Decoratie ‘Home sweet home’ part 3Onze nieuwe kapstok en ons sleutelrekje hangen. De eerste foto is de nieuwe kapstok en de 2de foto boven is de oude kapstok die we van onze vorige bewoners hadden gekregen. Toch wilde we nog een éigen kapstok hebben en de middelste foto is onze nieuwe kapstok geworden. Ik vond hem zo super schattig, ookal missen we een haakje mbt de oude kapstok. Ook het sleutelrekje hangt in onze gangkast. Ben er erg blij mee want telkens als ik wat wilde pakken vielen alle losse sleutels die op de plank lagen naar beneden.

Ja ik ben super blij met onze nieuwe hangspullen voor ons huisje! (yeah)

Zie hier part I
& part II

26 reacties op “Decoratie ‘Home sweet home’ part 3

 1. Sleutelrekje blijf ik echt geweldig vinden, moet zelf ook nog steeds zoiets maken maar dan met nijntjes (yeah)

 2. Ik had deze kapstok al eerder gezien, heel leuk! Een hele verbetering 😀

  P.S. Sorry, ik las je berichtje pas laat, over die theme enzo. Ik ben blij dat het uiteindelijk toch gelukt is. Is leuk geworden je layout zo!

 3. Oh wat leuk! Denk dat we een beetje dezelfde stijl hebben 😉
  Alle parts die je tot nu toe hebt geplaatst vind ik meer dan mooi!

 4. Oh ik vind dat home sweet home ding echt heel mooi! Ik had persoonlijk zelf het witte helemaal roze gemaakt maarja dat is mijn idee dan weer, heb je enig idee waar het vandaan komt? 🙂

  En dat poezending vind ik ook té schattig!
  liefs xxx (love)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *