30 Day Challenge – 030. Als laatste


source

Dit was dan de 30 days challenge. Ik hoop dat jullie er net zo van hebben genoten als dat ik heb gehad met het maken ervan. Ik hou ontzettend van vragen en lijstjes dus dit was een ontzettende leuke challenge om te doen. Ik wil Sanne bedanken die me op het idee heeft gebracht en de mensen die 226 reacties in totaal hebben achtergelaten op deze challenge. Aan de ene kant vindt ik het jammer dat het is afgelopen en aan de andere kant is het toch wel weer fijn ‘gewoon’ te kunnen bloggen.

Her en der heb ik andere challenges gevonden. Deze ga ik elk jaar gebruiken, zodat er elk jaar een verschillende challenge kan worden geplaatst. Er komt dus nog een vervolg..

About the Author

9 Comments

Jeske

Challenges zijn soms wel handig om mee te bloggen, maar gewoon dingen schrijven is natuurlijk ook weer leuk.

Reply
Annet

Ik vind het een erg leuke challenge, waar ik dus zelf ook aan mee doe πŸ˜‰ De onderwerpen die jij er bij verzon spraken me soms aan & ik denk dan ook dat er bij mij wel een vervolg gaat komen. Alleen dan niet in de zin van dagen achter elkaar (en je verplicht voelen ook elke dag wat te plaatsen), maar gewoon elke keer een ander onderwerp!

Reply
Iris

Ik vond het heel leuk om allemaal te lezen! Zo leer je iemand achter zo’n weblog toch wat beter kennen, en dat vind ik altijd heel interessant πŸ˜€

Reply
Sharon

Leuk, dat er al 30 dagen voorbij zijn joh:O
Ben wel weer benieuwd naar je ‘gewone’ blogs hoor πŸ˜‰

Reply
Esmeralda

Ik vond het leuk om alles te lezen, ik heb nog een paar dagen voor de boeg dus we gaan nog even vrolijk verder πŸ™‚

liefs!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *