(online) geshopt,  Home sweet home

Design your own life

Vandaag gingen we dus naar de Ikea in Delft om wat spulletjes in te slaan voor ons huisje. We willen namelijk erg graag een nieuwe (dichte) computerkast. Jammer genoeg hadden ze deze niet bij de Ikea, dus gaan we hem via internet bestellen. Wel zijn we geslaagd voor de andere spulletjes die we wilden hebben: Een nieuwe tv meubel en een nieuwe salontafel. Ook hebben we 2 nieuwe matrassen gekocht (wat dan weer niet in de planning stond ๐Ÿ˜‰ )Toestraks dus alle pakketen in elkaar gezet, wat een klus! Ik moet zeggen ik vind het erg leuk staan, de woonkamer lijkt nou groter en het is meer 1 geheel (behalve de computerkast dan) Het enige wat we nu nog gaan bestellen is dus de computerkast, een nieuwe vloerkleed (deze is nu te klein bij deze grotere tafel) en ik had een super leuke kapstok gezien! Zodra we het hebben besteld post ik er wel wat plaatjes van!

0

15 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *