Tot 29 Januari!


Zo nog even de laastste spulletjes inpakken en dan gaan we morgen eindelijk op vakantie! Deze week is er veel gebeurd (vooral op werk) maar daar log ik later wel over. Even alle spulletjes gaan klaarzetten voor m’n ouders, die op onze katten passen. Morgenochtend richting het Heijderbos! Genieten, dat ga ik zeker doen!

Tot 29 Januari!

About the Author

15 Comments

Desiree

Wat leuk! Ik wens je heel veel plezier! In Mei gaan wij ook een weekje naar center parcs, ik kijk er nu al naar uit.

Geniet ze!

Reply
Tijne

Heeeerlijk, Center Parcs!
Lekker van genieten! En ook nog gefeliciteerd met de verjaardag van je relatie ;)! (Ook na mijn blog van vanavond nog steeds oprecht gegund!)

XXX Tijne

Reply
Jenny

Eind februari ga ik er lekker een weekje tussenuit, ook in NL, maar even weg, heerlijk!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *