Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!6 dingen die je nog niet over mij weet

Het leek me een leuk idee om dingen die jullie nog niet van mij weten hier neer te zetten. Volgens mij is dat me aardig gelukt.

1. Ik ben verslaafd aan de roze kasteeltjes (dat zijn cakejes) van de Hoogvliet. Altijd als ik boodschappen ga doen neem ik deze mee. Vaak loop ik er ook alleen maar naar binnen om die cakejes te halen. Daarbij ben ik ook verslaafd aan Optimel, en dan alleen de frambozen smaak.

2. Ik ben erg slecht in rekenen. Meer details laat ik achter wegen πŸ˜›


3. Ik ben een echt stresskippetje. Maar dan ook Γ©cht een stresskippetje. Ik kan me om van alles druk maken ookal weet ik dat het goedkomt. Vooral voor examens en andere dingen waar je iets op dΓ‘t moment moet laten zien breekt het zweet me uit.

4. Ik lach om mijn eigen grappen. Heel lame ik weet het maar toch doe ik het. Soms heb ik iets in mijn hoofd en nadat ik het heb gezegd barst ik echt in lachen uit. Meestal ben ik dan de enige die lacht en kijkt de rest me schaapachtig aan. Die hebben geen humor dus πŸ˜‰

5. Ik vind het heel moeilijk cadeautjes te bewaren. Meestal koop ik al eerder wat voor een verjaardag, feestdag en moet het dan dagen/weken bewaren. Meestal geef ik dit soort dingen toch altijd eerder dan dat diegene het hoort te krijgen. Ik vind het gewoon zo leuk het al weg te geven.

6. Als ik tv aan het kijken ben en ik zie een bekend persoon op tv, en ik weet niet van wat (niet van wat ik op dat moment kijk) ik hem/haar ken wordt ik helemaal gek. Ik blijf net zo lang raden, googelen en bedenken totdat ik (en mijn omgeving) er gek van wordt. Oh die speelt in… He waar speelt hij nou in? Ik mΓ³et weten waar ik diegene eerder heb gezien.

0
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

11 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  marijke
  11/11/2009 at 20:18

  Leuk logje! Ik heb ook altijd moeite om cadeautjes te bewaren, vind het veel te leuk om te geven en iemands reactie te zien.

 • Reply
  Alxndr
  10/11/2009 at 19:24

  Hehe, leuk zoiets!

  Ik ben ook slecht in rekenen!

 • Reply
  Sparkle
  10/11/2009 at 10:25

  Leuk om zo wat weetjes te weten πŸ™‚

 • Reply
  Jorien
  09/11/2009 at 23:39

  Hahaha, ik lach ook om mijn eigen grappen. Zo stom maar ja, wat doe je er aan :p

 • Reply
  Dhini
  09/11/2009 at 14:15

  Leuk om te lezen πŸ™‚
  Ik lacht ook om myn eigen grapen ha..ha.. πŸ˜€

 • Reply
  Sandra
  09/11/2009 at 13:56

  Puntje 4…. whahahahaha en dan met name de laatste zin…. whahahaha

 • Reply
  Martine
  09/11/2009 at 13:05

  Leuk, leuk, leuk! πŸ™‚

 • Reply
  Kim
  09/11/2009 at 08:43

  Haha herkenbaar!! Ik kan ook niet wachten met cadeautjes!! Als ik het gekocht heb, moet het ook naar die persoon toe..

  Leuk om zo meer te weten te komen over jou πŸ˜€

  xx

 • Reply
  Anouk
  08/11/2009 at 20:37

  Je hebt de spirit lekker te pakken vandaag zeg! xD

 • Reply
  Chantal
  08/11/2009 at 19:08

  Ohhh, sommige dingen zijn zooo herkenbaar!
  #6 doe ik ook! Ik heb het zelfs met quotes die in mijn hoofd opduiken soms, wetent dat ze uit een film of tv serie komen. It drives me nuts. Maar ik kom er wel achter πŸ˜›

  En dat van lachen om je eigen grappig. Here the same thing πŸ˜‰
  Net als dat stress gedoe. Maar ik word wel rustig als ik weet hoe alles loopt. Dus dat is een kwestie van rekening mee houden πŸ™‚

 • Reply
  Jeske
  08/11/2009 at 18:43

  Grappige weetjes. Ook wel dingen die opzich typisch zijn voor je persoon en daarom wel leuk om te weten =D

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png