Auping nights, Better days: kussens, kussens en nog eens kussens

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Auping

Ik schreef al eerder een stukje over Auping waarbij ik aangaf 2 hoofdkussens en 2 sierkussentjes te hebben besteld. Ik kreeg veel reacties op dat blogje met de vraag hoe dit nou beviel en of ik inderdaad beter slaap. Ook ben ik erg tevreden over de sierkussens. Kijken jullie mee?

Blackbird sierkussens

 photo hjgjbghj_zpsd69dcca8.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Aller eerst de sierkussens. Wat ben ik daar blij mee! Er staat een mooie print op, de stof (katoenfluweel) voelt heerlijk aan en de kussens zijn lekker vol. Hierdoor zitten ze erg prettig. daarbij staan ze nog eens mooi op onze stoel en staat het erg sierlijk bij onze nieuwe woonkamer-stijl. De witte print van de vogels komt mooi naar voren doordat er een witte ‘piping’ overheen zit.

Het Blackbird sierkussen is € 39,00 en 40×40, een mooi formaat voor op een bank of zoals bij ons op een stoel.

Breeze Synthetische kussens

Zoals jullie wellicht al weten ben ik een slechter slaper. Dit is zeker niet verholpen maar ik slaap zeker een heel stuk beter met de Breeze Synthetische kussens. Deze zijn gevuld met holle vezelbolletjes die vormen naar de ligging van je hoofd en het kussen is anti-huisstofmijt, antibacterieel en schimmelwerend. Dankzij een standaard vultuit kan ik de hoogte van het kussen zelf bepalen. De eerste nachten moest ik erg wennen aan het kussen, aangezien de vorige erg plat was. Ik had zelfs spierpijn omdat ik een heel stuk hoger lag. Maar slapen, doe ik nou echt een heel stuk beter! Ook M. slaapt een stuk beter dus we kunnen zeggen dat het voor ons beide een geslaagde keuze is geweest. Het kussen is heel fijn en van 100% katoen, wat fijn is voor in de winter.

Vaak hoor ik mensen zeggen (en reacties in mijn comments op het vorige blogje) dat Auping zo duur is. Dat klopt, maar het is het zeker waard qua kwaliteit en comfort.

Het Breeze Synthetische kussen is € 55,00 en 60×60.

Mocht je dus op zoek zijn naar hoofdkussens, sierkussens, bedden of andere items voor op/in bed neem dan vooral even een kijkje op de site van Auping, of ga langs bij 1 van hun winkels.

About the Author

22 Comments

Joyce

Mooi en klinkt goed!
Toch past het totaal niet in ons budget, gelukkig ben ik sowieso een goede slaper, al lig ik op de grond 😉

Reply
Birte

Geen slechte tip. Mijn man klaagt de laatste tijd dat hij niet meer tevreden is met z’n Ikeakussen, dus mss moeten we dit eens bekijken!

Reply
Evelien

Goede nachtrust is ook wat waard, dus ik snap dat je investeert in goede kussens enz. Fijn dat je zo tevreden bent!

Reply
Nicole

Dat je inderdaad voor je nachtrust auping koopt ivm comfort en kwaliteit snap ik..
Maar ik zou echt nooit bijna 40 euro uitgeven aan 1 sierkussen, haha dat gaat er bij mij niet in 😉

Reply
Amarins

Ik slaap wel heel goed, maar heb vaak wel last van mijn nek als ik wakker word. Misschien is een Auping kussen en optie. Op naar de winkel maar.

Reply
Chantal

De sierkussens zijn erg in mijn stijl. Ik slaap zelf al meer dan 10 jaar op auping en nog elke nacht tevreden

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *