. Ze zijn alleen wel kapot haha!

 2. Wat ziet jullie bank er lekker comfy uit zeg. En super dat je met je eigen boek bezig bent! En ik ben onwijs jaloers op jullie iPad, hihi.

 3. Leuke foto’s leuke pyjama broek en die IPAD is gaaf heb hem nog nooit van dichtbij gezien of aangeraakt (spin) Ik wil zo graag een Iphone hebben ๐Ÿ™ kom ik er net een paar dagen geleden achter dat ik 1 week te laat was om mijn abbo op te zeggen want heb Simonly en wilde een abbo met Iphone grrr zit ik er weer een jaar aan vast (mad) haha!

 4. Leuke foto’s. Vriendjes willen precies niet graag op de foto, die van mij heb ik nog nooit tegoed op een foto gekregen :p

 5. Fijn dat je ook hebt genoten van je eerste vakantieweek. Wel fijn dat je nu niet door de sneeuw hoefde. Want dat is echt geen pretje kan ik je zeggen. Ik moest gewoon werken, en dus door de sneeuw.
  Fijne kerstdagen!

 6. Wat zijn jou nagels lang *jaloers* (w00t)

  Leuke foto’s! Ik vind je pyjama broek leuk (of is het gewoon een relaxbroek? Nja, hij is leuk!)

  1. Is toevallig dat ze lang zijn hoor haha. Ze scheuren echt heel snel in jammer genoeg ๐Ÿ™
   En is inderdaad mijn (nieuwe) pyjama broek .. Relaxen hoort erbij in de vakantie ๐Ÿ˜‰

 7. Hey leuke foto’s!:D
  Nee heb geen twitter… Ik heb gehoord dat het erg verslavend is.. ๐Ÿ˜› Haha Ik ben meer van het hyve:P WWW ‘s invullen maar heb gehoord dat je twitter kan aansluiten op de www’s van hyves? Miss neem ik dan wel.. ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *