Couting The Days #2

Nog 79 dagen tot ik 2 weken vakantie heb. God, wat ben ik daar aan toe! Is het al September?! In deze weken hopen we (na de badkamer verbouwing) nog centjes te hebben om even een weekje op vakantie te gaan.

Over 69 dagen gaat onze badkamer verbouwing (eindelijk) van start. Na jaren die al in de planning te hebben staan gaat het nu toch erg gebeuren! M. is 4 weken vrij (en ik de laatste 2 van de 4) en gaat de eerste 2 weken flink aan de slag met de badkamer. wat we gaan doen? We gaan hem uitbreiden (door een kast erbij de trekken zodat we een grotere douche ruimte hebben) en een nieuwe indeling (wasmachine/ketel naar de ‘extra’ kamer en op die plek een grote wastafel). Uiteraard gaan we ook nieuwe tegels aanschaffen. Leuk, leuk leuk! Dan is ons huisje echt helemaal verbouwd naar onze zin.

Over 71 dagen zijn we alweer 2 jaar getrouwd. God wat vliegt de tijd. Het lijkt wel gisteren toen we het ja-woord tegen elkaar gaven. Vind het ook nog steeds super om onze trouwfoto’s te zien/terug te kijken. Wat we die dag gaan doen? Ik denk dat we het de 21ste gaan vieren, aangezien ik dan (waarschijnlijk) vrij ben. De 20ste moet ik gewoon de gehele dag werken. Misschien dat we ’s avonds nog uit eten gaan mocht dit lukken…

239 dagen heb ik alweer mijn nieuwe baan. Ik werk er nog steeds met erg veel plezier en het voelt of ik er al jaren sta.

Al 1971 dagen ben ik aan het bloggen op dit domein. Nog steeds 1 van mijn beste beslissingen ooit om een eigen plekje op het WWW aan te schaffen.

Het is 330 dagen geleden dat ik mijn skates heb aangeschaft en fanatiek ben gaan skaten. Heerlijke hobby en nog steeds super blij mee.

(bron)

Zie hier deel 1

32 reacties op “Couting The Days #2

 1. Leuke vooruitzichten!
  Ik tel nooit de dagen af, maar misschien komt dat omdat ik geen baan buiten de deur heb ๐Ÿ˜‰
  De dagen vliegen al zo voorbij, als ik dan ook nog uit moet kijken naar bepaalde momenten, kom ik helemaal nergens aan toe hihi!

 2. Oh wij hebben half augustus vakantie, ik kan ook niet wachten, al zie ik wel tegen de autorit op, wij gaan naar Toscane.
  Knap trouwens dat je alles zo telt haha

 3. Leuk om te lezen en wauw al zoveel dagen (ik ga maar snel uitrekenen hoeveel dag ik al blog hehe). ๐Ÿ™‚

 4. Leuk blogje en fijne vooruitzichten! Weet je al waar je eventueel naartoe wilt op vakantie?
  En wat blog je al lang! Ik twijfel steeds maar weer of ik mijn blog ga omzetten in .nl, maar weet gewoon nog steeds niet goed wat voor blog het nu echt is.

  1. Het zal iniedergeval (i.v.m. de uitgave van de verbouwing van de badkamer) gewoon lekker in Nederland worden. Centerparcs, Preston Palace of iets in die geest ๐Ÿ™‚

   Echt doen hoor, een eigen domein is echt een goede stap geweest!

   1. Ohh maar dat is ook heerlijk! Zeker als het zulk weer is als nu!
    Over twee weken heb ik een rustig weekend, dan zal ik er wel eens flink voor gaan zitten. Het lijkt me toch wel leuk, iets professioneler te werk gaan dan een gratis WP accountje

    1. Ja je kan er veel meer mee en is wat meer ‘persoonlijk’ en je eigen stijl. Mocht je hulp nodig hebben dan hoor ik het wel ๐Ÿ™‚

 5. leuk zo te zien met getallen,…
  Ik kreeg gisteren toevallig een melding van wordpress dat ik al 3 jaar mijn domein heb…
  Ik ben ook zo toe aan vakantie, nog 6 weken YEAH !!!

 6. Wat een leuk logje! Volgens mij had ik deel 1 gemist maar ik vind dit wel een heel leuk idee. Tof dat jullie de badkamer gaan verbouwen.

 7. Wat een leuke unieke post. Zo leuk om te zien wat er nog gaat komen en waar je al zo lang mee bezig bent. Skaten lijkt mij ook echt heel erg leuk, zeker in de zomer.

 8. wat een leuke post, is leuk he ergens naar vooruit kijken en letterlijk de dagen aftellen of inderdaad de dagen tellen hoelang je al ergens gelukkig van word!

 9. Ik ben ook aan het aftellen. Ben over 18 dagen alweer 1 jaar getrouwd. Het aantal dagen tot aan de vakantie weet ik niet maar wel dat ik er aan toe ben ๐Ÿ™‚
  Leuk dat jullie de badkamer gaan aanpakken. Dan is straks alles naar jullie zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *