The Awesome List: Enjoy the weekend!

    Mijn nieuwe layout, jeuj! (met de hulp voor codering van deliciae)    uiteraard onze vernieuwde woonkamer    foto hoesje voor mijn mobiel    de leuke theepot die ik als cadeautje kreeg van Sabine    deze week is mijn nieuwe contract op werk ingegaan    Donderdag avond naar Roue Verveer, zin in!    en de Vrijdag erna lekker een dagje vrij, love it    lekker begonnen in het nieuwe boek van Nora Roberts, echt even tijd maken om te lezen    theetjes zijn altijd goed, vooral in mijn leuke bekers    nieuwe blogs ontdekken    een weekend helemaal niks in de planning hebben staan    het heerlijke skate-weertje van afgelopen tijd    oude foto’s terug kijken    lieve appjes krijgen    weer een cursus bij mijn CV kunnen toevoegen, altijd leuk/handig    mijn nieuwe joggingbroek    eindelijk een nieuwe profielfoto overal voor Twitter/Blog    een werkende GPS    

About the Author

33 Comments

annouska

Alweer een nieuwe 😛 Hoe lang blijft deze dit keer haha. Nee grapje.

Dit weekend wordt het trouwens ook weer top weer om te skeeleren! 😀

Reply
SAS

Ja zo fijn! Ben vandaag ook al geweest…

Haha ja ik ben ook benieuwd, de andere heeft wel een HELE tijd erop gestaan *applaudisseert*

Reply
Anouk

Heeeerlijke lijst meis! Nog voor je begon over je nieuwe header had ik al in mn hoofd dat ik als eerst wilde commenten dattie zo leuk is, haha!

Reply
Marah

Is mooi geworden! Leuke lijst ook, jammer dat het weer zo omgeslagen is (ten minste: hier wel. Het regent al twee/drie dagen non-stop).

Reply
SAS

Ja hier ook, was eerst erg mooi en nu… hele week niet kunnen skaten, wel balen. hopen dat het droog is volgende week!

Reply
Kiss & Make-up

Leuk lijstje! Wish I could enjoy my weekend 🙁 Maar neeeee, werken… bah.

Reply
Mieke

Fijne lijst weer! En zo’n weekend helemaal niks hebben wij ook. Zo fijn af en toe! Met dit weer gewoon lekker binnen cocoonen is helemaal zo gek nog niet. 🙂

Reply
Marcella

Heerlijk lijstje, fijn weekend! Zal wel best veel binnen zijn ivm het nare weer, dus maar leuke dingen/toffe series en films kijken. Enjoy!

Reply
Tineke

Vind je nieuwe layout heel mooi! 😀 En ik word ook wel eens boos om werkende gps, als ik hem bijvoorbeeld helemaal niet aan wil hebben :’) kan dan op de achtergrond geen apps vinden waarmee gps aan zou staan, haha!

Reply
Maaike

Wat een leuk, positief lijstje! Om vrolijk van te worden! 🙂 Ik vind je lay-out trouwens heel gaaf!

Reply
Jenny

Ik gebruik RunFree als app om dit soort dingen bij te houden, fietsen, wandelen kan ook allemaal.

Reply
RenéSmurf

Ja, wat is het leven toch mooi he! Vol optimisme, en dat is net wat men nodig heeft! De goede dingen zien en benoemen.

Reply
Regina

Als ik dit zo lees bedenk ik dat ik ook weer eens een nieuwe profielfoto moet. Kijk al jaren tegen dezelfde aan. En geniet van je weekend zonder verplichtingen!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *