Geluksmomentjes

Last week’s favorites #4

Wij kochten een nieuwe (boeken)kast, LOVE IT

 photo books_zpsb33a12be.jpg

Zoals ik een tijdje geleden al aangaf zijn we bezig om onze huiskamer om te gooien. Zowel de ruimte met de boekenkast als waar te tv/bank staat. Nu zijn we met het ‘lees-hoekje’ al een deel begonnen. Vrijdagavond gingen we samen naar IKEA en kochten een super leuke kast die nu gaat figureren als boekenkast. De oude boekenkast slaan we trouwens op (voor later, als we er plek voor hebben). Mijn handige man heeft hem gelijk in elkaar gezet en het weekend kon ik hem heerlijk inruimen. En I LOVE IT. Wat een fijne, mooie en ook ruime kast. Nu komen mijn mooie boeken zeker tot hun recht.


MORGEN komt er een blogje over online met de before-after foto’s. Oh en er staat nog een post gepland met foto’s van alle leuke details in dit nieuwe hoekje. Helemaal af is het trouwens natuurlijk niet aangezien we in September gaan verbouwen in de badkamer, precies de muur die aan het lees-hoekje grenst. Het staat nu dus allemaal nog voor de (lege)kastdeurtjes.

I love my job so much

 photo job_zps36636314.jpg

Complimenten krijgen van je collega’s & leidinggevenden, kinderen die enthousiast worden als ze je zien en met je activiteiten mee te doen, een goed gesprek hebben op werk, meer uren krijgen en ouders die fijn contact met je hebben en dit benadrukken.. En zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan. Ik hou van mijn werk. Echt. Ik stop er heel veel van mezelf in maar ik krijg er ook zoveel voor terug. Mijn plekje heb ik (voorlopig) wel gevonden.

Heerlijkheid met skaten

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Afgelopen weken ben ik ook erg fanatiek bezig geweest met skaten. Echt zo fijn om het regelmatig te kunnen doen en dan daarbij nog je record van vorig jaar verbeteren! Jammer genoeg heb ik afgelopen week niet veel kunnen skaten door drukte en in het weekend had ik super last van mijn hamstrings (vraag me niet hoe dit komt..) dus zat het er even niet in. Wel erg jammer en heb het dan ook echt wel gemist, vooral met het mooie weer. Aankomende week weer met vol goede moed beginnen.

Some people are worth melting for

 photo frozen_zpseea2661a.jpg

Ook leuk, ik keek de film Frozen. Ik heb me kapot gelachen om Olaf de sneeuwpop. En het rendier vond ik ook geniaal.
De film verder was wel vermakelijk om te kijken maar niet super goed. Ik kan een aantal animatie films opnoemen die ik beter vond. Ik hoop dat ze ooit een gehele film maken van alleen Olaf, die wil ik dan zeker zien!

.


1 / 2 / 3

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *