Design your own life

Vandaag gingen we dus naar de Ikea in Delft om wat spulletjes in te slaan voor ons huisje. We willen namelijk erg graag een nieuwe (dichte) computerkast. Jammer genoeg hadden ze deze niet bij de Ikea, dus gaan we hem via internet bestellen. Wel zijn we geslaagd voor de andere spulletjes die we wilden hebben: Een nieuwe tv meubel en een nieuwe salontafel. Ook hebben we 2 nieuwe matrassen gekocht (wat dan weer niet in de planning stond 😉 )Toestraks dus alle pakketen in elkaar gezet, wat een klus! Ik moet zeggen ik vind het erg leuk staan, de woonkamer lijkt nou groter en het is meer 1 geheel (behalve de computerkast dan) Het enige wat we nu nog gaan bestellen is dus de computerkast, een nieuwe vloerkleed (deze is nu te klein bij deze grotere tafel) en ik had een super leuke kapstok gezien! Zodra we het hebben besteld post ik er wel wat plaatjes van!

About the Author

15 Comments

Esmeralda

Wauw die tafel en de tv meubel zijn echt super gaaf! Het staat veel mooier bij elkaar! 😀

Succes met het bestellen van de computerkast!

liefs x

Reply
Lonneke

Nou het ziet er erg mooi uit!! Leuk hè, IKEA… Maar meestal kom je met meer thuis dan geplant ;).

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *