I’ll be there for you..

Rachel: “Ross. Hi. It’s Rachel. I’m just calling to say that, um, everything’s fine. And I’m really happy for you and your cat. Who, by the way, I think you should name Michael. And, you know, you see there, I’m thinkin of names so obviously I am over you. I am over you. And that my friend is what they call closure.”

Ross: (To Rachel) “What? You’re over me? When were you.. under me?”


Iedereen kent (neem ik aan) wel de populaire tv-serie F.R.I.E.N.D.S. met Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De serie draaide van 1994 tot 2004 en is 1 van de populairse tv-series ooit. De herhalingen worden nu uitgezonden op Veronica, en aangezien dit na alle series komt die ik volg pik ik de serie altijd onder het genot van wat eten mee.

Het blijf toch 1 van mijn favoriete series. Waarom? Omdat ondanks ik alle afleveringen al heb gezien en hier ook in m’n kast heb staan, de serie toch blijft boeien en ik nog steeds om dezelfde grappen lach die ik al meedere keren heb meegemaakt.

Het ‘O my god’ van Janice, ‘I know!’ van Monica, ‘We were on a break’ van Ross, ‘How you doin’ van Joey, Chandler’s dansje, Phoebe’s rare opmerkingen en liedjes en het eeuwige gedraai van Rachel om Ross.. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Favoriete momenten

Monica & Chandler proposal
Unagi
Big butts
Joey Speaks French

0

8 thoughts on “I’ll be there for you..

 1. Anneke says:

  Het blijft een hele leuke serie.
  Wij hebben de box ook en ook al vaak gekeken en ook lachen om dezelfde dingen.
  Soms zien we zelfs weer nieuwe dingen die ons eerder niet was opgevallen.
  Fijne avond.

  Groetjes van Anneke

 2. Jeske says:

  Ik heb friends nooit echt gevolgd, maar volgens mij is het best een toffe serie, van de dingen die ik er wel van heb gezien dan.

 3. Chantal says:

  Ik ben werkelijk een van de weinige mensen die het nooit heeft gevolgd. Nu moet ik ook toegeven dat ik niet hou van comedie shows, dus daar zal het wel aan liggen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *