Badkamer inspiratie op OTTO

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

Interieur, iets wat ik heel belangrijk vind in huis. Zo hadden we toen we hier net kwamen wonen alles in beukenkleur. Inmiddels is bijna alles (behalve de bank & boekenkast) al een keer vervangen. Nu is ons huisje ingericht met witte meubels. Hoewel we al een heleboel hebben verbouwd, veranderd en geverfd hebben zijn we toch nog niet klaar.

Zo kochten we laatst een nieuwe slaapkamer kast, wordt in de vakantie onze nieuwe nachtplakjes opgehangen en hebben we 2 nieuwe gordijnen gekocht voor in de slaapkamer en woonkamer. Ook komt eindelijk de grote verbouwing van onze badkamer inzicht. Telkens uitgesteld maar nu toch echt op de planning, zomer 2014. Zoals jullie weten hebben we nu een ‘hink-stap-sprong’-badkamer en gaan we hem nu 3 tot 4 keer zo groot maken en afgesloten. Uiteraard komt er tegen die tijd een before&after foto’s/filmpje online. Echter wat we precies voor kleuren willen qua meubels zijn we nog niet uit, wel worden de tegels van de badkamer zwart.


Nou zag ik bij OTTO super leuke inspiratie voor badkamermeubels en hoe je deze ook leuk kunt combineren in een (kleine) ruimte.
Hier wat voorbeelden van OTTO:

 photo badkamers_zps7f761617.jpg

Ik kan niet wachten tot onze nieuwe badkamer klaar is.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

24 Comments

 1. ik vind veranderen in huis ook altijd zo leuk. Ik kan ook 100x proberen het anders in te delen en er dan achter komen dat toch niet werkt helaas hehe

 2. een β€˜hink-stap-sprong’-badkamer lijkt me anders een hele leuke naam… πŸ™‚

  Die Otto-meubelen zien er ook heel voordelig uit!

 3. Ik vind inrichten/decoreren zo leuk, ik kijk nu al uit naar de before and after foto’s. Ik vind de meubels van de eerste foto erg leuk.

 4. Otto is eigenlijk een website waar ik nooit kijk, héél soms voor kleding maar voor dit soort dingen loop ik liever in een winkel zelf voor inspiratie πŸ™‚

 5. Leuk zo een plannen voor de badkamer! Ik zou aanraden om boven de lavabo spiegelkasten te nemen, dus met een kast erachter, als ik zie hoeveel ik daar instop, niet normaal!!
  Onze badkamer is ook volledig zwart-wit, dan kan je lekker accenten maken met de accessoires πŸ˜€

  1. We zijn er nog over aan het puzzelen hihi. Hij wordt in ieder geval zo’n 3Γ‘4x zo groot. Wel erg fijn aangezien we nu een erg kleine badkamer hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *