Met trots presenteer ik jullie een nieuwe categorie op I live for my dreams…
Deze week in foto’s
Zo’n soort gelijke post had ik al eens gepost bij lijstjes en stokjes: klik hier om deze te bekijken. Nu heb ik dus een eigen categorie waarin ik 1 keer in de zoveel tijd foto’s plaats van 1 of 2 weken met het weeknummer in de titel. Enjoy!

PS: Voor de nieuwe bezoekers op I live for my dreams…
Ik zou het erg leuk vinden als jullie jezelf hier voorstellen zodat ik wat meer te weten kom over jullie.
Nieuwe spullen voor in ons huisje. Ben er erg blij mee en staat super gezellig


Deze afgelopen 2 weken heb ik rustig aan moeten doen. Veel achter de pc gezeten, met een kopje thee erbijHeerlijk vaak in m’n huis kloffie rond gelopen met lekker dikke sokken en m’n nieuwe pyamabroekDe eerste kerstkaart is alweer binnen, van Sandra!Yara vind het heerlijk in haar hangmat lekker warm tegen de verwarmingOok nog even (met veel pijn en moeite) samen op de fotoEn in bed heeft ze er altijd een handje van prΓ©cies op m’n boek te gaan liggen
Trouwens heerlijk om zo’n gezellig kat in huis te hebben als je rust moet houdenDeze cd blijft op repeat staan. Heerlijke cd van Westlife, Gravity..

0
21 reacties

21 thoughts on “Week 48 & 49 in foto’s

 1. Olga schreef:

  Ha westlife! Jeugdsentiment πŸ™‚

 2. Kelly schreef:

  Wat een onwijs leuke foto’s met uitleg erbij! (hartje)

 3. Charlotte 2.0 schreef:

  Doet mijn berichtje het nou weer niet? πŸ™ had een heel verhaaltje getypt.. ik heb dit wel vaker op je blog geloof ik, dat ik op versturen maar klik en dan niks zie.. ook niet eens dat hij goedgekeurd moet worden. Vervelend.

  1. SAS schreef:

   > De reacties moeten worden goedgekeurd, dit staat boven de goedgekeurde reacties in een grijze balk met ‘Let op’ erbij.

 4. Charlotte 2.0 schreef:

  Leuk! Ik herken dat helemaal.. de gezelligheid van een kat: elke werkdag moet ik om half 6 opstaan en dan ga ik ontbijten.. Maar dan houd mijn katje me altijd gezelschap op de zeer vroege ochtend, echt gezellig. Dat maakt het opstaan minder erg, anders was het NOG erger :(..

 5. Caroline schreef:

  Westlife!!!!!

  echt heerlijke muziek.
  De laatste tijd luister ik ook vaak naar james blunt.

  Liefs!!

 6. Annet schreef:

  Leuke manier van loggen! De dreamdeocratie met de kaarsjes is echt heel leuk!!

 7. Paula schreef:

  Hoe cool! Ik heb dat dream ding ook! X) En ik weet ook nog dat we dezelfde laarzen hadden tijd geleden, die witte X) Wij zijn zeker familie?! Zelfde bloed zeg maar (^)

 8. Samantha schreef:

  Wat een leuke categorie ! Soms zeggen foto’s meer dan tekst πŸ™‚

 9. Anouk schreef:

  Leuk om zo die foto’s te zien!

  En die tekeningen van die kids zijn altijd prachtig haha. Zit er bij mij eentje die trouwens belachelijk goed kan tekenen voor haar 4 jaar.

 10. Madrina schreef:

  Toffe categorie. Vol herinneringen, leuk voor later πŸ™‚ Dat ‘dream’-bordje is heel passend hΓ©.
  Ik vind je header trouwens ook erg leuk!

 11. sharr2403 schreef:

  Leuk bedacht! Categorie er zeker in houden πŸ˜€

 12. Danique schreef:

  Leuk zo al die foto’s. Dat dream met kaarsjes is erg tof!

 13. RebelGirl schreef:

  Helemaal leuk!! Ik denk dat ik ook maar eens wat fotootjes ga maken πŸ˜‰

 14. Ann schreef:

  Kaartje wat je van Sandra heb gekregen is een mooie kerstkaartje zeg! (hartje)

 15. Lief meisje schreef:

  Leuk om al die foto’s zo te zien.

 16. Jessica schreef:

  Wauw leuk!
  Ik vind dat dreamdinggeval echt heel erg leuk!! Mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

  1. SAS schreef:

   Thanks voor je compliment! Hij komt bij de Intratuin vandaan πŸ™‚

 17. Lisanne schreef:

  Onze hond gaat altijd midden op de krant liggen, zo van: ik krijg geen aandacht, dus jij geen krant! Haha!
  Mooie tekening trouwens, wel handig die vertaling eronder πŸ˜‰

 18. Jeske schreef:

  Whaha ja mijn kat doet dat altijd met de krant. Dan wil jij de krant lezen en dan gaat hij zo zitten dat je d’r niets meer van kunt zien. En zo’n hangmatje vinden ze inderdaad heerlijk. Leuke foto’s!

 19. Lisanneleeft schreef:

  Wat een mooie tekening zeg, hahaha! Geweldig πŸ™‚

  Leuk deze nieuwe categorie! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *