Challenges

30 Day Challenge – 030. Als laatste


source

Dit was dan de 30 days challenge. Ik hoop dat jullie er net zo van hebben genoten als dat ik heb gehad met het maken ervan. Ik hou ontzettend van vragen en lijstjes dus dit was een ontzettende leuke challenge om te doen. Ik wil Sanne bedanken die me op het idee heeft gebracht en de mensen die 226 reacties in totaal hebben achtergelaten op deze challenge. Aan de ene kant vindt ik het jammer dat het is afgelopen en aan de andere kant is het toch wel weer fijn ‘gewoon’ te kunnen bloggen.

Her en der heb ik andere challenges gevonden. Deze ga ik elk jaar gebruiken, zodat er elk jaar een verschillende challenge kan worden geplaatst. Er komt dus nog een vervolg..

0

9 reacties

 • Annet

  Ik vind het een erg leuke challenge, waar ik dus zelf ook aan mee doe 😉 De onderwerpen die jij er bij verzon spraken me soms aan & ik denk dan ook dat er bij mij wel een vervolg gaat komen. Alleen dan niet in de zin van dagen achter elkaar (en je verplicht voelen ook elke dag wat te plaatsen), maar gewoon elke keer een ander onderwerp!

 • Iris

  Ik vond het heel leuk om allemaal te lezen! Zo leer je iemand achter zo’n weblog toch wat beter kennen, en dat vind ik altijd heel interessant 😀

 • Sharon

  Leuk, dat er al 30 dagen voorbij zijn joh:O
  Ben wel weer benieuwd naar je ‘gewone’ blogs hoor 😉

 • Esmeralda

  Ik vond het leuk om alles te lezen, ik heb nog een paar dagen voor de boeg dus we gaan nog even vrolijk verder 🙂

  liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *