Gadgets, gadgets & nog meer gadgets #2

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door MegaGadgets
Alle uitleg van de artikelen zijn ook van deze site afgehaald.


Het eerste artikel wat ik schreef over MagaGadgets kan je hier lezen. Dit is deel 2. Met zoveel leuke gadgets kan je natuurlijk een aantal blogjes erover verwachten. Mocht je nog opzoek zijn naar iets voor jezelf of een leuk cadeautje dan raad ik deze site (en de winkel in Den Haag) zeker aan.

 photo IMG_20130918_182913_zpsac71cd7a.jpg


Theebloemen
De theebloemen zijn een echte lust voor het oog (en je mond)! Met een kopje verse thee kan je heerlijk ontspannen, maar eerlijk gezegd is het serveren ervan niet zo spannend. En daarom hebben wij nu de Theebloemen in ons assortiment! Deze gedroogde bloemen zijn speciaal gegroeid om jouw water om te toveren in smaakvolle thee. Wanneer je de theebloem in contact brengt met kokend water ontwaakt deze langzaam tot leven, tot een echte prachtige exotische bloem. Niet alleen maar lekker dus, maar ook een waar spektakel om naar te kijken! De Theebloemen bestaan uit een speciale witte thee uit China en heeft een milde en aromatische smaak. Veel theeliefhebbers vinden dit vaak nog lekkerder dan groene thee! Er zijn 8 verschillende theebloemen, 4 smaken per box

 photo PhotoGrid_1381496087944_zpsc5cdd042.jpg

 photo PhotoGrid_1381496113951_zpse98fb901.jpg

Mijn mening: Ik wilde dit altijd al eens proberen vooral toen ik het tegen kwam bij IkBenIrisNiet. Zoals iedereen wel weet ben ik een echte theeleut en was dan ook erg benieuwd hiernaar. Echt super bizar om zo’n bloem open te zien gaan. Er zit een mooie theepot bij waarin je de bloem kan leggen zodra er heet water in zit. Zo’n 15 minuten later zie je een prachtige bloem verschijnen en kan het inschenken beginnen. En ik kan zeggen het is heerlijke thee! (op de foto’s was de thee nog aan het trekken vandaar dat het er zo licht nog uitziet)

Bad Mother Fucker Wallet
De bekende wallet van PULP FICTION. Bekend van de scene waarin een stel een overval pleegt in een restaurant en Samuel L. Jackson zijn portemonnee terugvraagt. Hij zegt dan: “It’s the one with Bad Mother Fucker on it!”, maar dat hoeven wij de echte fans natuurlijk niet te vertellen! Deze portemonnee is handgemaakt en van echt leer. Maar het allermooiste aan deze versie van de Bad Mother Fucker Wallet is dat de letters er niet in zijn gedrukt, maar erop zijn gestikt. Dit maakt de portemonnee precies hetzelfde als degene uit de film. De wallet heeft vakjes voor al je creditcards/passen, een speciale ruimte voor je papiergeld en een muntvakje.

 photo PhotoGrid_1381519230586_zpsf1c9f3ef.jpg

Zijn mening: Een heerlijke portemonnee. De 2de die ik heb gekocht bij MegaGadgets. Hij is net even wat luxer dan die ik hiervoor had met de gestikte letters erop. Hij is compact en zit prima in een achterzak, waar de meeste mannen toch wel hun portemonnee hebben zitten.

Monkey Tea Infuser
De Monkey Tea Infuser is een prachtig vormgegeven theefilter waarmee je verse thee kan zetten. Stop de bladeren in het buik van het aapje en hang hem in iedere mok of kop. Ontspan terwijl hij het werk voor je doet, op deze manier is jouw thee lekkerder, gezonder en bovenal een stuk leuker! Zoals een echte aap, heeft de Monkey Tea Infuser lange armen en past dus in elke mok. Ook is er een lekbakje bijgesloten zodat je het na afloop netjes kan neerleggen.

 photo PhotoGrid_1381925274340_zps66aba59e.jpg

Mijn mening: Het is een stevige en leuke variatie op het bekende thee-ei. De losse thee gaat er moeilijk doorheen, iets wat erg prettig is. Hij is makkelijk in gebruik en je kunt er een grote hoeveelheid losse thee in kwijt. Het nadeel aan deze Tea Infuser is dat hij niet bij elk kopje mooi geklemd kan worden bij de handjes. Dit is ook te zien op mijn foto, zodra ik hem wel met zijn handen vast zet raakt hij het gekookte water niet. Bij een grotere mok zou dit waarschijnlijk wel prima gaan. Al met al blijft hij wel prima hangen aan zijn armen. Ook zit er een super handig lekbakje bij.

Ik ben erg tevreden over de service van MegaGadgets en de artikelen zijn van goede kwaliteit. Ik ga er zeker nog eens wat bestellen!

23 reacties op “Gadgets, gadgets & nog meer gadgets #2

  1. Die theebloemen heb ik ooit in een kerstpakket gehad, was inderdaad heel apart om ze open te zien gaan en er vervolgens thee van te drinken. Wel lekker trouwens…

  2. Echt bijzonder zo’n thee bloem! Eerst maar een glazen thee kan aanschaffen anders is de verwondering een stuk minder leuk.

  3. Leuke gadgets! Zo’n theebloem lijkt mij ook heel bijzonder om te zien uitgroeien.. misschien toch maar eens bestellen 😛

  4. Ahw, dat thee aapje is echt super tof! Die theebloemen wil ik ook nog een keer proberen! Lijkt me heel bijzonder.

    1. Haha vond ik ook maar wilde ze toch graag een keer proberen. Echt een aanrader en echt freaky zo’n bloemetje te zien groeien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *