30 Day Challenge – 013. Je dromen
Challenges

30 Day Challenge – 013. Je dromen


Dromen die ik ‘s nachts heb ga ik hier maar niet uitvoerig bespreken. Hoewel sommige ook echt over m’n toekomst zijn, zijn andere weer te gek voor woorden. zoals het feit dat ik gisteravond droomde dat Yara uit een open raam naar beneden sprong. Daarom ga ik het hier maar hebben over mijn toekomst dromen. Hoewel het gek klinkt heb ik wel deels realistische dromen, dus niet een ontzettend dure auto met villa en zwembad. Want dát gaat hem gewoonweg niet worden.

  • Om gezond en gelukkig te blijven met mezelf en mijn partner. Niets lijkt me erger dan ernstig ziek te zijn (of je partner) en dood ongelukkig. Dit is denk ik toch wel mijn belangrijkste droom.
  • Het behouden en leuk blijven vinden van mijn baan. Het is een streven waarin ik nu al aardig in slaag. Hoewel ik nooit weet wat de toekomst brengt hoop ik in de toekomst werk te doen waar ik van hou, wat op dit moment kindeleidser is. Met plezier naar mijn werk gaan en er voldoening uithalen is wat ik wil van een baan.
  • Trouwen en huisje-boompje-beestje-rijtje afwerken. En met huisje bedoel ik een eensgezinswoning bezitten met mijn partner. Met tuin (en misschien wel een balkon)… Zelf het hele huis inrichten, muren slopen er gewoon ons hele eigen ding van maken. Bij onze flat van nu is dit niet haalbaar en ook niet een ‘must’ aangezien we hier toch ooit weg willen.
  • Vele reizen maken. Naar allerlei verschillende landen reizen en de culturen opsnuiven (en op de foto zetten natuurlijk).
  • En dan toch ook wel mijn todolijstje zoveel mogelijk behalen. Dat zou erg mooi zijn.

Ookal komen ze niet uit het is altijd fijn ergens over te kunnen dromen…

0

6 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *