Geluksmomentjes

The Awesome List: The future is gonna be great


source


  Sneeuw! Ja ik hou echt van de winter. Een winter mét sneeuw. Hoewel het soms wel eens irritant is als je naar werk moet of naar buiten vind ik het toch heerlijk om Nederland onder een dikke laag sneeuw te zien liggen. Vooral achter mijn raampje met een warme deken & thee.
  Poes! (ookal moet ik haar van vriendlief bij haar naam noemen) Ja ik kan echt blij worden van Yara. Ze begroet me altijd alsof ze me al járen niet heeft gezien en ligt dagelijks een geruime tijd bij me. Vooral nu ik veel rust moet houden is ze erg prettig gezelschap en maakt ze ook dat ik rustiger ben.
  De nieuwe cds van Weslife & Pink. Vooral die van Westlife draai ik continu, mede doordat het nieuwe album van Pink een greatest hits is (en er dus maar 4 nieuwe nummers op staan).


  Nadenken over de toekomst. Onze volgende vakantie, onze plannen voor aankomende Kerst (vooral in huis), ooit trouwen en een eensgezinswoning.. Ja ik kan er úren over nadenken.
  Lieve smsjes en email berichtjes van vriendinnetjes van mij. Altijd erg leuk om te krijgen (hartje)
  Mijn ouders en vriendlief voor de goede zorgen.
  Bestellingen. Een rood jurkje voor de Kerst en een cadeau sssssst voor vriendlief.
  Bijna vakantie hebben. 16 December is mijn laatste werkdag en dat komt al snel eraan..
  Mijn layout veranderen. Eigenlijk ben ik er nooit klaar mee als ik er zo over nadenk.
  Voor mezelf durven kiezen. Meer heb ik er eigenlijk niet aan toe te voegen.
  Vakantie foto’s. Keer op keer kan ik deze bekijken en toverd het een glimlach op m’n gezicht.

Wat maakt jullie nou echt blij?

0

11 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *