Laats had ik dus een muntplant gekocht. Jeweetwel, voor van die lekkere munt-theetjes te maken. Vers. Ik kocht dus heel opimistisch voor de 87000ste keer een muntplantje. Tot mijn verbazing ging het best goed. Ik gaf het water (wat ik normaal dus altijd vergeet) en verzorgde hem goed. Ik gaf hem liefde. En wat gaf hij mij?! Een half verschrompelde plant. Daar gaat dus al mijn liefde en zorg.

Dus nu staat hij in de vensterbank. Te vergaan. (hoewel hij er voor mijn doen nog best redelijk utiziet)
Planten en Saskia, na al die jaren gaat het nog steeds niet samen. Hoeveel liefde is ze ook geef.

 photo IMG_20131224_1125212_zpsd12ed7b9.jpg


Dan heb je ook nog zoiets als Labello’s he? Heerlijk, vooral nu met de koude dagen om er altijd eentje bij me te hebben. In mijn werkbroek. En soms he, (nou oke ik lieg, bijna altijd) krijg ik het onderstaande resultaat: Ik doe mijn werkbroek in de wasmand, was hem om vervolgens in de trommel mijn Labello te vinden. Wat er van over is dus. En dat gebeurd me echt elke week wel. Labello is dus blij met mij, aangezien ik van die dingen blijft kopen. Je zal toch denken na 1x, of 2.. of de 3de keer van ‘Goh check je zakken even voordat je hem erin stopt.’ En soms doe ik het ook wel he, maar meestal dus niet zoals je kan zien.

Dus nou zit ik dus weer zonder Labello. Potverdikkie.

 photo IMG_20131224_105455_zpsbe5b48e9.jpg photo IMG_20131224_105541_zps5bc206e1.jpg

 photo IMG_20131224_105519_zps0a92b395.jpg photo IMG_20131224_105425_zpsfe756bfb.jpg

0
35 reacties

35 thoughts on “Wat mij elke keer weer lukt..

 1. annouska schreef:

  Whahaha briljant om te lezen πŸ˜€

 2. Nicky schreef:

  Zo lang het bij Labello’s blijft, valt het nog mee. Ik was gewoon mobiele telefoons mee.

 3. inge schreef:

  teveel water gegeven mss? munt moet ook niet te warm staan, dus in de vensterbank krijgt ‘ie wellicht te veel warmte ook? koele, droge plek is het beste en dode blaadjes eraf trekken en niet teveel water dus..
  voor die labello heb ik ook een tip: NIE MEER DOEN hahaha

  1. SAS schreef:

   Haha teveel water denk ik niet. En eerst had ik hem in de schaduw en toen hij ging hangen beetje bij het raam gezet (niet in de volle zon) Ach, waar ik ze ook zet of wat ik er ook mee doe lukken wil het niet. Oh en die laatste, hele goede tip hahaha ^^

 4. Adorkable schreef:

  Heel herkenbaar het stuk over je plantje. Ik heb absoluut geen groene vingers. Zelfs een orchidee en een cactus overleven het niet bij mij in huis. Ik vergeet ze water te geven of geef juist te veel

 5. Joyce schreef:

  Whaha, planten houden van mensen.
  Maar ze houden ook niet van mij.. πŸ˜› Ik kan niks zonder hartslag levend houden haha!

 6. Nicole schreef:

  Haha ik heb precies hetzelfde met planten!
  Ze overleven het echt niet, zet ze op de verkeerde plaats neer, geef ze teveel water of te weinigg..
  Geen idee wat t is maar ze overleven t nooit!

  Koop ook geen muntplantjes meer, koop nu vaak gewoon stengels op de markt en dan haal ik de blaadjes eraf en gooi in de diepvries πŸ˜›

 7. Limoentje schreef:

  Voor mijn liefde zijn de plantjes hier ook niet gevoelig, helaas.

  Labello heb ik nog niet gewassen, bij mij komt er altijd geld tevoorschijn. Dat is op zich wel fijn! πŸ™‚

 8. Mirella schreef:

  Oh planten, ze passen niet bij mij ze gaan werkelijk altijd dood, zelfs de tuinplanten, ik denk dat ik niet genoeg met ze praat haha

 9. Marcella schreef:

  Herkenbaar hoor πŸ˜‰ Maar ik heb m’n Labello (huismerk Etos) er ook wel eens geheel intact uit gevist. Dat scheelt weer.

  1. SAS schreef:

   Ik ben nu wat goedkopere merken gaan gebruiken, aangezien ik anders 100de euries besteed aan Labello’s πŸ˜‰

 10. Lief meisje schreef:

  Dat van die labello heb ik mijn broertjes werkbroeken. Ik heb nu twee keer zo’n oordoppen in de wasmachine gevonden en andere dingen die daar toch echt niet goed voor zijn.

 11. Chantal schreef:

  Ik heb al jaren alleen nog maar kunstplanten, en die bevallen prima

 12. RenΓ©Smurf schreef:

  ah, nee, daar maak ik geen gebruik van. Ik ben wel van het navoelen van de zakken altijd, maar dat komt ook omdat ik dat gewend was met mijn overal. En met je volgende plantjes zal het steeds een beetje beter gaan, misschien.

 13. cheyenne schreef:

  ik heb hetzelfde met mijn basilicum plantje – wat helpt is om hem in plaats van water te geven, ik een bakje met een laag water te laten staan πŸ™‚
  xo, cheyenne

 14. Tally 'Metalmama' Talks schreef:

  Ow… ik ben dus niet de enige: niet alleen labelo’s (die helemaal ‘leeg’ uit de was komen) zelfs tot twee keer toe een telefoon van Senior verzopen … En laten we het over plantjes maar niet hebben. Het enige dat wel gedijdt zijn de fruitplanten in de tuin (daar hoef ik niet naar om te kijken πŸ™‚ )

  Verder gaat alles in no time dood/verwelkt binnen een dag of wordt door de katten door het hele huis verspreid!

  Nuf said? πŸ˜‰

 15. Billy schreef:

  haha, die Labello’s zijn nu ook niet zo’n groot verlies

 16. Madrina schreef:

  Planten en madrina: het werkt ook niet πŸ™
  Al vind ik uw plant er nog best ok uitzien hoor.

  1. SAS schreef:

   Klopt, ze hebben we wel eens slechter uitgezien.
   Hoewel, we zijn nu alweer een aantal dagen verder en hij hangt er triest bij..

 17. Bianca schreef:

  haha om die reden heb ik alleen maar plastic plantjes kan je vertellen werkt stuk beter πŸ˜‰ …. en toevallig heb ik van de week mijn labello opgezuigd tijdens het stofzuigen zzzz

 18. Mayara Esther schreef:

  Bij jou is het nog Labello’s, ik laat meestal gewoon briefgeld in zitten. Wel jammer van de plantjes, ik heb dat ook. πŸ™

 19. Femke Blogt schreef:

  Werkt labello een beetje goed als wasverzachter?

  1. SAS schreef:

   Haha zou wel fijn zijn als het werkt πŸ˜‰

 20. Rianne schreef:

  Die kruidenplanten zijn gewoon gekweekt op binnen no time kasje wijlen te gaan…

  1. SAS schreef:

   Dat zal het inderdaad vast zijn! Aan mijn liefde kan het niet liggen.. πŸ˜‰

 21. Dat Zit Wel Snor schreef:

  haha die labello. Dat is balen. Mij is dat wel eens overkomen met een telefoon. Dan lach ik wel minder hard.

 22. Linda schreef:

  Hahaha, dat met die plantjes heeft mijn vriend altijd! Planten gaan bij hem altijd dood, zo bizar! Ik weet ook niet wat het is :’)
  Wat die Labello betreft, inderdaad blijven proberen om te checken of er iets in je zakken zit… Of een goedkoper merk proberen (Blistex is bijvoorbeeld erg fijn vind ik), dat scheelt je wat centjes als je er weer eens eentje in de was doet πŸ˜‰

 23. Jennifer schreef:

  Wat ik ook doe mijn planten blijven helaas ook niet heel, erg frustrerend haha.

 24. Joyce schreef:

  Haha ik heb ook altijd van die domme dingen

  1. SAS schreef:

   Fijn dat ik niet de enige ben πŸ˜‰

 25. Monique schreef:

  Leuk artikel, haha! Ik laat ook altijd iets in mijn broekzakken zitten. Zo vervelend πŸ™

 26. Bente schreef:

  Krijgt de was tenminste ook lekkere zachte lippen πŸ˜‰

  1. SAS schreef:

   Hahahahahaha dat dan weer wel πŸ˜‰

 27. Just Love Life schreef:

  Haha ik moet er wel om lachen πŸ˜‰
  Dat van die plantjes hebben wij ook altijddd! Frustrerend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *