Behind the scenes

Week 48 & 49 in foto’s

Met trots presenteer ik jullie een nieuwe categorie op I live for my dreams…
Deze week in foto’s
Zo’n soort gelijke post had ik al eens gepost bij lijstjes en stokjes: klik hier om deze te bekijken. Nu heb ik dus een eigen categorie waarin ik 1 keer in de zoveel tijd foto’s plaats van 1 of 2 weken met het weeknummer in de titel. Enjoy!

PS: Voor de nieuwe bezoekers op I live for my dreams…
Ik zou het erg leuk vinden als jullie jezelf hier voorstellen zodat ik wat meer te weten kom over jullie.
Nieuwe spullen voor in ons huisje. Ben er erg blij mee en staat super gezellig


Deze afgelopen 2 weken heb ik rustig aan moeten doen. Veel achter de pc gezeten, met een kopje thee erbijHeerlijk vaak in m’n huis kloffie rond gelopen met lekker dikke sokken en m’n nieuwe pyamabroekDe eerste kerstkaart is alweer binnen, van Sandra!Yara vind het heerlijk in haar hangmat lekker warm tegen de verwarmingOok nog even (met veel pijn en moeite) samen op de fotoEn in bed heeft ze er altijd een handje van prΓ©cies op m’n boek te gaan liggen
Trouwens heerlijk om zo’n gezellig kat in huis te hebben als je rust moet houdenDeze cd blijft op repeat staan. Heerlijke cd van Westlife, Gravity..

0

21 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *