Ipad


Zoals vele van jullie weten hebben we een Ipad aangeschaft. Hoewel ik zelf totaal niet van dat soort snufjes hou en er ook helemaal niet omgeef vind ik de Ipad echt leuker dan ik had gedacht! Het ziet er mooi uit, werkt snel, zitten erg leuke spelletjes op en ik kan er makkelijk op werken voor m’n boek. Nu nog even wat e-boeken vinden die ik leuk vind om te lezen en ik ben helemaal happy.


Ja ik ben erg tevreden met onze nieuwe aankoop en ik ga er heerlijk van genieten.

About the Author

16 Comments

Elisa

Een ipad lijkt me ook altijd erg leuk, maar ik heb al een mini laptopje dus beetje overdreven als ik heb zou kopen…

Reply
Jeske

Esmeralda van EssiePrincessie kan je misschien wel helpen met de e-books.
De ipad lijkt me ook zeker cool, maar als ik ’t geld had zou ik zelf eerder voor een iphone gaan.

Reply
Stephanie

Aah dat ziet er leuk uit, buurmeisje had hem pas geleden ook laten zien, mij leek het niet erg handig.. πŸ˜› En ik ben erg snufjes liefhebster:P maar nee voor deze pas ik toch, nou hou ik ook niet zo heel erg van touchscream dingen.. πŸ˜› Maar mooi dat die je bevalt:D!

Reply
Diana

Ja leuk he, ik moet nog steeds een ander achtergrondje doen. Ik heb ook aparte mapjes en daar in bijv spelletjes, nieuws. Harstikke handig!

Reply
Chantal

Ik heb echt helemaal niks met apple. Ik heb een htc wildfire telefoon die mijn alles is en mijn mini laptop die ook mijn grote liefde is. Daar kan ik alles mee. Nop, een Ipad is niks voor mij. En overigs ook f*ing duur. Deze gadget sla ik over πŸ˜‰ Maar wel heel veel plezier ermee! Ik kom hem in maart wel even goed bestuderen πŸ˜›

Reply
Ann

Aha, dat ding heet dus een ipad! ik ben echt een suf in dat soort dingen whaha ik zie wel eens mensen in de trein met zo’n ding…

Heb het niet zo op touch screen (hm)

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *