Monthly recap Juni | A few things that made me smile

Zoals ik al beloofde in 2020, het maandartikel maak ik met veel plezier en blijft terug keren ook dit jaar. Een terugblik van de afgelopen maand middels foto’s, gifjes, filmpjes en een uitgebreid stukje tekst. Dingen die deze maand mooier maakte. Blijmakertjes, gelukjes, positiviteit. Aangezien de wereld er wel wat meer van kan gebruiken. Aan het einde van het artikel MOMents, MOMenten met Noa die ik graag wil herinneren en koester.

Hoi Juni! We gaan alweer richting de helft van 2021, man wat gaat het eigenlijk toch hard he. Deze maand was het veel series kijken, genieten van het fijne weer, heerlijke shop & lunch dates (zo gemist!) en hadden we eindelijk onze vakantie naar Centerparcs. Helaas had deze mama ook even 2 hartverzakkingen deze maand (artikel erover komt nog beveiligd online) en waren we veel bezig met de renovatie van onze tuin. Kijk je gezellig weer mee met het foto overzichtje van de afgelopen maand?

Monthly recap Juni | A few things that made me smile

keek ik naar de laatste afleveringen van Lucifer S5 👿
Oei. Dat wordt dus wachten op S6… Inmiddels S5 afgekeken; meerjarenplan kan ik je vertellen als mama zijnde 😉 En wat waren ze tof de afleveringen. Ik heb zeker genoten. Heel bijzonder dat ik van deze serie zo heb genoten aangezien fantasy nooit echt mijn ding is maar ik zat er he-le-ma-al in. Zeker een kijk tip dus! Te zien op Netflix.

Het verhaal gaat voornamelijk over Lucifer Morningstar, de duivel. Hij verveelt zich en is ongelukkig als de Heer van de Hel en ruilt zijn troon voor de nachtclub “Lux” in Los Angeles Hij raakt betrokken bij een moordzaak met rechercheur Chloe Decker en wordt consultant bij de LAPD.

…begonnen we met de tuin renovatie 🏡
We wilde graag van de witte muren af, al jaren. Nu was het dus zover. We hebben met een hoge drukspuit (‘we’ bedoel ik natuurlijk M. mee) alles eraf gekregen, de voegen uitgehakt en zijn nu bezig alles opnieuw te voegen. Ik ben er echt super blij mee en er komt uiteraard een uitgebreid blog online zodra alles klaar is. We gaan daarna direct de tuin aan pakken en Noa-proof maken zodat we deze zomer lekker kunnen genieten in de tuin. Ook de schutting wordt opnieuw gebeitst en zo gaan we stukje bij beetje steeds meer & meer richting onze droomtuin.

…had ik gezellige dates met vriendinnetjes 💖🍓🥪
Eindelijk weer na tijden normaal kunnen DATEN met vriendinnen & familie. Zo had ik een fijne aardbeien date thuis (overheerlijk en vooral gezellig) en ging ik shoppen en eten bij het Katten café met een ander vriendinnetje. Maar ook een leuke date met mijn nicht en de achternichtjes van Noa. Een paar speeltuintjes gezien en hij heeft zich prima vermaakt met zijn grotere achternichtjes. Mooi om te zien hoe hij in dit soort situaties zich zo makkelijk aanpast.

Maar ook een fijne date met collega/vriendinnetjes een avondje uit eten bij La Cubanita. Echt genoten van het fijn gezelschap, het lekkere eten, Disneyliedjes zingen in de auto en ervoor spelletjes. Voor herhaling vatbaar.

..kreeg ik heel wat leuke mailtjes voor samenwerkingen #blog 💻
Oh die leuke samenwerkingen he? Ik kan er nog steeds blij van worden dat mijn blog daarvoor gevraagd blijft worden. Zo had ik een paar leuke Vaderdag samenwerkingen voor shoptegoed maar ook in ruil voor toffe items. Ook in mijn inbox staan er nog een aantal te wachten voor een later tijdstip. Zo komt er iets over een leuk digitaal boek (voor Noa) online en zijn eigen leertoren! Maar ook wat leuke hebbedingetjes voor deze mama 😉 Stay tuned voor de aankomende artikelen.

…was het Vaderdag & dat vierden wij zo
M. zijn 2de Vaderdag was een feit. De dag voordat we op vakantie gingen vierde we deze dag uitgebreid. Lees hier het gehele verslag van Vaderdag. De gekregen cadeautjes zie je hieronder. Hoewel het een hoop cadeautjes zijn, zijn er een hoop low budget.

...hadden wij onze vakantie naar Centerparcs! 🌷
Eindelijk was daar onze lang verwachte en naar uitgekeken Centerparcs vakantie. Wat hebben we genoten! Uiteraard komt er nog een geheel foto verslagje online, maar dan in de RECAP week die ik al aankondigde na Noa zijn verjaardag. Laat dus even op zich wachten maar dan heb je ook wat 😉 Sowieso wel handig aangezien ik alle foto’s goed wil gaan uitzoeken. De vakantie begon even wat minder, daarover schrijf ik later nog uitgebreider.

…kreeg ik nieuwe draadloze oordopjes en ik ben blij!
Geen geklooi meer met draadjes en dergelijke tijdens mijn blog sessies of mijn dansjes in de keuken. Gewoon KLIK oordopjes in en gaan. Ik ben heel erg blij met de nieuwe Samsung oordopjes die fijn zitten en heel erg makkelijk in gebruik zijn. Dat maakt het leven een stuk makkelijker 😉

…kwam dit liedje binnen 🎼
Ik hou normaliteit helemaal niet van Nederlandse muziek. Maar dit nummer kwam zeker op een moment dat het me raakte en ik luister hem nu een aantal keren per dag. Een speciale betekenis heeft het zeker gekregen. Dank Jaap voor dit prachtige nummer. #mochtjemijnbloglezen

MOMents van Juni

Noa 1 jaar en 11 maanden 🧒🏻
Over 1 maand ben je alweer jarig. Ik snap nog steeds niet waar dit jaar is gebleven… Maar ik heb zeker wel genoten van al je gezelligheid, streken en wijze lessen die ik leerde als mama dit jaar.

De woordjes zijn bijna niet meer bij te houden en over een maand stopt mama daarmee. ‘Opdrinken’ ‘Flamigo’ en ‘dat is een goeie’ zijn favoriet. Net als het stil staan en omhoog kijken als je een vliegtuig hoort en ziet buiten. Soms vergeet ik dat je nog niet eens 2 bent met je wijze woorden en alles begrijpen. Je telt al tot 20 (in de juiste volgorde) en herkent cijfers op de bladzijden van boekjes maar ook de huisnummer als we buiten lopen. Ook ben je nu bezig met ABCDE… en vraag je netjes ‘Mag ik..’ en zeg je uit jezelf ‘Dankjewel’ Ik vind het zo mooi hoe snel je dingen als een spons opzuigt. Blijf zoals je bent en geniet met volle teugen van alles.

“Wilderness is not a luxury but necessity of the human spirit.” 🌳
Buiten, buiten, buiten! Je houdt er zo van en mama vind het heerlijk veel met je te wandelen, te kijken bij de kinderboerderijen, speeltuinen en eventjes gezellig met je winkelen. Je ziet alles. Vliegtuigen, mieren, bloemen, bijen. Het houdt niet op en je vind alles wat je ziet mooi. ‘Ohhhhh mooi’ met je hand voor je mond. Het is fijn je zo te zien genieten van de kleine dingen.

Meneer viel, viel, viel en viel nog meer 🩹🏥
Het is een brokken piloot (net als zijn ouders). Heel zijn knieën en voeten zitten onder de schaaf plekken, vooral met de korte broeken en open schoenen. Hieronder had je met het dansen een bloedlip opgelopen. Het ijsje maakte gelukkig een hoop goed 😉

2 keer had deze mama even een kleine hartverzakking deze maand. I.v.m. privacy en niet weten wie er allemaal meeleest, komt hier nog een apart artikel over online (beveiligd). Niet omdat ik de ‘mindere’ dingen niet wil delen want deze horen er nu eenmaal bij. Mocht je deze willen lezen & nog geen wachtwoord hebben stuur me dan even een emailtje op contact@iliveformydreams.com of spreek me aan via DM op Instagram.

Als de wereld stopt met draaien
En je hart alleen maar bloedt
Leg je hoofd maar op mijn schouder
Alles komt, alles komt, alles komt goed

Jaap Reesema – Alles Komt Goed

Noa kreeg een nieuwe driewieler 🚴🏻‍♂️
Alvast een top cadeau van opa & oma voor je verjaardag: een driewieler. Je bent een baas erop en zit er prins heerlijk op. We gebruiken de wagen nu wat minder en gaan er vaker op uit met deze driewieler of de fiets. Ook naar de opvang gebruiken we hem of om gewoon even een uitstapje te maken.

Heerlijk veel spelen in de tuin 🌞
Heerlijk al dat speelgoed in de tuin met dit mooie weer. Heerlijk spelen in de zandbak, met je waterbaan en badderen in je schelp. Je vind het allemaal heerlijk om met potjes en pannetjes te spelen en te ontdekken. Lekker onder het zand en water. Ultiem genieten ondanks dat de tuin nog niet klaar is.

De laatste voorbereidingen 🎈🎁
Volgende maand is het zover… Zijn verjaardag! We hebben het over een aantal weekenden verspreid en laten het aan iedereen zelf om te kijken of ze willen/kunnen komen i.v.m corona. Ook juist in delen om de afstand te kunnen bewaren. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en alles is in huis voor een top verjaardag. Ook de taart benodigdheden zijn binnen en ben erg benieuwd of het allemaal gaat lukken wat ik in mijn hoofd heb haha. (en of het lekker gaat zijn 😉 )

Hieronder de uitnodiging die we via Whatsapp stuurde naar familie en vrienden.

Een nieuwe favoriete bezigheid: kleien 🎨
Nieuwe favoriet is toch wel kleine. Verschillende kleurtjes en de cijfertjes erin drukken. Uiteraard alles opnoemen en lekker met je handen erin zitten. Een goede aankoop voor nog geen €3 bij de Zeeman 😉 Ook maak je steeds meer fantasie dingen: een kerstboom(?), kuiken en een hond passeren geregeld met het kleien.

Ik vond deze pareltjes in een meeneem bieb 📚
Ik vond onderstaande boekjes allemaal in een meeneem bieb hier in het dorp. ZO ontzettend blij mee. Echt al zijn favorieten: Dikkie Dik, Bumba, Nijntje en Woezel en Pip. Meneer heeft er in ieder geval erg veel plezier van en ik vond dit echt wel een topvondst. Werd er helemaal blij van.

En vandaag gaat onze leukerd trakteren op het kinderdagverblijf

Op naar een nieuwe mooie maand. Waar kijk jij naar uit aankomende maand? Hier bijna de XXL 2de verjaardag van onze grote (toch ook nog wel kleine) meneer, we zijn 14 jaar samen & krijgen we onze vaccinatie

About the Author

9 Comments

zwartraafje

Oh, het einde van juli komt stilletjes aan in zicht en ik kom hier nu pas reageren op je Juni-blogpost. Ik loop weer hopeloos achter doordat ik de laatste tijd steeds minder energie lijk te hebben. Gelukkig kan ik ook met vertraging nog wat komen meegenieten van jouw terugblik. Zo leuk dat je enkele leuke afspraakjes had en ondertussen hebben jullie natuurlijk ook al een fijn tweede verjaardagsfeest achter de rug. Ik ga dit weekend mijn verjaardag met een vertraagd feestje vieren en kijk daar heel erg naar uit vermits ik dan eindelijk mijn metekindje en neefjes kan knuffelen. Daar zit ik al heel lang op te wachten. Vandaag ben ik ook voor het eerst terug naar de kapster kunnen gaan. Dat was al geleden sinds januari 2020 dus zo’n groot verschil nu.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Wat hebben ze weer een heerlijke kaart bij La Cubanita hè? Fijn dat je zoveel leuke dingen hebt kunnen doen, met vriendinnen en je gezin. Heerlijk dat jullie er lekker ven tussenuit konden.

Reply
Nicky

Wat een heerlijk overzicht weer! Wat kan Noa lekker spelen, zeg! Ik kon daar ook altijd zo van genieten! Mijn dochter verzon al spelend in de zandbak het werkwoord ‘mersen’. Zij merste dan bijvoorbeeld haar zandtaartjes plat. Nu is ze 28 en hebben wij het nog steeds wel eens over dingen plat mersen. En wat zal Noa genieten van zo’n extended birthday! Is die stomme corona toch nog ergens goed voor. Alvast gefeliciteerd met jullie kleine grote man!

Reply
Iris

Leuk, feestelijk overzichtje! Mooie cadeautjes, lieve boekjes en alvast gefeliciteerd met Noa’s verjaardag!

Reply
Ismay

Wat een fijne geluksmomentjes allemaal. Ik vind dit soort blogposts altijd een van de leukste om te lezen omdat het zoveel lekkere postieve, vrolijke vibes heeft. Lijkt me super tof als je blog door bedrijven gevraagd wordt voor samenwerkingen en lekker veel fijne momentjes met je mooie gezin! Heerlijk om te zien.

Reply
theNextG1rl

Ik vond het vooral zo fijn dat het weer wat warmer was buiten! Verder was de maand niet zo speciaal voor mij. Leuke foto’s heb je gemaakt van je bezigheden. Enneh, ik wil ook graag nog eens naar een kattencafé 😀

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *