Geluksmomentjes

The Awesome List: Happiness often sneaks in through a door you didn’t know you left open

    De leuke tekeningen die ik steeds krijg op werk van de kinderen    avondje lachen met Roue Verveer    Nora Roberts boek, die ik uit heb gelezen, ik mag dus weer beginnen aan een nieuw boek    nog steeds blij worden van de CD’s van Westlife    eindelijk weer kunnen skaten    mijn nieuwe SPIbelt    Bagels & Bean’en met Sabine    steeds meer blog-lezers erbij, welkom    bloggen op ons balkonnetje met het lekkere weertje    good hair days    meer actief Twitteren    het heerlijke weertje    me-time    het huis weer eens flink onder handen genomen en lekker gedweild    keihard meezingen met muziek    in het zonnetje aan het water lezen    korte broeken-weer    zulke Zondagen    weer een hippe nieuwe (jogging)broek gekocht met print, zo leuk    Oh en gewoon een nachtje weg gewonnen! Zooooo gaaf, hij staat geboekt voor in Juni    

 photo PhotoGrid_1400344908347_zps79fe987c.jpg

0

29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *