Jeff Dunham 2011

WIJ GAAN NAAR JEFF DUNHAM OP 6 APRIL 2011!!!Eindelijk gaan we naar Jeff Dunham’s Indenty Crisis Tour. Vorig jaar wilde we ookal naar Jeff Dunham maar toen was het super snel uitverkocht. Maar dit jaar gaan we er toch echt heen! We gaan Walter, Peanut, latino José Jalapeño en Bubba J. gewoon LIVE zien. Met daarbij z’n nieuwe karakter Diane. Ik ben echt super benieuwd en heb er nu al super veel zin in! Walter & Peanut zijn zooooooo leuk..

20 reacties op “Jeff Dunham 2011

  1. Wat super leuk! Ik wacht wel weer op de dvd, met een beetje nederlandse ondersteuning begrijp ik alle grapjes:P

  2. Wat grappig ik ga daar ook hen! Vriendje wilde graag dus ik ga gezellig mee, want stiekum vind ik hem ook erg leuk <3 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *