My movies

Van sommige film’s kun je geen genoeg krijgen. Voor mij zijn dit deze 2 3 film’s in het genre Romantiek.


A hazart of hearts
While you were sleeping


How to lose a guy in 10 days

Van welke film’s kunnen jullie geen genoeg krijgen?

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

9 Comments

Kelly

Hihihi de laatste heb ik op dvd! Ik hou van Disturbia die blijft grappig en spannend. Diamond Blood en laatst zag ik Dear John in de bioscoop ook een aanrader 😉 Ik ben ook helemaal gek op kerstfilms haha.

Reply
Iris

How to loose a guy in 10 days vond ik stiekem helemaal niet zo’n leuke film. En die andere twee ken ik helemaal niet! Toch maar eens downloaden, euh.. kopen 😉
Ik kan geen genoeg krijgen van Where the wild things are, Amelie en Garden State!

Reply
Chantal

Grease, the NoteBook, How to lose a guy in ten days, 10 things I hate about you, dirty dancing. Ehh. En volgens mij zijn er nog wel een stel 😀

Reply
Mikmakkie

Alle Harry Potter films, the Notebook en kan The Day after Tommorrow wel 20 x zien !

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.