Every body Happy

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Vitaminstore
Plaatjes komen van dezelfde site i.v.m. error eigen afbeeldingen.

 photo 2014-06-06104650123_zps6750b782.jpg

Yes, een pakketje op m’n mat! Altijd leuk! Dit keer van die leuke healthy winkel; Vitaminestore. Van de buitenkant ziet het er al leuk uit. Wat Vitaminstore verkoopt? Van alles. Gezonde voedingssupplementen, sportvoeding, natuurcosmetica… Ook hebben ze thee en Doppers. En deze laatste twee zitten in het pakketje! Kijken jullie mee?


 photo Leidschendam040_zps53ae9ac7.jpg

Pukka Cleanse thee

Ik was erg benieuwd naar deze thee met super leuke verpakking. Wat een aparte en fijne smaak. Echt een aanrader! De ingrediënten die erin zitten maken een verfrissende mix. Tevens is de thee 100% natuurlijk, biologisch en koolstof neutraal. Hij is speciaal ontwikkeld voor een stralende huid. Of het werkt kan ik je nóg niet vertellen, maar keep you posted!

De ingrediënten: Diverse biologische kruiden waaronder brandnetel, venkel en aloë vera.
Inhoud: 3 x 20 theezakjes per doos
Koop hier de Pukka Cleanse thee

Vitamintea Balans Thee

Deze thee is van de eigen theelijn van Vitaminestore. De thee is niet alleen samengesteld op basis van smaak, maar ook op werking. Balans Thee is een heerlijke thee die goed is voor de lijn! Nou ben ik niet iemand die echt kilo’s wil afvallen, maar het kan nooit kwaad om bewuster bezig te zijn met wat je binnen krijgt. De thee had een aparte smaak. Ik drink hem eigenlijk liever in combinatie met een scheutje honing; wat dan weer niet zo goed is voor de lijn.

De ingrediënten: Senna blaadjes, berkbladeren, kelp, sporkehout schors, vlierbloesem en zoethoutwortel.
Inhoud: 20 theezakjes à 2 gram
Koop hier de Vitamintea Balans Thee

Oranje Dopper

Zoals jullie al weten ben ik super fan van deze duurzame waterfles! Hij ziet er hip uit, is stevig en handig om mee te nemen. Ik heb al een blauwe variant maar deze oranje vind ik echt super kleurrijk. Vooral met het WK voor de deur ;). Ook nog zo’n fijn voordeel; alle delen zijn uit elkaar te halen waardoor hij ook nog eens gemakkelijk in de vaatwasser past. Met dit warme weer sleep ik hem overal mee naar toe.

De Dopper is er nu in 5 kleuren: rood, roze, wit, blauw en groen.
Koop hier een Dopper

27 reacties op “Every body Happy

  1. Wat een leuk pakketje! Ik ben zelf niet zo van de kruidenthee, maar vind de Dopper wel echt cool! WK-ready!

  2. Leuke pakketje, ik moet nog zo’n dopper aanschaffen voor op de vakantie. Lekker handig om mee te nemen naar lange wandelingen.

  3. pukka thee! Ik heb altijd een pakje munt in de kast staan en heb ook eens een roze doosje gehad. Allebei super lekker, maar helaas wel een beetje prijzig.

  4. Pas je een beetje op met de balans thee. Senna is een stof die bekend staat om de laxerende werking en daardoor je darmen ‘lui’ maakt.. Dus niet te veel en te vaak en te lang achter elkaar dingen.

    Ik ben wel blij te weten waar ik een Dopper kan bestellen. Kan ik eindelijk van die vieze plastic flesjes af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *