Zoals vele van jullie weten hebben we een Ipad aangeschaft. Hoewel ik zelf totaal niet van dat soort snufjes hou en er ook helemaal niet omgeef vind ik de Ipad echt leuker dan ik had gedacht! Het ziet er mooi uit, werkt snel, zitten erg leuke spelletjes op en ik kan er makkelijk op werken voor m’n boek. Nu nog even wat e-boeken vinden die ik leuk vind om te lezen en ik ben helemaal happy.


Ja ik ben erg tevreden met onze nieuwe aankoop en ik ga er heerlijk van genieten.

0

16 reacties

16 thoughts on “Ipad

 1. Mitchell schreef:

  Hhahahahaha leuk ding hoor, ik zit er nu ook echt niet op ofzo 😀 (yeah) (hartje)

 2. Elisa schreef:

  Een ipad lijkt me ook altijd erg leuk, maar ik heb al een mini laptopje dus beetje overdreven als ik heb zou kopen…

 3. Jeske schreef:

  Esmeralda van EssiePrincessie kan je misschien wel helpen met de e-books.
  De ipad lijkt me ook zeker cool, maar als ik ‘t geld had zou ik zelf eerder voor een iphone gaan.

 4. Justm3 schreef:

  ooh jaloers, ik wil er ook wel ÊÊn ^^

 5. Caroline schreef:

  Die lijkt me echt super fijn!

  Alleen de prijs 🙁

  Liefs

 6. Stephanie schreef:

  Aah dat ziet er leuk uit, buurmeisje had hem pas geleden ook laten zien, mij leek het niet erg handig.. 😛 En ik ben erg snufjes liefhebster:P maar nee voor deze pas ik toch, nou hou ik ook niet zo heel erg van touchscream dingen.. 😛 Maar mooi dat die je bevalt:D!

 7. Annet schreef:

  Super leuke gadget! Have fun!

 8. Lief meisje schreef:

  Veel plezier ermee. Ik hoop dat hij gaat bevallen.

  Mag ik je WW hebben van je logje.

  Ik wens je fijne en mooie kerstdagen.

 9. Krabbelpoot schreef:

  Ziet er leuk uit! Maar ik ben ook niet van de techno snufjes, en het is al heel wat dat ik een blackberrie heb xD

  Have fun with it!
  x

 10. Chantal schreef:

  Eerlijk is eerlijk, het ziet er wel gaaf uit!

 11. Samantha schreef:

  Ziet er heel mooi uit ! Veel plezier ermee 🙂

 12. Carmen schreef:

  Aaaah, supervet! Ik wil er ook een 🙁

 13. Esmeralda schreef:

  Wat gaaf!! 😀

  En mag ik het ww van je blogje onverwachts?

  liefs!

 14. Diana schreef:

  Ja leuk he, ik moet nog steeds een ander achtergrondje doen. Ik heb ook aparte mapjes en daar in bijv spelletjes, nieuws. Harstikke handig!

 15. Chantal schreef:

  Ik heb echt helemaal niks met apple. Ik heb een htc wildfire telefoon die mijn alles is en mijn mini laptop die ook mijn grote liefde is. Daar kan ik alles mee. Nop, een Ipad is niks voor mij. En overigs ook f*ing duur. Deze gadget sla ik over 😉 Maar wel heel veel plezier ermee! Ik kom hem in maart wel even goed bestuderen 😛

 16. Ann schreef:

  Aha, dat ding heet dus een ipad! ik ben echt een suf in dat soort dingen whaha ik zie wel eens mensen in de trein met zo’n ding…

  Heb het niet zo op touch screen (hm)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *