Keep your face always toward the sunshine – and shadows will fall behind you

Je heb soms wel eens van die dagen.. En ik had er Woensdag eentje. Een dag dag ik even instorten.

Zoals jullie allen wel weten heb ik een zwaar jaar achter de rug. Ik ben 2x mijn baan verloren en dit heeft echt wel grote inpact gehad op mij. Veel stress, onzekerheden, verdriet, boosheid. Alles kwam wel een keertje langs. Nu heb ik een nieuwe baan, maar ik zit nog steeds in mijn proeftijd. Sinds mijn vorige baan (waar alles goed ging) ben ik heel achterdochtig geworden. Wat nou als…?! Ik probeer het los te laten maar ik merk dat mijn lichaam dit moeilijk vind. Ik slaap slecht en ervaar toch wel enige vorm van stress.

Zo had ik Woensdag een vrije dag. Ik sliep wat langer uit.. Deed wat klusjes in huis. Lekker rustig aan. Toen wilde ik eten gaan maken maar wat ik wilde hadden we niet in huis. Pannenkoeken dan maar, die stonden klaar om gemaakt te worden. De eerste pannenkoek mislukte (zoals jullie weten ben ik geen keukenprinses) en de 2de ook. En toen de 3de mislukte toen brak ik. Alles stress van het afgelopen jaar kwam eruit. De rest van de dag series gekeken met een dekentje en kopje thee om even tot mezelf te komen en me lichaam rust te gunnen.

 photo IMG_20131203_205825_zps1df8ce49.jpg

Ik hoop dat ik dit jaar goed kan afsluiten. 14 December is mijn proeftijd afgelopen en hoop ik weer wat rust te krijgen. Ook heb ik met de kerstvakantie heel wat dagen vrij en hoef ik bijna niet te werken. Heerlijk, want een echte vakantie heb ik dit jaar niet echt gehad. Begin dit jaar gingen we naar Centerparcs met vrienden, een maand ervoor hoorde ik dat ik mijn baan niet meer zou hebben. We gingen naar Preston Palace, hetzelfde verhaal, een week ervoor had ik geen baan meer. (hoewel ik daar wel heb proberen te genieten en het een heerlijke vakantie was)

2014 moet zeker een beter en stabieler jaar voor me worden.
Ik hoop dat ik alle slapeloze nachten en stress vaarwel kan zeggen.
Ik ben bezig alles achter me te laten en het positieve van alles weer in te zien. Maar soms, heb ik wel moeilijke dagen.

9 reacties op “Keep your face always toward the sunshine – and shadows will fall behind you

  1. Dit soort dagen heeft iedereen weleens en heb je soms misschien ook nodig om er sterker en zelfbewuster uit te komen, hoewel ik dat op dat soort dagen ook niet zie hoor maar vaak achteraf het wel besef. Ik hoop voor je dat je 14 december positief nieuws te horen krijgt zodat je daarna lekker van je vakantie kunt genieten en dat de slapeloze nachten dan ook voorbij zijn!

  2. Dat je snel mag horen of je mag blijven of niet.. dit is ook niets 🙁 Want dat gun ik je wel na 2x baan kwijt in een jaar.

  3. Ik herken je stress, 2013 is gewoon niet het beste jaar voor jou en mij. Het wordt tijd dat het afgesloten wordt en 2014 begint; met een hoop rust.

    Ik duim trouwens voor je, jij moet gewoon daar op je werk blijven hoor na je proeftijd!!!

  4. iedereen herkent dit soort dagen wel. En dat is prima als je er maar weer uitkomt, maar zo te lezen doe jij je best,, en meer kan je niet doen! Hopelijk wordt 2014 een beter jaar voor je!

  5. En die dagen die mag je ook gewoon hebben. Dat heeft iedereen wel eens en het jaar 2013 is gewoon een bagger jaar voor je geweest en ik hoop echt heel erg dat 2014 stabieler voor je wordt en dat je je rust terug kunt vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *