The Awesome List: The privilege of a lifetime is being who you are

    Nog maar een aantal daagjes werken en dan lekker heel wat dagen kerstvakantie vieren    mijn kerstpakket ophalen    de leuke high-tea die ik had met mijn vriendinnen    zin in de kerstdagen    mijn nieuwe armbandje    na een lange werkdag heerlijk onder een warme douche stappen    mijn vrije Woensdagen, nu nog meer genieten aangezien dit mijn enige vrije dag is straks    mijn nieuwe layout    dat wordpress weer meewerkt    leuke emailtjes in mijn inbox    na een bezoekje aan de dokter te horen dat je bloeddruk ondanks alle spanningen gewoon goed is    een nieuw boek van Nora Roberts hebben liggen om te lezen    deze dingen    mijn Riverdale kop&schotel    

 photo 20130927_132822_zps929d6b15.jpg

21 reacties op “The Awesome List: The privilege of a lifetime is being who you are

  1. Mooie foto! Ergens vind ik het wel jammer dat ik niet meer kan werken, zo krijg ik voor het eerst dus ook geen kerstpakket 😛 Geniet van deze mooie dingen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *