The Awesome List: Enjoy the weekend!

  Photobucket  Mijn nieuwe layout, jeuj! (met de hulp voor codering van deliciae)  Photobucket  uiteraard onze vernieuwde woonkamer  Photobucket  foto hoesje voor mijn mobiel  Photobucket  de leuke theepot die ik als cadeautje kreeg van Sabine  Photobucket  deze week is mijn nieuwe contract op werk ingegaan  Photobucket  Donderdag avond naar Roue Verveer, zin in!  Photobucket  en de Vrijdag erna lekker een dagje vrij, love it  Photobucket  lekker begonnen in het nieuwe boek van Nora Roberts, echt even tijd maken om te lezen  Photobucket  theetjes zijn altijd goed, vooral in mijn leuke bekers  Photobucket  nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  een weekend helemaal niks in de planning hebben staan  Photobucket  het heerlijke skate-weertje van afgelopen tijd  Photobucket  oude foto’s terug kijken  Photobucket  lieve appjes krijgen  Photobucket  weer een cursus bij mijn CV kunnen toevoegen, altijd leuk/handig  Photobucket  mijn nieuwe joggingbroek  Photobucket  eindelijk een nieuwe profielfoto overal voor Twitter/Blog  Photobucket  een werkende GPS  Photobucket  

 photo IMG_20140503_103357_zps2d7b64d3.jpg

0

Misschien ook leuk om te lezen...

33 Comments

 1. Alweer een nieuwe πŸ˜› Hoe lang blijft deze dit keer haha. Nee grapje.

  Dit weekend wordt het trouwens ook weer top weer om te skeeleren! πŸ˜€

  1. Ja zo fijn! Ben vandaag ook al geweest…

   Haha ja ik ben ook benieuwd, de andere heeft wel een HELE tijd erop gestaan *applaudisseert*

 2. Heeeerlijke lijst meis! Nog voor je begon over je nieuwe header had ik al in mn hoofd dat ik als eerst wilde commenten dattie zo leuk is, haha!

 3. Is mooi geworden! Leuke lijst ook, jammer dat het weer zo omgeslagen is (ten minste: hier wel. Het regent al twee/drie dagen non-stop).

  1. Ja hier ook, was eerst erg mooi en nu… hele week niet kunnen skaten, wel balen. hopen dat het droog is volgende week!

 4. Fijne lijst weer! En zo’n weekend helemaal niks hebben wij ook. Zo fijn af en toe! Met dit weer gewoon lekker binnen cocoonen is helemaal zo gek nog niet. πŸ™‚

 5. Heerlijk lijstje, fijn weekend! Zal wel best veel binnen zijn ivm het nare weer, dus maar leuke dingen/toffe series en films kijken. Enjoy!

 6. Vind je nieuwe layout heel mooi! πŸ˜€ En ik word ook wel eens boos om werkende gps, als ik hem bijvoorbeeld helemaal niet aan wil hebben :’) kan dan op de achtergrond geen apps vinden waarmee gps aan zou staan, haha!

 7. Als ik dit zo lees bedenk ik dat ik ook weer eens een nieuwe profielfoto moet. Kijk al jaren tegen dezelfde aan. En geniet van je weekend zonder verplichtingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *