Nora Roberts verfilmingen

Zoals jullie allemaal wel weten, in iedergeval de vaste bezoekers van mijn weblog… heb ik 1 lievelings schrijfster: Nora Roberts. Ze schrijft romans/thrillers en soms door elkaar heen. De boeken van haar lees ik 1 voor 1 uit, zoals jullie kunnen nalezen op mijn gelezen boeken van 2010. Nu zijn er ook een aantal boeken van haar verfilmt en die moest ik natuurlijk zien. (zie plaatjes hieronder van de film’s)

Bron: mylifetime

Van de bovenstaande film’s heb ik de eerste 2 gezien. De andere 2 heb ik hier nog liggen op DVD en ga ik zeker bekijken. Het zijn feel good movies maar het is zo super slecht geacteerd. Echt ontzettend jammer… aangezien Tribute best een spannende film is aan het einde en het zo lame geacteerd is. Ook als je de plaatjes hierboven zo ziet, ziet het er zo fout uit. Sommige dingen uit de boeken zijn echt mega spannend. Desondanks wil ik ze toch nog zien, hoewel ik verwacht dat de andere film’s ook niet al te best gaan zijn. Toch is het leuk de dingen die je hebt gelezen terug te zien op beeld.. Dat wordt dus weer genieten en balen van de acteerprestaties tegelijk..

10 reacties op “Nora Roberts verfilmingen

  1. Ik zag deze staan bij iemand anders op de website. De boeken vind ik al heel mooi om te zien en had gehoord dat je er niet speciaal in hoeft te komen en dat je het verhaal makkelijk snapt en kunt lezen (upsidedown)

  2. Ben het helemaal met je eens haha. Ziet er zo slecht en zoetsappig uit terwijl sommige van deze film’s echt wel spannend zijn… alleen door de acteerprestaties is het echt 10x niets… Erg jammer maargoed, hoewel ze slecht zijn ben ik toch wel benieuwd naar de rest 😉

  3. Ik heb nooit een boek van haar gelezen, laat staan een film van haar gezien.
    Maar ohhh, wat zijn die filmposters fout zeg! Net zo’n voorkant van zo’n doktersromannetje. Jammer dat de verfilmingen zo tegen vallen en beetje zonde en flauw tegenover de schrijfster ook. Als er meer geld in was gepompt en beter regiseur werk had het iets moois kunnen zijn.

  4. Ik ken ze niet, echt nog nooit van gehoord hihi. Wel jammer dat ze zo slecht geacteerd zijn trouwens. Dat is dan zo’n domper 🙁

  5. Ik ken Nora Roberts verder niet qua boeken (hou niet van thrillers) maar je kan gewoon aan die film posters al zien dat het geen hoogstandjes zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *