De 10 mooiste momenten van onze vakantie

Dag vakantie! Hallo werkleven. Vanaf vandaag zit onze vakantie erop en ben ik weer aan het werk. Zo’n 3 weken gaan zó snel voorbij. Knipper. Weg. Gelukkig hebben we genoeg fijne herinneringen gemaakt en zijn er foto’s van 😉 Ik deel graag met jullie de 10 mooiste & fijnste momenten van onze vakantie. Omdat hij heel fijn was en ik niet kan wachten in December weer vakantie te hebben *crossing fingers

De 10 mooiste momenten van onze vakantie

Dagje Avifauna 🦉🦜
We gingen een dagje naar Avifauna samen met mijn ouders. Dit zouden we al doen en toen kwam C. om de hoek zetten en maakte dat we de plannen jaren moesten verschuiven. We hebben super genoten van alle vogels, de fijne speeltuin en alle speelmogelijkheden daar. Als kind had ik er een abonnement en kwam er vaak met mijn ouders. Super leuk om er dus als gezin inclusief opa & oma heen te gaan. Hij vond alles prachtig. De mooie uil die we hebben gezien in het donker, de flamingo’s zijn ook nog steeds favoriet. Het enige wat minder was waren de Lori’s die we eten gingen geven. Er beet er eentje in zijn vinger en vloog er eentje op zijn hoofd. Gillen. Hysterie alom. Dat was even minder, gelukkig geen trauma aan overgehouden en zelfs een Lori knuffel gekozen om mee te nemen waar hij nu mee slaapt.

Onze vakantie in Terschelling ⛵
Al meerdere keren kwam dit ter spraken op mijn blog maar we hadden een super fijne vakantie! Bekijk hier alle foto’s en lees over onze vakantie in cijfers.

Mijlpalen van Noa
God. Deze vakantie was het wel mijlpalen-gedoe. *Slik Mijn kleintje wordt steeds groter en groter. Gelukkig maar en trots. Maar ook een beetje het einde van tijdperken. Zo kreeg hij een peuterbed, hadden we kennismakingsgesprekken op scholen voor volgend jaar. Hij ging de aller eerste keer logeren en hij deed zijn speen weg. Ik bedoel maar. Pfhoe hey. Deze moeder moet na deze vakantie even bijkomen 😉 Lees hier het gehele verhaal, wat ik al eerder deze week deelde op mijn blog.

Creatief bezig zijn 🎨
We waren lekker veel aan het knutselen deze vakantie. Zo knutselde we een ketting van pasta, speelde hij met pasta in klei en knutselde we iets voor de dag van de pedagogisch medewerker voor de juffies op zijn dagopvang. Ook bakte we koekjes en maakte Noa er een paar voor zijn speeldate.

Slapen op een cloudpillow 🛏️
Ik kocht #nospon een Cloudpillow en sliep stukken beter! Ik ben erg blij met de aanschaf. Vaak werd ik wakker met een pijnlijke nek, iets wat nu verleden tijd is. Ik slaap echt een stuk beter en zo fijn dat het een aanpasbaar kussen is. M. had hem eerder al aangeschaft en was er erg tevreden over. Na de zoveelste nacht met nekpijn toch maar besloten en tot nu toe erg tevreden met deze keus.

Extra tijd nemen voor mijn hobby’s 📺📚
Ik genoot van extra me-time. We verdeelde de tijd tijdens de vakantie zo dat we beide even tijd voor onszelf hadden. Ik besteedde deze tijd door lekker Castle te kijken, thee of koffie te drinken, te lezen of lekker in huis te rommelen. Het was fijn even ‘geen mama’ te zijn en even te genieten van dingen die me rust geven.

Eindelijk eens lekkere koffie ontdekken ☕
Ik drink dus geen koffie. Aantal keren geprobeerd maar net als met alcohol nooit iets lekkers gevonden. Tot ik de Camarel Latte van DE tegen kwam. Heerlijk om af en toe even te drinken. Bij een serie. Tijdens een boek of juist eventjes als Noa aan het spelen is en ik een momentje voor mezelf heb. Ik nam zelfs wat zakjes mee op vakantie en deze week neem ik ze ook mee naar werk.

Een super fijne Bagel-date 🥯
Het begin van onze vakantie had ik een fijne Bagel & winkel-date met mijn vriendinnetje. Zo fijn om bij te kletsen (we hadden elkaar een tijdje niet gezien) en verder even lekker te winkelen en eten. Ik hou zo ontzettend van de Bagels & Beans. Genieten. Het was een ideale start van de vakantie! Ook kocht ik nog de laatste dingetjes voor de vakantie en wat andere leuke spulletjes Goed geslaagd was het zeker.

Zo blij met Spotify 🎶
Nooit gehad maar zo blij dat dit nu hebben: Spotify. We hebben een gezamenlijk account waar M. en Noa ook mapjes hebben. Ook heb ik een mapje voor Skate-ritten of geniet ik van mijn muziek in de auto. Heerlijk!
Ik ontdekte nieuwe nummers zoals I Wonder van Rob Martin, Falling van Harry Styles maar voegde ook nummers uit de jaren ’90 toe & de nieuwe CD van Westlife. Mijn eigen fijne gemixte playlist die ik elke dag graag afspeel.

Waren we 10 jaar getrouwd 💍
Mooie mijlpaal dit jaar: 15 jaar samen waarvan 10 jaar getrouwd. We hebben het niet echt gevierd maar wel een hele fijne dag samen als gezinnetje gehad. En ’s avonds heerlijk een taartje gegeten. Nog steeds blij dat ik 10 jaar geleden JA zei dus dat is vast een goed teken 😉

Als je een hoogtepunt mocht kiezen van je vakantie,
Welke zou dit zijn en waarom?

About the Author

6 Comments

zwartraafje

Jammer dat jullie Avifauna dagje zo lang op zich heeft moeten laten wachten maar wie weet heeft Noa er wel nog meer van genoten nu hij al wat ouder is. Creatief bezig kunnen zijn blijft genieten hé. Zodra het me lukt probeer ik dat zelf ook zoveel mogelijk te doen. De laatste tijd waren het vooral scrapbooking albums maar de voorbije week werd er ook een geboortekaartje geknutseld vermits de familie weer wat groter werd en ik maakte in september ook al een nieuwe muts. Koffie lust ik nog steeds niet maar ik kocht tijdens ons uitstapje naar Brugge wel twee nieuwe soorten verse thee. Eentje met kersen en eentje met de naam haardvuur. Perfect voor natte, koude herfst of winterdagen. Wat ik de laatste tijd ook vaak doe is voor het slapen gaan een karaf vullen met koud water en daar een zakje thee of een infuser met verse thee in dompelen zodat ik de dag nadien water met een lekker smaakje kan drinken.

Reply
Giovanna Jansen

Wat een heerlijke vakantie hadden jullie zo te lezen! Oef dat van die lori’s en bijten bij kleine kinderen heb ik vaker gehoord… Toevallig waren wij afgelopen week tijdens onze vakantie een dagje op Terschelling, mooi eiland!

Reply
Simone

Oei, nou onze vakantie had niet echt een hoogtepunt, maar vooral een dieptepunt. En dat was dat ik bijna de hele vakantie ziek was. Daarentegen, als ik dan een hoogtepunt moet kiezen, dan was dat het de uitnodiging voor een gesprek bij mijn huidige baan.

Reply
Nicky

Dat klinkt lekker allemaal. Voor mij is het hoogtepunt van een vakantie de dag dat ik naar huis ga, hoor. Daar kijk ik altijd enorm naar uit.

Reply
Darina

Wat een mooie momenten hebben jullie beleefd tijdens de vakantie. Avifauna is heel lang geleden voor mij, ging er als kind al vaak naar toe. Toch maar weer eens doen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *