Jeff Dunham 2011

WIJ GAAN NAAR JEFF DUNHAM OP 6 APRIL 2011!!!Eindelijk gaan we naar Jeff Dunham’s Indenty Crisis Tour. Vorig jaar wilde we ookal naar Jeff Dunham maar toen was het super snel uitverkocht. Maar dit jaar gaan we er toch echt heen! We gaan Walter, Peanut, latino José Jalapeño en Bubba J. gewoon LIVE zien. Met daarbij z’n nieuwe karakter Diane. Ik ben echt super benieuwd en heb er nu al super veel zin in! Walter & Peanut zijn zooooooo leuk..

0

Misschien ook leuk om te lezen...

20 Comments

  1. Wat super leuk! Ik wacht wel weer op de dvd, met een beetje nederlandse ondersteuning begrijp ik alle grapjes:P

  2. Wat grappig ik ga daar ook hen! Vriendje wilde graag dus ik ga gezellig mee, want stiekum vind ik hem ook erg leuk <3 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *