Recensie: Zwijgplicht

Ik heb weer een boek uit, het 8ste boek van 2010. Deze keer ook een boek wat ik van vriendlief heb gekregen. Het is een soort gelijk boek als het beste boek wat ik heb gelezen in 2009: De laatste schreeuw.

   Linda Castillo – Zwijgplicht
Wat doe als je een geheim moet verzwijgen om jezelf en je familie te beschermen terwijl je daarmee een moordonderzoek verhindert?

Kate Burkholder is onlangs aangesteld als politiechef in haar voormalige woonplaats Painters Mill, Ohio. Haar kennis van de Amish, hun taal en gebruiken, maken haar de ideale kandidaat. Ze is opgegroeid in die gemeenschap, maar heeft er voor gekozen om elders haar leven op te bouwen, weg van haar verleden. Dat verleden komt in alle heftigheid naar boven als er in het stadje weer een seriemoordenaar opduikt, net als zestien jaar geleden. De moorden van toen en nu lijken zo op elkaar dat het wel om dezelfde moordenaar moet gaan. Alleen Kate weet dat dat niet kan…Terwijl ze vastbesloten is om de moordenaar te vinden, probeert ze tegelijkertijd wanhopig haar geheim verborgen te houden.

Het is een boek wat lekker weg leest hoewel je wel je hoofd erbij moet houden met de vele namen. Het heeft ook een onverwacht einde.

Wat voor een soort boeken lezen jullie?

Rating: โ˜…โ˜…

7 reacties op “Recensie: Zwijgplicht

 1. Klinkt erg goed! Die wil ik onthouden, want hij lijkt me erg leuk.

  Alleen ik heb nog zoooo veel boeken die ik nog wil lezen (en zelfs al in huis heb haha)

 2. Boeken zoals deze lees ik heel graag. Misschien volgende week eens naar de boekenwinkel gaan, haha.

  Voor de rest lees ik chicklits en boeken zoals Twilight.

 3. Ik denk dat dit wel het type boek is waar ik me in kan vinden, binnenkort eens even in de boekenwinkel kijken en er in bladeren ๐Ÿ˜€

 4. Niet helemaal mijn ding. Ik heb toevallig gisteren vaderstad, het vervolg op weg van lila uitgelezen. Maar meestal lees ik chicklits.

 5. Ik vind dit soort boeken ook altijd erg leuk. Ik ben nu wel wat meer van de nederlandse schrijfsters, maar desalniettemin zijn internationale schrijfsters ook favo!

  En dan voornamelijk psychologische thrillers en chicklits ๐Ÿ™‚

  liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *