30 Day Challenge – 030. Als laatste

September 22, 2010


source

Dit was dan de 30 days challenge. Ik hoop dat jullie er net zo van hebben genoten als dat ik heb gehad met het maken ervan. Ik hou ontzettend van vragen en lijstjes dus dit was een ontzettende leuke challenge om te doen. Ik wil Sanne bedanken die me op het idee heeft gebracht en de mensen die 226 reacties in totaal hebben achtergelaten op deze challenge. Aan de ene kant vindt ik het jammer dat het is afgelopen en aan de andere kant is het toch wel weer fijn ‘gewoon’ te kunnen bloggen.

Her en der heb ik andere challenges gevonden. Deze ga ik elk jaar gebruiken, zodat er elk jaar een verschillende challenge kan worden geplaatst. Er komt dus nog een vervolg..

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

9 comments

 • Jeske

  05/10/2010 at 20:15

  Challenges zijn soms wel handig om mee te bloggen, maar gewoon dingen schrijven is natuurlijk ook weer leuk.

 • Annet

  27/09/2010 at 23:00

  Ik vind het een erg leuke challenge, waar ik dus zelf ook aan mee doe ;) De onderwerpen die jij er bij verzon spraken me soms aan & ik denk dan ook dat er bij mij wel een vervolg gaat komen. Alleen dan niet in de zin van dagen achter elkaar (en je verplicht voelen ook elke dag wat te plaatsen), maar gewoon elke keer een ander onderwerp!

 • Olga

  24/09/2010 at 14:42

  Volgens mij heb jij ‘m ook nog wel goed volgehouden, ik ben al een beetje afgehaakt ;)

 • Kim

  23/09/2010 at 12:15

  Ik vond dit ook een super leuke challenge om te lezen! Ben benieuwd wat er nog komen gaat..

 • Caroline

  22/09/2010 at 16:21

  De mijne is al weer twee dagen voorbij. Gaat toch super snel, die tijd. Ik heb er ook nog een paar ;)

  Liefs!!

 • Iris

  22/09/2010 at 14:58

  Ik vond het heel leuk om allemaal te lezen! Zo leer je iemand achter zo’n weblog toch wat beter kennen, en dat vind ik altijd heel interessant :D

 • Sharon

  22/09/2010 at 12:34

  Leuk, dat er al 30 dagen voorbij zijn joh:O
  Ben wel weer benieuwd naar je ‘gewone’ blogs hoor ;)

 • Diana

  22/09/2010 at 12:01

  Jammer dat er een einde aan kwam! Ik wacht op de volgende.

 • Esmeralda

  22/09/2010 at 11:37

  Ik vond het leuk om alles te lezen, ik heb nog een paar dagen voor de boeg dus we gaan nog even vrolijk verder :)

  liefs!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *