The Awesome List: Happiness often sneaks in through a door you didn’t know you left open

  Photobucket  De leuke tekeningen die ik steeds krijg op werk van de kinderen  Photobucket  avondje lachen met Roue Verveer  Photobucket  Nora Roberts boek, die ik uit heb gelezen, ik mag dus weer beginnen aan een nieuw boek  Photobucket  nog steeds blij worden van de CD’s van Westlife  Photobucket  eindelijk weer kunnen skaten  Photobucket  mijn nieuwe SPIbelt  Photobucket  Bagels & Bean’en met Sabine  Photobucket  steeds meer blog-lezers erbij, welkom  Photobucket  bloggen op ons balkonnetje met het lekkere weertje  Photobucket  good hair days  Photobucket  meer actief Twitteren  Photobucket  het heerlijke weertje  Photobucket  me-time  Photobucket  het huis weer eens flink onder handen genomen en lekker gedweild  Photobucket  keihard meezingen met muziek  Photobucket  in het zonnetje aan het water lezen  Photobucket  korte broeken-weer  Photobucket  zulke Zondagen  Photobucket  weer een hippe nieuwe (jogging)broek gekocht met print, zo leuk  Photobucket  Oh en gewoon een nachtje weg gewonnen! Zooooo gaaf, hij staat geboekt voor in Juni  Photobucket  

 photo PhotoGrid_1400344908347_zps79fe987c.jpg

0

Misschien ook leuk om te lezen...

29 Comments

 1. Wat leuk joh dat jullie een nachtje weg hebben gewonnen! Altijd leuk om zoiets te winnen! En die bagel met zalm… lekker!

 2. Geweldig leuke dingetjes weer..
  Zelf heb ik gisteren kei hard meegezongen in de auto met de Boyband top 17 van 3fm.. Echt geniaal!

 3. Fijn he om al die mooie dingen te mogen doen/meemaken/hebben!
  Mooi lijstje weer! Daar word ik ook blij van.
  En die belt staat op mijn bucketlist ๐Ÿ™‚ net als een nachtje weg!

  Have an awesome day vandaag!!
  xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *