Recensie: De Sneeuwman

September 26, 2010Toen ik de achterkant van dit boek had gelezen besloot ik hem mee te nemen. Dit boek moest ik gewoon lezen. Dit is het eerste boek wat ik heb gelezen van Jo Nesbo en ik ben erg enthousiast. Hoewel ik wel erg moest wennen aan de schrijfstijl was het een verrassend en spannend boek om te lezen. Je blijft geboeid en ik wist tot het laatste moment niet wie het had gedaan.


Jo Nesbo – De Sneeuwman
Het is november in Oslo en de eerste sneeuw van het jaar is gevallen. Birte Becker komt thuis van haar werk en bewondert de sneeuwpop die haar zoon en man in de tuin hebben gemaakt. Maar zij lijken van niets te weten. Als het gezin vol verbazing door het raam naar de sneeuwpop staat te kijken, bemerken ze iets vreemds. De sneeuwpop kijkt naar het huis, naar hen. Inspecteur Harry Hole ontvangt een anonieme brief, ondertekend door ‘De sneeuwman’, een brief die verschillende verdwijningszaken met elkaar in verband brengt waarbij getrouwde vrouwen vermist raakten op de dag dat de eerste sneeuw viel. Die nacht vlucht Sylvia Ottersen weg door de eerste sneeuw. Ze weet niet waar ze voor op de vlucht is of waar ze naar op weg is…

Er zijn nog een hoop boeken van Jo Nesbo die ik graag in mijn collectie wil hebben.

Rating: ★★★★★

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

6 comments

 • Jeske

  05/10/2010 at 20:16

  Hmm klinkt niet echt als mijn soort boek ;)

 • Olga

  28/09/2010 at 20:05

  Hij klinkt wel spannend! Ik heb ook eindelijk boeken van jouw favoriete auteur gevonden! Bij de Jumbo in het schap met boeken, haha :P

 • Jorien

  27/09/2010 at 14:16

  Ik ken hem niet, ga zo eens even google raadplegen want die boeken zien er wel interessant uit.

 • Krabbelpoot

  26/09/2010 at 22:18

  Klinkt echt supergoed!

 • Kim

  26/09/2010 at 19:00

  Ik had nog nooit van deze schrijver gehoord..

 • Esmeralda

  26/09/2010 at 17:00

  Mocht ik ze ooit op mijn reader krijgen dan ga ik ze zeker lezen!

  liefs

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *