Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: The privilege of a lifetime is being who you are

  Photobucket  Nog maar een aantal daagjes werken en dan lekker heel wat dagen kerstvakantie vieren  Photobucket  mijn kerstpakket ophalen  Photobucket  de leuke high-tea die ik had met mijn vriendinnen  Photobucket  zin in de kerstdagen  Photobucket  mijn nieuwe armbandje  Photobucket  na een lange werkdag heerlijk onder een warme douche stappen  Photobucket  mijn vrije Woensdagen, nu nog meer genieten aangezien dit mijn enige vrije dag is straks  Photobucket  mijn nieuwe layout  Photobucket  dat wordpress weer meewerkt  Photobucket  leuke emailtjes in mijn inbox  Photobucket  na een bezoekje aan de dokter te horen dat je bloeddruk ondanks alle spanningen gewoon goed is  Photobucket  een nieuw boek van Nora Roberts hebben liggen om te lezen  Photobucket  deze dingen  Photobucket  mijn Riverdale kop&schotel  Photobucket  

 photo 20130927_132822_zps929d6b15.jpg

0

21 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *