Geluksmomentjes

The Awesome List: Enjoy the weekend!

    Mijn nieuwe layout, jeuj! (met de hulp voor codering van deliciae)    uiteraard onze vernieuwde woonkamer    foto hoesje voor mijn mobiel    de leuke theepot die ik als cadeautje kreeg van Sabine    deze week is mijn nieuwe contract op werk ingegaan    Donderdag avond naar Roue Verveer, zin in!    en de Vrijdag erna lekker een dagje vrij, love it    lekker begonnen in het nieuwe boek van Nora Roberts, echt even tijd maken om te lezen    theetjes zijn altijd goed, vooral in mijn leuke bekers    nieuwe blogs ontdekken    een weekend helemaal niks in de planning hebben staan    het heerlijke skate-weertje van afgelopen tijd    oude foto’s terug kijken    lieve appjes krijgen    weer een cursus bij mijn CV kunnen toevoegen, altijd leuk/handig    mijn nieuwe joggingbroek    eindelijk een nieuwe profielfoto overal voor Twitter/Blog    een werkende GPS    

 photo IMG_20140503_103357_zps2d7b64d3.jpg

0

33 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *