Wie gun ik een weekendje Parijs?‏

“Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Wil jij een vriend, familielid of goede kennis in het zonnetje zetten, als dank, zomaar of omdat jullie samen iets bijzonders hebben meegemaakt? Accor maakt het mogelijk. Wij geven jou en een vriend, vriendin of familielid de kans om het nieuwe jaar goed te beginnen met een heerlijk verzorgd weekend naar Parijs!”

Toen ik dit emailtje in mijn inbox zag van Accor dacht ik eerst van: pfff ik win het toch niet dus waarom zou ik mee doen? Maar toch, aangezien ik al een blogpost wilde maken om iemand in het zonnetje te zetten kon ik van deze kans mooi gebruik maken.

Wat je kan winnen?
“Accor Hotels stelt een weekendarrangement voor twee personen (voor jou en je vriend, vriendin, familielid, etc.) ter beschikking in een hotel in Parijs. De prijs is inclusief ontbijt, €200,- zakgeld en heen- en terugreis met de Thalys. Je reist tussen 6 januari en 31 maart 2014 en mag zelf de exacte datum bepalen.”

Wie zou ik naar Parijs sturen?
Mijn man.

Heel cheesy want iedereen zeg waarschijnlijk gelijk zijn/haar partner.
Echter geef ik ook graag hierbij een uitleg aangezien ik vind dat hij het écht heel erg verdiend in mijn ogen.

2013 is voor mij een rot jaar geweest. Zoals de meeste (vaste) lezers van mijn blog weten raakte ik niet 1 keer mijn baan kwijt maar zelfs 2 keer mijn baan kwijt dit jaar. Dit heeft zeker inpact gehad op mij en vooral mijn humeur. Ik heb dit jaar veel gehuild, ben boos geweest, verdrietig, teleurgesteld (ook deels in mezelf) en terneergeslagen. En dit alles heb ik afgereageerd op degene van wie ik het meeste hou. Omdat hij er altijd is en het dus makkelijk is kwaad te worden.

We zijn in 2013 2x op vakantie geweest, je raad het al: vlak voor elke vakantie hoorde ik dat ik mijn baan kwijt was. Dit jaar, heb ik dus niet echt het gevoel gehad op vakantie te zijn geweest. Een tripje naar Parijs, als goed begin van 2014, is dus zeker welkom (mitst mijn man me natuurlijk uitkiest om mee te nemen *wink*).

 photo large_zpsd270b831.jpg
source

2013, ons eerste jaar als getrouwd stel, heeft hij me elke keer weer op moeten rapen. Met zijn: ‘Alles komt weer goed’ (waar ik af en toe dood ziek van werd want wat nou ALS het niet goed komt…) en bemoedigende woorden. Het eerste jaar dat we getrouwd waren had ik anders voor ogen. Gelukkiger.

Zoals jullie snappen ben ik dus erg blij als 2013 eindelijk voorbij is, met het nieuws dat ik gewoon een nieuwe baan heb (tot zeker Oktober 2014!) Mijn man heeft me dit jaar ontzettend gesteund en ik ben zeker niet de makkelijkste geweest.
Op naar een beter jaar. Hopelijk met de start van het nieuwe jaar richting Parijs!

Bedankt voor alles schat! (L)

Mocht je ook mee willen doen klik dan hier voor de voorwaarden

Wie zou jij een weekendje Parijs gunnen?

Dit artikel is mede mogelijk in stand gekomen door een emailtje in mijn inbox van Accor

16 reacties op “Wie gun ik een weekendje Parijs?‏

  1. Wat leuk he! Awh ja het is je gegund en je verdient het zeker! 🙂 Ik zou mijn moeder zo een weekendje weg gunnen! Wie weet doe ik ook mee 🙂

  2. Wat een mooi geschreven blogje. Ik vind dat jullie het absoluut verdienen, maar stiekem ga ik ook toch mee doen. :$

  3. Ik hoop dat wanneer jullie de volgende keer op vakantie of een weekendje weg gaan, je daar met een ECHT vakantie gevoel bent!

  4. Hopelijk lukt het! Wij willen ook wel weer eens naar Parijs, het is en blijft een ontzettende mooie stad waar zoveel te zien en te beleven is, dat je er nooit uitgekeken raakt…

  5. Aw, wat lief. Succes! Ik zou het aan mijn ouders geven. Als er twee mensen zijn die echt eens in de bloemetjes mogen gezet worden, dan zijn zij het.

  6. Ik snap je frustraties van het afgelopen jaar. Ik hoop dan ook dat jullie samen naar Parijs mogen met deze winactie.

    Ook ik zou mijn vriend meenemen. Mijn jaar was ook niet heel makkelijk en heb voor moeilijke keuzes gestaan. Vlak daarna leerde ik mijn vriend kennen. Hij is er echt altijd voor me en steunt me door dik en dun. Dus samen even weg zou heerlijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *