Wishlist | Mijn badkamer wensen

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Tegeldepot

Er is 1 kamer die we dit jaar geheel onder handen gaan nemen: Onze badkamer. Ik liet jullie al eerder in een aantal artikelen zien hoe de badkamer er nu uitziet. Oude roze met in onze ogen een onlogische indeling. Tijd voor iets compleet nieuws! En hoewel ik alles uit handen geef en mijn man de gehele badkamer laat maken/kiezen zijn er toch zeker wel een aantal dingen die ik op mijn wishlist heb staan. Ik zal hem dan van te voren ook zeker dit artikel even laten lezen ter inspiratie 😉 #ikgaervanuitdatjedejuistekeuzemaakt 😉

Een hoop van de onderstaande producten zijn te vinden via Otto, DESENIO & Rituals

Rolgordijn met zijbediening Oostzeestrand
Heel tof lijkt me dat om eens een wat andere raam decoratie te hebben in de badkamer. Ik kwam een rolgordijn tegen met een zijbediening met een afbeelding van Oostzeestrand erop. Lijkt me heerlijk dat dicht te kunnen trekken en me op het strand te waden. Want zeg nou zelf? Het is net of je er zo kan heen lopen.

Hoge kast CANCUN 
Uiteraard met de badkamerverbouwing in het verschiet zijn we bezig met het vinden van nieuwe badkamermeubels. Zowel een nieuwe wastafel (waarschijnlijk met van die grote toffe kommen erop), een nieuwe glazen douchewand maar ook een hoge badkamerkast. We hebben er nu al eentje (die er zeker op lijkt qua indeling) maar dit was een goedkope en valt nu na al die jaren al bijna in elkaar. Wat daarin staat? Medicijnen en de voorraad van badproducten.

RITUALS The Ritual of Sakura
Deze heb ik nog staan uit mijn kerstpakket 2 jaar geleden. Wie bewaard die heeft wat. Speciaal in de doos gelaten voor onze ‘eventuele nieuwe badkamer’ die er nu dus eerder aankomt dan gepland. Sakura vind ik de fijnste geur en ik weet zeker dat ik hierdoor wat fijne momentjes ga beleven in de badkamer.

Badkameraccessoires-Set Pebbles
Bijpassende badkamer accessoires lijkt me ook zeker een must. Nu is alles een beetje bij elkaar geraapt qua look. het lijkt me tof alles in dezelfde stijl te hebben. Een wc borstel houder, zeepbakje, zeep dispenser en een beker is daarbij zeker een fijne aanvulling.

WELLTIME spiegel Miami
Een nieuwe spiegel! We hebben er nu eentje met lichtjes erin zonder mogelijkheid om iets op te zetten. Het lijkt me super fijn om het badkamer meubel zelf wat leger te hebben en wat plakjes bij de spiegel. Ik hou hem zeker in mijn achterhoofd voor de nieuwe badkamer en hoop dat de kleur bij de rest past.

‘Over the rainbow’ poster
Eigenlijk hebben we nooit iets decoratiefs (behalve een nepplantje en een Buddha) staan in de badkamer. Als we de nieuwe badkamer hebben hoop ik dat hier verandering in komt. Wat meer aan de muur dan een spiegel lijkt me erg fijn. De poster met de quote ‘over de rainbow’ lijkt me zeker een mooie toepasselijke. Sowieso ben ik wel fan van quotes in huis of posters/foto’s met een mooie betekenis.

Hebben jullie nog een MUST HAVE item voor in de badkamer? Let me know ik ben erg benieuwd naar jullie aanbevelingen.

Artikel idee

14 reacties op “Wishlist | Mijn badkamer wensen

 1. Wat een mooie selectie. Ik ben echt heel benieuwd naar hoe het er uiteindelijk zal uitzien. Onze badkamer is vierkant en we hebben vrij veel ruimte in het midden waardoor ik er makkelijk kan strijken of was kan ophangen aan een rekje. Ze is niet bijzonder qua aankleding maar ik vind ze zelf wel tof omdat ze zowel licht als handig is. Ik zou dan ook niet meteen iets kunnen bedenken dat ik zou willen veranderen. Misschien het lavabo-meubel. Het lijkt me soms wel handiger om alles in zo’n spiegelkast te kunnen opbergen in plaats van de zaken die je dagelijks gebruikt in het zicht te laten staan.

 2. Dat ziet er goed uit. Wij konden vanwege ons nieuwbouwhuis gelijk de badkamer naar smaak laten inrichten. Super fijn dat dat meteen kon. Lijkt me toch wel een ding om een tijdje zonder douche te zitten. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

  1. Dat is zeker fijn dat als het direct kan! Wij hebben er bewust mee gewacht en kan zeker niet wachten op het eindresultaat.

 3. Haha wij hebben ook geen decoratie in de badkamer. Vroeger had ik een plantje omdat ik onze badkamer heel ongezellig vond maar ik vergat het telkens water te geven dus het staat nu in de woonkamer 😛 Ik heb me er maar bij neergelegd dat het er voorlopig wat stom uit ziet zo.
  Wel super fijn dat je die cadeaubox van de Rituals bewaarde! Ik vind dat zo fijne producten maar heb het lastig om zelf zoveel geld uit te geven aan een douchegel dus extra leuk om cadeau te krijgen. Echt een verwenmomentje voor als je nieuwe badkamer er is! ^^

  1. Ik heb dat ook hoor qua geld uitgeven dus speciaal ook die box (die ik in mijn kerstpakket had jaartje geleden) bewaard. Nu al zin om het te gebruiken.
   Planten vind ik altijd zo tof staan in een badkamer maar ergens doe ik het eigenlijk nooit (en zal het watergeven ook vast vergeten :’) )

 4. Wat een leuke dingen heb je uitgezocht. Ik mis mijn bad nog steeds. Ik zou heel graag een bad willen. Mijn wederhelft niet. Misschien koop ik nog eens zo’n opblaasbare 😁

  1. Daar heb ik ook wel eens aan gedacht, zo’n opblaasbare. Een ‘echt’ bad gaat niet geheel passen in onze badkamer. M. zou dat heel graag willen, ik ben zelf niet zo’n bad persoon. Nu hebben we voor Noa een soort babybadje gekocht bij IKEA. Ideaal en meneer vind het super leuk! Als hij ouder wordt even kijken hoe we dat gaan doen.

 5. Eerlijk gezegd is opbergruimte voor mij het belangrijkste in mijn badkamer. Waar ik mijn zeepjes en shampoos voorraad kwijt kan, gezien mijn wasmachine er ook moet staan, dus de waspoeders en verzachters eventueel, en ik heb heel graag, de handdoeken en washandjes bij de hand, een mijn wattenstaafjes en andere dameszaken. Maar dat ben ik, ik ben vooral van het praktische eigenlijk, dat ga ik bij jou niet terug zien denk ik zo, hahaha 😉 Het scheelt natuurlijk als je de wasmachine eruit kunt houden. Dan zou het bij mij ook iets anders kunnen denk ik…

  X

  1. Haha nee dat zal bij mij zeker niet het geval zijn. Heb 1 kast waar wel alle voorraad in kan wat super handig is en waar dus een nieuwe voor gaat komen die bij de rest van de badkamer past. Onze wasmachine en droger staan op zolder dus dat scheelt al een heel stuk inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *