Films die ik afgelopen weken heb gezien #4

Unstoppable

Een op hol geslagen 800 meter lange goederentrein met aan boord brandbare vloeistoffen en giftige chemicaliën raast op een grote stad af. Het spoorwegbedrijf werkt koortsachtig samen met het personeel en ingenieurs om de trein te stoppen. Een machinist (Denzel Washington) en een conducteur (Chris Pine) besluiten de trein na te jagen in een aparte locomotief voordat deze ontspoort in een bocht en de giftige lading de complete stad zal verwoesten.
Rating: ★★★

Turbo

Een doodnormale tuinslak heeft de absurde droom om de snelste slak ter wereld te worden. Echter, wanneer hij een raar ongeluk krijgt beschikt hij over een ongelofelijke snelheid. Hierdoor wordt de kans om zijn doel te realiseren een stuk groter.
Rating: ★★★

Despicable Me II

Gru (Steve Carrell), het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.
Rating: ★★★★★

Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika. Daar wordt zij verliefd op Danny. Maar aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan de vakantie. Als haar ouders besluiten om toch in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar geluk maar van korte duur, want de Danny van vakantie blijkt op school een stoere bink te zijn die bij de T-Birds hoort. En daarom heeft hij een bepaald imago hoog te houden. Sandy probeert vriendschap te sluiten met de populairste meiden van de school, de Pink Ladies. Maar door haar truttige voorkomen blijft zij een eenling. Een verandering is nodig.
Rating: ★★★

Prisoners

Keller Dover (Hugh Jackman) wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van een ouder. Zijn zes jaar oude dochter Anna en haar vriendinnetje Joy worden vermist. Het enige aanknopingspunt is een vervallen camper die eerder in hun straat stond geparkeerd. Rechercheur Loki (Jake Gyllenhaal) leidt het onderzoek en arresteert de bestuurder Alex Jones (Paul Dano). Wegens gebrek aan bewijs moet hij de verdachte echter weer laten gaan. Wetende dat het leven van zijn dochter op het spel staat besluit Dover het heft in eigen hand te nemen.
Rating: ★★★★★

The Hang Over part III

Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten. Ze vinden een tijger in de badkamer en een zes maanden oude baby in de kast van hun hotelkamer. De enige die ze niet kunnen vinden is Doug. Ze moeten erachter zien te komen wat voor rare capriolen ze de vorige nacht hebben uitgehaald om Doug zo snel mogelijk terug naar L.A. te krijgen zodat hij kan trouwen.
source
Rating: ★★

The Usual Suspects

In de San Pedro Baai, een haven van Los Angeles, is een chaos met vele lijken ontstaan na een enorme explosie op een vrachtschip. Douanier Dave Kujan reist af van New York naar de westkust om Verbal Kint, de enige overlevende getuige die een bijzondere deal heeft gesloten met justitie, te ondervragen. Kujan is er namelijk zo goed als zeker van dat de dood gewaande crimineel Dean Keaton een hand in de zaak heeft. Ondertussen blijkt er nog een getuige te zijn, in het ziekenhuis, die een ander licht op de zaak werpt.
Rating: ★★★


De beste films?! Uiteraard Despicable Me II en verder vond ik Prisoners en The Usual Suspects erg goed.

Zie hier Deel 1, Deel 2 & Deel 3

30 reacties op “Films die ik afgelopen weken heb gezien #4

 1. Ik heb geen geduld om films te kijken. Ik kan nooit lang genoeg blijven zitten. Best jammer, lijkt me lekker, filmpje kijken op de bank.

 2. Despicable Me II moet ik nog altijd zien! Shame on me, want ik vond de eerste echt geweeeeeldig!

  1. Turbo was leuk haha. Geniaal altijd die animatiefilms.. Ik heb heel veel stukken echt in een deuk gelegen (hoewel hij natuurlijk niet kan tippen aan Despicable Me haha)

 3. Gisteren prisoners gezien, erg goeie film! turbo is lol en dispicable me ook ^^ geloof dat ik Unstoppable nog niet gezien heb.. even de trailer bekijken 🙂

 4. Oeh dat zijn wel hele lekkere en grappige films. Despicable Me II toevallig gisteren opnieuw gekeken. 😀

 5. Grease blijft geweldig! Unstoppable wil ik nog steeds een keer zien en turbo trouwens ook en the hangover 3 moet ik ook echt nog kijken. Phoe… Ik heb nog wat te doen komende tijd haha

 6. Ik ben al een tijd erg benieuwd naar Unstoppable! Hoe vond je die?
  En verder wil ik Despicable Me 2 en The Hangover III nog heel graag zien 😀

  1. Goede film hoor, was al de 3de keer dat ik hem zag 😉
   Goed geacteerd en wel een gaaf verhaal over die ‘unstoppable’ trein

 7. the usual suspect is altijd goed! prisoners heb ik ook onlangs gezien, verrassenderwijs vond ik ‘m echt heel erg goed! en heel erg spannend, heb vaak genoeg achter een kussen verscholen gezeten 😛
  xo, cheyenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *