Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: Enjoy the weekend!

  Photobucket  Mijn nieuwe layout, jeuj! (met de hulp voor codering van deliciae)  Photobucket  uiteraard onze vernieuwde woonkamer  Photobucket  foto hoesje voor mijn mobiel  Photobucket  de leuke theepot die ik als cadeautje kreeg van Sabine  Photobucket  deze week is mijn nieuwe contract op werk ingegaan  Photobucket  Donderdag avond naar Roue Verveer, zin in!  Photobucket  en de Vrijdag erna lekker een dagje vrij, love it  Photobucket  lekker begonnen in het nieuwe boek van Nora Roberts, echt even tijd maken om te lezen  Photobucket  theetjes zijn altijd goed, vooral in mijn leuke bekers  Photobucket  nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  een weekend helemaal niks in de planning hebben staan  Photobucket  het heerlijke skate-weertje van afgelopen tijd  Photobucket  oude foto’s terug kijken  Photobucket  lieve appjes krijgen  Photobucket  weer een cursus bij mijn CV kunnen toevoegen, altijd leuk/handig  Photobucket  mijn nieuwe joggingbroek  Photobucket  eindelijk een nieuwe profielfoto overal voor Twitter/Blog  Photobucket  een werkende GPS  Photobucket  

 photo IMG_20140503_103357_zps2d7b64d3.jpg

0

33 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *