Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!The Thankful Project #3


Zoals jullie weten hoe ik erg van Happy-lijstje. Niet voor niets heb ik een categorie The Awesome List. Op TheChasingHappyBlog kwam ik een leuk blog projectje tegen: The Thankful Project.
28 dagen een lijstje van gratitude. Nu maak ik er een aantal posten van, en niet het oorspronkelijke idee van elke dag een blogje. Ik doe per keer zo’n 10 stuks of gratitude. We beginnen nu dus met deel #3, het laatste deel van deze The Thankful Project !

#21: Something That’s Easy To Take For Granted Gezondheid. Het is niet vanzelf sprekend dat je op kan staan en zo uit bed kan stappen. Dat je niet de hele dag pijn voelt of dat je bijna nooit in het ziekenhuis of bij de dokter komt. Sommige mensen ervaren elke dag als een strijd. Een strijd om weer gezond te worden of om te gaan met hun gebrek aan gezondheid. Ik zet mijn petje af voor deze mensen en hoe zij in het leven (proberen) te staan.

#22: An Expectation Ik ben een perfectionist en heb dus eigenlijk altijd een hoge verwachting van mezelf. Ik ben dit aan het leren loslaten: niet alles kan en hóeft perfect. Zolang je je best maar doet en zorgt dat je er plezier aan beleefd.


#23: Something You’ve Seen Een aantal keren naar een concert van P!nk geweest. Echt super gaaf om mee te maken en heb zeker heel wat goede foto’s en mooie herinneringen eraan over gehouden.

 photo concertpink2_zpsf553a604.jpg
Beatstad 2007

#24: A Physical Trait You Have Ik ben slank gebouwd (en hoef niks te doen aan mijn lijn), heb lang krullend haar en een moedervlek op mijn onderbuik. Mijn voeten staan ingezakt en ik heb 2 hamer tenen als gevolg van het te vroeg lopen als baby.

#25: Something You Know Dat ik zeker nog eens terug ga naar Londen. Ik hou van Londen! Ik ben er in 2011 geweest en ik was opslag verliefd. Ik had bij voorhand al het idee dat ik dit een prachtige stad zou vinden en ik had gelijk. Als iemand zou zeggen: er staat een huis voor je klaar, pak ik zo m’n spullen in en ga er wonen. Ja, Londen. Daar ga ik zeker nog eens een keertje heen!

#26: Criticism You’ve Received Je doet téveel je best. Ik zie dit niet als iets negatiefs, ik vind dat je nooit genoeg je best kan doen iets te laten werken. Natuurlijk zijn er grenzen maar je best doen voor alles (en meer kan je niet doen) is iets wat ik altijd zal blijven doen, bij alles. Ook (voor mijn gevoel) een lomp excuus om mijn baan in te trekken. (dit is namelijk iets wat ik te horen kreeg toen ik mijn -minder leuke – baan verloor)

#27: A Simple Pleasure Een boek lezen, in het zonnetje lopen, dagdromen, tv series kijken, chocolade eten, knuffelen, kaartjes sturen/ontvangen, bloggen (en reacties ontvangen), theetjes drinken, foto’s, nieuwe kleding, uitslapen, lachen, begroet worden door onze katten, complimentjes krijgen, dieren in de natuur zien, groepsappjes met leuke berichten, mijn trouwring, muziek. Ja en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het leven bestaat uit veel mooie, kleine pleasures.

#28: Free Day, Write About What You Want een bedankje: voor mijn ouders, mijn man, mijn schoonouders, mijn lieve vrienden, mijn nieuwe lieve collega’s, mijn oude lieve collega’s en jullie bloggers: voor jullie lieve reacties en het feit dat jullie de moeite nemen mijn blog te lezen.

Zie hier deel #1 en deel #2

Wat vonden jullie van The Thankful Project?

Super gaaf ook dat andere leuke bloggers dit projectje ook invulde en zo enthousiast waren.
Zie hieronder de lijst, zeker even lezen!
Bij sommige komen er nog andere delen online: ik zal dit lijstje dus regelmatig aanpassen.

MyPaperBlank
Summerbloomm #1 / Summerbloomm #2
IkBenIrisNiet
The Miracle of Life
Veerlez
JoyFromJoyce #1 / JoyFromJoyce #2 / JoyFromJoyce #3
RainbowJunk
Marcella #1 / Marcella #2 / Marcella #3
Wiebie74 #1 / Wiebie74 #2 / Wiebie74 #3
Paperboats
Teskuh
Bohemiandreams
Birds & Beez
KellyCaresse
LisanneLeeft
Des Schrijft
Afgeschreven
Winterkind
A Spoonful Of Dork
Vijf koffie graag
DagDromend
Onsamenhangendgezwets
Dwaalsterren
IsabelCristinas

Sta je hier niet bij maar toch de tag ingevuld? Laat het me even weten dan zet ik je erbij!

0
Challenges
Previous Story
Next Story

23 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lotte
  29/11/2013 at 15:14

  Wat een leuk project om te volgen en bij stil te staan! Heel mooi 🙂

 • Reply
  Nicky
  27/11/2013 at 16:43

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  26/11/2013 at 13:42

  leuk om dit te lezen zo kom je toch weer wat over jou te weten
  wat ik altijd erg leuk vind om te lezen bij andere bloggers

  liefs
  en nog een fijne week!

 • Reply
  Mirella
  26/11/2013 at 00:03

  Het is zo een leuk projectje, leuk om de jouwe weer te lezen, zo leren we je wat beter kennen

 • Reply
  RenéSmurf
  25/11/2013 at 22:21

  Bedankt voor het bedanken, zegt de bedankte dan.
  Hoe je zulke lijstjes ook vormgeeft en invult bepaal je zelf lekker.

  Ik ben nog nooit in Londen geweest, dat links rijden staat me een beetje tegen.

 • Reply
  Myrthe
  25/11/2013 at 22:05

  Wat een ongelofelijk mooi blog heb jij! Super mooi in elkaar gezet. Alles klopt gewoon. Echt petje af. Ik ga je zeker volgen!

  • Reply
   SAS
   26/11/2013 at 06:48

   Super lief, je comment. Ik ga ook even een kijkje bij jou nemen. 🙂

 • Reply
  Marije
  25/11/2013 at 21:46

  Supermooie tag dit! 😀 Leuk om je antwoorden te lezen! X

 • Reply
  Nicky
  25/11/2013 at 19:22

  Een hele leuke tag en heel leuk ingevuld.

 • Reply
  Emma
  25/11/2013 at 18:01

  Leuk om te lezen! Ik vind het een mooie tag 🙂

 • Reply
  Kelly
  25/11/2013 at 16:54

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Mandy
  25/11/2013 at 16:31

  Vind ik heel leuk om te lezen 🙂

 • Reply
  Marcella
  25/11/2013 at 14:59

  Erg mooi lijstje weer! Prachtig dat je bij de allerlaatste jouw dierbaren bedankt, heel mooi. Ik ga deze week deel 2 plaatsen en ook deel 3 komt er zeker nog, al wordt dat dan volgende week. Ik vind het leuk dat ik de tag op allerlei blogs tegen kom, erg leuk om te lezen hoe iedereen de vragen ingevuld heeft. Heel verschillend, maar dat is juist zo leuk!

 • Reply
  Rianne
  25/11/2013 at 14:02

  Leuk om te lezen. Soms zijn je antwoorden verrassend (mede omdat ik je niet echt ken) maar sommige nat

 • Reply
  annouska
  25/11/2013 at 11:05

  Wat gaaf, ik wist niet dat er meerdere delen waren. Binnenkort hem dan ook maar vervolgen 😉

  • Reply
   SAS
   25/11/2013 at 11:39

   Leuk, ben benieuwd naar de rest!

 • Reply
  Isabel Cristina
  25/11/2013 at 10:19

  Superleuk deze tag! Leuk om je antwoorden te lezen!

 • Reply
  Sylvia
  25/11/2013 at 10:09

  Echt leuk dat die tag zo veelvuldig wordt overgenomen in blogland. Ik kreeg gisteren een nominatie, dus deze week komt ook mijn blogje over het Thankful Project online 🙂

  • Reply
   SAS
   25/11/2013 at 11:38

   Leuk! Dan zet ik je erbij.. Ben benieuwd.

 • Reply
  Simone
  25/11/2013 at 09:44

  Ik vond het een leuk en mooi projectje om te lezen! 🙂

 • Reply
  Monique
  25/11/2013 at 08:52

  Wat een leuke tag! 🙂

 • Reply
  Joyce
  25/11/2013 at 08:38

  Weer leuk ingevuld! En bedankt voor de vermelding 🙂 Morgen staat mijn deel 2 online 🙂

  • Reply
   SAS
   25/11/2013 at 11:37

   Dan zet ik hem erbij!

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png