Nieuwe koopjes: Eind Maart binnen

March 14, 2009

Ik heb weer een nieuwe  bestelling geplaatst. Die komt binnen met daarbij de vorige bestelling. Eind Maart is al het goed is alles binnen. Hier de plaatjes van mijn gekochte artikelen. Veel dingen zijn voor de vakantie die we nog gaan boeken. Het enige wat ik niet erbij zet is mijn BH/slip set die ik ook nog heb besteld.


Gestreept truitje

Kort broekje

Jurk Voorbeeld jurk

I just love the dress <3
Beetje jammer dat deze pas in Mei komt & de rest in Maart

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

2 comments

  • Julie

    14/03/2009 at 17:26

    Idd leuk wat je hebt bestelt, de rest komt nog wel! <3

  • saar

    14/03/2009 at 16:43

    Oh! Dat jurkje is leuk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *