Boeken, film/tv & youtube

Commercials

Reclames. Hoe irritant zijn ze als je net je favoriete serie zit te kijken en er om het half uur een lang blok aan reclames langskomt? Toch vindt ik sommige reclames echt hilarisch om te zien. Vandaar hier mijn leukste commercials op een rijtje:En de allerleukste reclame allertijden:Wat is jullie favoriete reclame?

0

15 reacties

 • Lieke

  Die van appeldoorn bellen zijn ook altijd goed 🙂 En vind de AH reclames meestal ook wel funnie!

 • Desiree

  Haha wat leuk! Een paar kende ik ook nog niet. Maar van Centraal Beheer vind ik altijd geweldig!

 • Chantal

  Hahaha ik heb ze allemaal nu weer zitten kijken, paar horen zekers te weten ook bij mijn favortieten 😉

 • Loezju

  Die Walk in fridge vind ik helemaal geweldig. Alle Heineken reclame trouwens. En Centraal Beheer doet het ook altijd erg goed.

 • Olga

  Of die met Jeroen van Koningsbrugge (ik weet niet helemaal hoe hij heet, maar goed) en die Jehova’s Getuigen, dat hij ze maar lastig blijft vallen. Ik vind het echt een goede ^^

 • It's Wendy!

  Die van snickers kon ik helemaal nog niet. Vind hem wel super leuk! 🙂 Ik vind momenteel die reclame van de ABN Amro zitzak wel leuk. Het vervolg op de reclame met de opblaasbank. Heeft hij eindelijk weer een date met dat meisje, gebeurt er weer zoiets stoms.

 • Caroline

  Deze zijn erg leuk vooral die van renault Clio, of die van knorr van gewoon natuurlijk.

  Die op sbs van beau is echt irritant, midden tussen een film en dan die stomme reclame..

  Liefs!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *