30 Day Challenge – 002. Iets waar je naar uitkijktOnze vakantie naar Antwerpen! Heerlijk 3 dagen ertussenuit. Shoppen, naar de dierentuin en wat dingen bezichtigen. Ik kan nu al niet wachten maar het is al gauw gelukkig!

In het geheel onze 2 weken vakantie. Van 26 Augustus tot 12 September zijn we heerlijk vrij! We gaan lekker wat klusjes in huis doen, uitslapen, veel film´s kijken, ik ga wat boeken doorspitten en vooral heerlijk genieten.


Onze trouwdag/huwelijksaanzoek, ooit. Het lijkt me zo geweldig in een witte jurk bij het altaar te staan en een bekroning te geven op onze liefde. Ja, trouwen dat lijkt me wel wat… hoewel ik in de belangstelling staan nooit zo’n succes vindt…

Dat ik weer een nieuwe agenda voor 2011 kan gaan kopen en deze heerlijk op pimpen met eigen foto’s en fratsen

Dat ons huisje geheel af is. Het enige wat ik nog wil aanschaffen is een kapstok van Home Affaire. De rest zijn planken ophangen, plinten bijewerken en wat schilderijtjes ophangen. Na bijna 2 jaar er te wonen komt het helemaal af.

Mijn lieve vriendinnetjes weer zien! Er staan weer 2 dates in de planning. Can’t wait

Het zonnetje. Heerlijk warm weer zodat ik, net als een tijdje geleden, lekker op ons balkonnetje kan tuffen met een boek of m’n Mp3 speler (waarnaar ik ook uitkijk aangezien ik m’n nieuwe a.s. Vrijdag ga krijgen)

0

9 thoughts on “30 Day Challenge – 002. Iets waar je naar uitkijkt

  1. Kelly says:

    Ik zit ook nog steeds te wachten op een verlovingsring/huwelijks aanzoek. (upsidedown) Hoe bevalt jullie vakantoe tot nu toe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *