Tot 29 Januari!


Zo nog even de laastste spulletjes inpakken en dan gaan we morgen eindelijk op vakantie! Deze week is er veel gebeurd (vooral op werk) maar daar log ik later wel over. Even alle spulletjes gaan klaarzetten voor m’n ouders, die op onze katten passen. Morgenochtend richting het Heijderbos! Genieten, dat ga ik zeker doen!

Tot 29 Januari!

0

Misschien ook leuk om te lezen...

15 Comments

  1. Wat leuk! Ik wens je heel veel plezier! In Mei gaan wij ook een weekje naar center parcs, ik kijk er nu al naar uit.

    Geniet ze!

  2. Heeeerlijk, Center Parcs!
    Lekker van genieten! En ook nog gefeliciteerd met de verjaardag van je relatie ;)! (Ook na mijn blog van vanavond nog steeds oprecht gegund!)

    XXX Tijne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *