I’ll be there for you..

May 15, 2010

Rachel: “Ross. Hi. It’s Rachel. I’m just calling to say that, um, everything’s fine. And I’m really happy for you and your cat. Who, by the way, I think you should name Michael. And, you know, you see there, I’m thinkin of names so obviously I am over you. I am over you. And that my friend is what they call closure.”

Ross: (To Rachel) “What? You’re over me? When were you.. under me?”


Iedereen kent (neem ik aan) wel de populaire tv-serie F.R.I.E.N.D.S. met Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De serie draaide van 1994 tot 2004 en is 1 van de populairse tv-series ooit. De herhalingen worden nu uitgezonden op Veronica, en aangezien dit na alle series komt die ik volg pik ik de serie altijd onder het genot van wat eten mee.

Het blijf toch 1 van mijn favoriete series. Waarom? Omdat ondanks ik alle afleveringen al heb gezien en hier ook in m’n kast heb staan, de serie toch blijft boeien en ik nog steeds om dezelfde grappen lach die ik al meedere keren heb meegemaakt.

Het ‘O my god’ van Janice, ‘I know!’ van Monica, ‘We were on a break’ van Ross, ‘How you doin’ van Joey, Chandler’s dansje, Phoebe’s rare opmerkingen en liedjes en het eeuwige gedraai van Rachel om Ross.. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Favoriete momenten

Monica & Chandler proposal
Unagi
Big butts
Joey Speaks French

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

8 comments

 • Renske85

  22/05/2010 at 16:28

  Leuke serie!

  Groetjes, Renske

 • Niekje

  19/05/2010 at 11:44

  I loooovveeee F.R.I.E.N.D.S!
  Kijk eigenlijk altijd naar de serie, heb ook best wat seizoenen thuis liggen haha

 • Anneke

  16/05/2010 at 18:55

  Het blijft een hele leuke serie.
  Wij hebben de box ook en ook al vaak gekeken en ook lachen om dezelfde dingen.
  Soms zien we zelfs weer nieuwe dingen die ons eerder niet was opgevallen.
  Fijne avond.

  Groetjes van Anneke

 • Marieke

  16/05/2010 at 11:22

  Ik heb de box en ben er zooo blij mee. Kijk het e cht super vaak terug. Love it

 • Jeske

  16/05/2010 at 00:13

  Ik heb friends nooit echt gevolgd, maar volgens mij is het best een toffe serie, van de dingen die ik er wel van heb gezien dan.

 • Chantal

  15/05/2010 at 23:24

  Ik ben werkelijk een van de weinige mensen die het nooit heeft gevolgd. Nu moet ik ook toegeven dat ik niet hou van comedie shows, dus daar zal het wel aan liggen ;)

 • Esmeralda

  15/05/2010 at 19:46

  Ik kijk geen Friends maar de theme vind ik wel erg leuk!

  liefs x

 • Fleur

  15/05/2010 at 19:23

  Jaaa Friends! Love it!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *