Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Auping

Ik schreef al eerder een stukje over Auping waarbij ik aangaf 2 hoofdkussens en 2 sierkussentjes te hebben besteld. Ik kreeg veel reacties op dat blogje met de vraag hoe dit nou beviel en of ik inderdaad beter slaap. Ook ben ik erg tevreden over de sierkussens. Kijken jullie mee?

Blackbird sierkussens

 photo hjgjbghj_zpsd69dcca8.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Aller eerst de sierkussens. Wat ben ik daar blij mee! Er staat een mooie print op, de stof (katoenfluweel) voelt heerlijk aan en de kussens zijn lekker vol. Hierdoor zitten ze erg prettig. daarbij staan ze nog eens mooi op onze stoel en staat het erg sierlijk bij onze nieuwe woonkamer-stijl. De witte print van de vogels komt mooi naar voren doordat er een witte ‘piping’ overheen zit.

Het Blackbird sierkussen is € 39,00 en 40×40, een mooi formaat voor op een bank of zoals bij ons op een stoel.

Breeze Synthetische kussens

Zoals jullie wellicht al weten ben ik een slechter slaper. Dit is zeker niet verholpen maar ik slaap zeker een heel stuk beter met de Breeze Synthetische kussens. Deze zijn gevuld met holle vezelbolletjes die vormen naar de ligging van je hoofd en het kussen is anti-huisstofmijt, antibacterieel en schimmelwerend. Dankzij een standaard vultuit kan ik de hoogte van het kussen zelf bepalen. De eerste nachten moest ik erg wennen aan het kussen, aangezien de vorige erg plat was. Ik had zelfs spierpijn omdat ik een heel stuk hoger lag. Maar slapen, doe ik nou echt een heel stuk beter! Ook M. slaapt een stuk beter dus we kunnen zeggen dat het voor ons beide een geslaagde keuze is geweest. Het kussen is heel fijn en van 100% katoen, wat fijn is voor in de winter.

Vaak hoor ik mensen zeggen (en reacties in mijn comments op het vorige blogje) dat Auping zo duur is. Dat klopt, maar het is het zeker waard qua kwaliteit en comfort.

Het Breeze Synthetische kussen is € 55,00 en 60×60.

Mocht je dus op zoek zijn naar hoofdkussens, sierkussens, bedden of andere items voor op/in bed neem dan vooral even een kijkje op de site van Auping, of ga langs bij 1 van hun winkels.

0
22 reacties

22 thoughts on “Auping nights, Better days: kussens, kussens en nog eens kussens

 1. Elisa schreef:

  Een sierkussen voor zo veel geld 😉 dat zie je niet vaak 😉

 2. Joyce schreef:

  Mooi en klinkt goed!
  Toch past het totaal niet in ons budget, gelukkig ben ik sowieso een goede slaper, al lig ik op de grond 😉

 3. iiiThinkPink schreef:

  Mooie kussens!

 4. blauwesokken schreef:

  Ik ben dol op sierkussens! In alle soorten en maten en kleuren, maar het liefst maak ik ze zelf 🙂

 5. Laura schreef:

  Die sierkussen zijn mooi!

 6. Kim schreef:

  Wat een mooie kussens!

 7. RenéSmurf schreef:

  Ja, ze zien er ook nog eens erg mooi en zacht uit! Ik hou erg van mijn kussens!

 8. Birte schreef:

  Geen slechte tip. Mijn man klaagt de laatste tijd dat hij niet meer tevreden is met z’n Ikeakussen, dus mss moeten we dit eens bekijken!

 9. Nicky schreef:

  Die sierkussens zijn niet zo mijn ding maar ze staan wel erg mooi bij je stoel.

 10. Evelien schreef:

  Goede nachtrust is ook wat waard, dus ik snap dat je investeert in goede kussens enz. Fijn dat je zo tevreden bent!

 11. Jorien schreef:

  Ik ben ook voor een goed en misschien wat duurder kussen. Kan zoveel verschil maken.

 12. sierkussens kunnen echt de hele ruimte opvrolijken he!

 13. Simone schreef:

  Dat klinkt goed!

 14. jackie schreef:

  klinkt goed..
  Die sierkussens zijn ook echt heel erg mooi en stijlvol

 15. Ik heb gelukkig niet zo’n moeite met slapen, als ik moe ben slaap ik overal 😀 ik vind Auping wel een goed bed, ik zou me graag een nieuw bed van hun willen aanschaffen

  X Sara

 16. Nicole schreef:

  Dat je inderdaad voor je nachtrust auping koopt ivm comfort en kwaliteit snap ik..
  Maar ik zou echt nooit bijna 40 euro uitgeven aan 1 sierkussen, haha dat gaat er bij mij niet in 😉

 17. bianca schreef:

  Hmm ja het klinkt wel interessant heb zelf ook dat slecht slaap vaak

 18. Amarins schreef:

  Ik slaap wel heel goed, maar heb vaak wel last van mijn nek als ik wakker word. Misschien is een Auping kussen en optie. Op naar de winkel maar.

 19. Miss Sentinelli schreef:

  Super leuk! Die sierkussens zijn ook echt pretty 😀 !

 20. jonne schreef:

  Mmm ik ben ook een slechte slaper. Misschien moet ik dit eens proberen.

 21. Chantal schreef:

  De sierkussens zijn erg in mijn stijl. Ik slaap zelf al meer dan 10 jaar op auping en nog elke nacht tevreden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *