Geluksmomentjes,  Lijstjes & Stokjes

Couting The Days #2

Nog 79 dagen tot ik 2 weken vakantie heb. God, wat ben ik daar aan toe! Is het al September?! In deze weken hopen we (na de badkamer verbouwing) nog centjes te hebben om even een weekje op vakantie te gaan.

Over 69 dagen gaat onze badkamer verbouwing (eindelijk) van start. Na jaren die al in de planning te hebben staan gaat het nu toch erg gebeuren! M. is 4 weken vrij (en ik de laatste 2 van de 4) en gaat de eerste 2 weken flink aan de slag met de badkamer. wat we gaan doen? We gaan hem uitbreiden (door een kast erbij de trekken zodat we een grotere douche ruimte hebben) en een nieuwe indeling (wasmachine/ketel naar de ‘extra’ kamer en op die plek een grote wastafel). Uiteraard gaan we ook nieuwe tegels aanschaffen. Leuk, leuk leuk! Dan is ons huisje echt helemaal verbouwd naar onze zin.

Over 71 dagen zijn we alweer 2 jaar getrouwd. God wat vliegt de tijd. Het lijkt wel gisteren toen we het ja-woord tegen elkaar gaven. Vind het ook nog steeds super om onze trouwfoto’s te zien/terug te kijken. Wat we die dag gaan doen? Ik denk dat we het de 21ste gaan vieren, aangezien ik dan (waarschijnlijk) vrij ben. De 20ste moet ik gewoon de gehele dag werken. Misschien dat we ‘s avonds nog uit eten gaan mocht dit lukken…

239 dagen heb ik alweer mijn nieuwe baan. Ik werk er nog steeds met erg veel plezier en het voelt of ik er al jaren sta.

Al 1971 dagen ben ik aan het bloggen op dit domein. Nog steeds 1 van mijn beste beslissingen ooit om een eigen plekje op het WWW aan te schaffen.

Het is 330 dagen geleden dat ik mijn skates heb aangeschaft en fanatiek ben gaan skaten. Heerlijke hobby en nog steeds super blij mee.

 photo tumblr_n6t5o5ZUfs1tngnlbo1_500_zps3a433edf.jpg(bron)

Zie hier deel 1

0

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *