Commercials

Reclames. Hoe irritant zijn ze als je net je favoriete serie zit te kijken en er om het half uur een lang blok aan reclames langskomt? Toch vindt ik sommige reclames echt hilarisch om te zien. Vandaar hier mijn leukste commercials op een rijtje:En de allerleukste reclame allertijden:Wat is jullie favoriete reclame?

15 reacties op “Commercials

  1. Hahaha ik heb ze allemaal nu weer zitten kijken, paar horen zekers te weten ook bij mijn favortieten ๐Ÿ˜‰

  2. Die Walk in fridge vind ik helemaal geweldig. Alle Heineken reclame trouwens. En Centraal Beheer doet het ook altijd erg goed.

  3. Of die met Jeroen van Koningsbrugge (ik weet niet helemaal hoe hij heet, maar goed) en die Jehova’s Getuigen, dat hij ze maar lastig blijft vallen. Ik vind het echt een goede ^^

  4. Die van snickers kon ik helemaal nog niet. Vind hem wel super leuk! ๐Ÿ™‚ Ik vind momenteel die reclame van de ABN Amro zitzak wel leuk. Het vervolg op de reclame met de opblaasbank. Heeft hij eindelijk weer een date met dat meisje, gebeurt er weer zoiets stoms.

  5. Deze zijn erg leuk vooral die van renault Clio, of die van knorr van gewoon natuurlijk.

    Die op sbs van beau is echt irritant, midden tussen een film en dan die stomme reclame..

    Liefs!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *