Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt

Ipad


Zoals vele van jullie weten hebben we een Ipad aangeschaft. Hoewel ik zelf totaal niet van dat soort snufjes hou en er ook helemaal niet omgeef vind ik de Ipad echt leuker dan ik had gedacht! Het ziet er mooi uit, werkt snel, zitten erg leuke spelletjes op en ik kan er makkelijk op werken voor m’n boek. Nu nog even wat e-boeken vinden die ik leuk vind om te lezen en ik ben helemaal happy.


Ja ik ben erg tevreden met onze nieuwe aankoop en ik ga er heerlijk van genieten.

0

16 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *