Sas beleeft Maart

Zoals jullie zien een nieuwe titel voor mijn maandelijkse rubriek. Elke maand deel ik fijne, memorabele momenten om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Deze komt altijd de laatste dag van de maand online. Ik deel ook nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit als herinnering te kunnen bijhouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

Maart begin altijd fijn mijn mijn verjaardag. Het was wisselend weer maar ik heb deze maand zeker wel genoten. Ik begon met #ProjectSas en nam vooral veel offline tijd om op te laden. Er waren heel wat dingen om over na te denken qua mijn eigen werk en de zwemlessen van Noa. Ook kwam EINDELIJK de zolder verbouwing tot een einde en had ik vele leuke (verjaardags)dates met vriendinnen πŸ₯‚ Een maand van afwisseling met leuke dates en rust pakken. Kijken jullie mee? Nieuwe titel en een nieuw lettertype, fris en fruitig. Let’s do this.

β˜… Was ik jarig 🎈πŸ₯³
Deze maand begin altijd met mijn verjaardag. Ik moest werken maar voelde me zeker wel jarig. Op werk was alles versierd en ik heb ontzettend veel kaartjes, felicitaties en brievenbuscadeautjes mogen ontvangen. Ook ging ik op een later tijdstip nog wat eten op verschillende momenten met vriendinnen.

β˜… Startte ik met #projectSas πŸ‹πŸΌβ€β™‚οΈπŸ§˜πŸΌβ€β™‚οΈ
De dag na mijn verjaardag ging ik bewuster aan de slag met mezelf. Voor mezelf. Lees hier het artikel wat het precies inhoud. Tot nu toe bevalt het zeker wel en geef ik mezelf daar ook de ruimte in. De ene week doe ik het actiever dan de andere week. Ik zie het als balans houden en luisteren naar mijzelf.

β˜… Bleef mijn werk situatie hetzelfde πŸŽ‰
Ik moest nadenken over bepaalde dingen op werk en uiteindelijk is het kwartje zo gevallen dat alles bij het oude blijft. Voor mij super fijn maar het heeft me wel wat stress en puzzelen gekost helaas.

β˜… Had ik een super leuke date met mijn vriendinnetje πŸ₯‚
Ik had een date met mijn ‘oudste’ vriendinnetje. We gingen heerlijk eten en kreeg een lief cadeautje en gaf er ook eentje voor haar verjaardag. Daarna ging ik nog even shoppen en nam ik o.a. nieuwe schoenen en nieuwe theetjes mee.

β˜… Nam extra tijd voor mezelf ⛑️
Selfcare. Ik was al bewuster bezig door #ProjectSas maar ook nam ik meer de tijd om dingen te doen waar ik energie van krijg/kreeg. Ik keek vooral veel Criminal Minds en probeerde zoveel mogelijk tot rust te komen. Het waren soms drukke, hectische weken met veel afspraken en wat slechte nachten waardoor opladen deze maand ook even centraal stond.

β˜… Was de verbouwing van de zolder tot een einde… πŸ› οΈ
Eindelijk was het daar, het einde en de laatste loodjes van de verbouwing. Uiteraard komt er nog een uitgebreid, apart foto artikel online. De aankomende tijd staat in het teken van afwerken en vooral inruimen. Het is KLAAR. Na al die maanden zwoegen en ploeteren is onze zolder prachtig geworden. Alles gaat een plekje krijgen en het gaat ook deels echt een plekje voor mezelf worden. Ik kijk er zo naar uit. De aankomende weken gaan in het teken van inruimen staan, daarna komt er een uitgebreid verbouw-artikel online. Jullie gaan versteld staan van het resultaat! (ik ben het in ieder geval wel!)

β˜… Vandaag vieren we gezellig Pasen! 🐰
Vandaag vieren we als gezinnetje gezellig Pasen met een fijn ontbijtje. Ik vind dit altijd super leuk om te doen als traditie, net als de paastakken versieren. Morgen gaan we eieren zoeken in de Natuurspeeltuin, iets wat we ook elk jaar doen. Even genieten van elkaar deze dagen.

β˜… Vierde ik nog met mijn vriendinnetjes mijn verjaardag middels een high tea 🍰
Mijn beste vriendinnetjes kwamen gezellig langs voor mijn verjaardag. Iedereen nam iets mee om te eten en werd verwend met lieve cadeautjes en kaartjes. Het was vooral ontzettend gezellig en fijn iedereen weer te zien. Zelfs mijn vriendinnetje uit BelgiΓ« kwam speciaal langs. Deze meiden zijn al +15 jaar vriendinnen van me en het is zo fijn om ze op deze manier te kunnen spreken en na al die jaren zo’n goede band te hebben. Tot de maan en terug πŸ’ž

β˜… Ik kocht wat leuke dingen deze maand 🫰🏼
Ik kocht weer eens nieuwe mokken, want daar heb ik er nog niet genoeg van πŸ˜‰ Maar ook kwam ik eindelijk na mÑÑnden zoeken de mini wafelmaker tegen en nam deze gelijk mee. Lekker uitproberen dus de komende tijd. Maar ook wat andere dingen die ik voor Noa en mezelf zocht kwam ik tegen. Ik kocht nieuwe sneakers, een toffe broodtrommel, Hot Wheels spul en een nieuwe kwartet (waarbij je gelijk dik wordt ingemaakt door je zoon)

Liedje van de maand 🎢

MOMents met Noa in Maart

Noa 4 jaar & 8 maandenπŸ‘¦πŸ»
Het is mooi om te zien hoe jij je ontwikkeld en echt je eigen ‘ik’ bent. Ook erg mooi te zien hoe je dat Γ³veral bent. We versierde deze maand paastakken en je had Paasviering op school (waar mama gezellig bij hielp) plus een aantal studiedagen die we gezellig doorbrachten. Noa ging naar de kapper en we gingen noodgedwongen een keertje met de fiets naar school. We bezochten met droog weer wat fijne speeltuinen, waren wat meer aan het fietsen met Noa zijn eigen fiets en we stopte door omstandigheden met zwemles & startte bij een nieuwe. Noa vond het boek Pluk van de Pettenflet erg leuk op school dus lezen we die thuis nu ook. Je leest en schrijft nu al zelf en hij ging gezellig met zijn oom een middagje naar de Mc Donalds. Ook helemaal fan van Hot Wheels sinds de serie op Netflix & daar kan hij uren mee spelen. Hij had daar namelijk al wat speelgoed van waar hij al maanden niet naar om keek. Geluk dus bij een ongeluk πŸ˜‰

Mijlplaatjes deze maand waren toch wel het super leuke Paasontbijt op school en het starten bij zijn nieuwe zwemles. We hadden een proefles en ik had niet verwacht die week erna al een oproep te krijgen voor een plekje die uitkwam. Noa is echt helemaal blij daar en dat vind ik zo tof om te zien.

Quotes & leuke uitspraken van deze maand

πŸ‘„ ‘Ik heb sop op mijn achterhand’

πŸ‘„ Noa was verkleed als Gekko van PJ Masks. Ik vraag of hij een missie heeft. ‘Nee, ik heb een dagje vrij vandaag’

πŸ‘„ Bezig met zijn tandarts koffer. Wat wil je graag? Ik zeg dat ik rust wil. ‘Dat zit hier niet in mama’

πŸ‘„ ‘ KipNurgerds’ (kipnuggets)

πŸ‘„ ‘Hou je nog wel van me mama?’

πŸ‘„ Waarom zet je die stoel nou precies daar neer? (geen handige plek) ‘Dat is beter voor mijn rug’

6 reacties op “Sas beleeft Maart

  1. Heerlijk die uitspraken van Noa. “Nee, ik heb een dagje vrij vandaag.” πŸ™‚
    Wat een opluchting moet het geweest zijn dat uiteindelijk alles hetzelfde bleef op het werk maar wel rot dat je eerst zolang in de onzekerheid/stress zit. Daar komt een mens ook niet van tot rust. Wat leuk ook dat je een verjaardags High Tea met je vriendinnen kon doen Γ©n daarnaast ook een fijne dag had op je verjaardag zelf.

  2. De zolder ziet er al gaaf uit zeg! Heel mooi. Ik onthoud het voor wanneer wij in de toekomst de zolder ook willen gaan aanpakken : )

  3. Wat wordt Noa al groot, zeg! Zwemles, zelf schrijven, tjonge… Fijn dat de verbouwing achter de rug is. Nu komt het leukste gedeelte. En heerlijk die vriendinnen die je al zo lang kent. Blijven koesteren!

  4. Die vraag, hou je nog wel van mij mama… dan smelt je als moeder toch helemaal weg? Fijn dat de rust op je werk weer is teruggekeerd en dat alles blijft zoals het was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *