Kerstlijstje 2010


v.l.n.r: Boek Nora Roberts – Het Noorderlicht, Boek Tess Gerritsen – Sneeuwval, Weekplanner, boekensteunen, Boek Simon Beckett – De geur van sterfelijkheid, Boek Simon Beckett – Het Sanatorium, vest H&M, Boek Nora Roberts – Dromen in beeld, Book Journal Moleskine en een mand.


Dit is dan mijn kerstlijstje van 2010. Zoals elk jaar vieren we Kerst met m’n schoonfamilie, en daarbij horen natuurlijk ook cadeaus. Elk jaar gaven we elkaar wat kleine cadeaus zodat iedereen wat van iedereen kreeg. Dit jaar hebben we het anders gedaan: we hebben lootjes getrokken en kunnen nu dus voor 50/60 euro kopen voor 1 persoon. Voor mijn lijstje maakt het niet zoveel uit aangezien ik geen echt dure cadeaus op mijn verlanglijstje heb, maar vele anderen willen een spel voor de Wii, Blue Ray DVD’s en andere ‘duurdere’ spullen. Dit zouden ze dus anders nooit op een lijstje hebben kunnen zetten. Ben dus super benieuwd of dit leuker is dan de oude manier.

Ik ben echt super benieuwd wat ik van mijn lijstje krijg en wie mij heeft getrokken met lootjes!
Oh en voor de liefhebbers zie mijn vorige lijstje 2009.

Hoe vieren jullie Kerst en wat zouden jullie graag willen hebben?

11 reacties op “Kerstlijstje 2010

  1. Zo je hebt weer een hoop nieuwe boeken op het oog! Dat heb ik ook altijd, maar ik heb er nog een hele hoop om te lezen in huis! Dus moet maar is andere dingen gaan verzinnen voor kerst.

    Wij kopen voor elkaar allemaal iets ter waarde of een totaal waarde van โ‚ฌ25,- maar mijn ouders geven meestal wel wat meer uit.

    En even iets heel anders:
    Ik denk dat ik al snel weer terugkom ๐Ÿ˜‰ Nadat ik gister dat berichtje typte kreeg ik alweer de kriebels haha. Ik schrijf nu eerst een paar berichten vooruit, zodat ik wat achter de hand heb, want als ik terugkom wil ik wel echt terugkomen en niet na 2 weken weer afwezig zijn ๐Ÿ˜‰

  2. Leuk lijstje!
    Ik ben wel benieuwd wat je met die mand gaat doen! ๐Ÿ˜›
    Ik wil heel graag een gitaarset voor beginners of een horloge.. of een dagje naar de sauna.. of of.. of… naja.. ik word gewoon heel hebberig van deze dagen! (hm)

  3. Dat vest van de H_M ziet er heerlijk warm en knus uit.. Vest aan, boekje open en kont op de bank, echt winter.

  4. Die boeksteunen zijn echt heel leuk!
    Wij vieren geen kerst (al moest mams geloof ik ons dit jaar wel kerst cadeaus geven omdat ze far over budget was gegaan met de sinterklaasaankoopjes)
    Maar wij doen sinterklaas met ons gezinnetje. Je moet dan voor 2 mensen een klein cadeau kopen en voor 1 iemand iets groters omdat we maar met z’n 4e zijn en dan is het gewoon niet zo relaxt als je lootjes gaat trekken omdat je dan binnen notime weet, wie wie heeft.
    Maar als je met meer man bent is dat inderdaad wel tof zo, kan je ook wat groters vragen of wat meer dingen enzo. Toch altijd leuker als dat je van die rommeltjes krijgt.

  5. @Sandra & Laura: Ik snap jullie heel goed! Als het verplichte gezelligheid moet zijn en je alles op elkaar moet afstemmen is het minder leuk. Gelukkig hebben wij dat niet aangezien mijn ouders Kerst niet vieren en elk jaar Kerst bij mijn schoonouders vrijblijvend is en een eigen keuze. Zo blijft het ook leuk vind ik.

  6. Ik vind het elk jaar een drama: schoonouders en ouders op elkaar afstemmen en dan toch nog tijd voor elkaar houden, zonder mensen op hun voeten te trappen.

    Dit jaar hebben we het voor elkaar:
    – Kerstavond komen mijn ouders dineren
    – Eerste kerstdag brunch voor schoonfamilie bij ons thuis (als ze willen, morgen vragen)
    – Tweede kerstdag samen naar de sauna met kerstbrunch- en diner

    En cadeautjes? Ik heb mezelf al een Kinect gegeven deze maand van de eindejaarsuitkering. Genoeg!

  7. Leuk verlanglijstje! Ik ga met kerstavond lekker met m’n ventje op de bank hangen, all you need is love kijken (roll) 1e kerstdag gaan we brunchen bij m’n moeder en stiefvader. Kerstdiner is bij mijn vader en stiefmoeder en 2e kerstdag vieren we lekker met z’n 2tjes ๐Ÿ™‚ Heerlijk! Ohja en ik krijg een mini fotostudio voor productfoto’s ๐Ÿ˜€

  8. Het liefste vier ik helemaal geen kerst! Ik vind d’r gewoon niks aan! Begrijp me niet verkeerd hoor, ik hou van kado’s. Maar kerst… alleen al die verplichte gezelligheid… of wat dacht je van dat vreetfestijn? Nee bah! Zal blij zijn als het weer achtr de rug is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *