Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Nieuwe koopjes: Eind Maart binnen

Ik heb weer een nieuwe  bestelling geplaatst. Die komt binnen met daarbij de vorige bestelling. Eind Maart is al het goed is alles binnen. Hier de plaatjes van mijn gekochte artikelen. Veel dingen zijn voor de vakantie die we nog gaan boeken. Het enige wat ik niet erbij zet is mijn BH/slip set die ik ook nog heb besteld.


Gestreept truitje

Kort broekje

Jurk Voorbeeld jurk

I just love the dress <3
Beetje jammer dat deze pas in Mei komt & de rest in Maart

0
(online) geshopt
Previous Story
Next Story

2 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Julie
  14/03/2009 at 17:26

  Idd leuk wat je hebt bestelt, de rest komt nog wel! <3

 • Reply
  saar
  14/03/2009 at 16:43

  Oh! Dat jurkje is leuk!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png