De leuke dingen in September t/m December

Ondanks dat 2013 tot nu toe niet echt mijn jaar is geweest wil ik me toch concentreren op de leuke dingen. Op de dingen in September die al zijn geweest maar vooral op de leuke dingen die nog gaan komen.. En dat zijn er nog wel wat!


source

 • Mijn liefste vriendinnetje Wendy staat op het punt te bevallen van een prachtige dochter. Zo benieuwd hoe ze eruit zal gaan zien..
 • Onze vakantie! Eindelijk na maanden een echte lange vakantie. Met als eerste Preston Palace op de planning. Ik zeg genieten! Daarnaast willen we nog vele dingen samen doen met als tripje naar de ApenHeul.
 • De leuke meetings met lieve vriendinnen. Zo heb ik weer afgesproken met mijn nicht Paula, vriendinnetje Leona en staat er een meeting op de planning met Jeanella, die ik al echt jaren niet heb gezien. Zo leuk dat ze richting mij komt!


 • 2&3 Oktober is er groot Kermis hier. Altijd super gezellig om langs alle kraampjes te lopen. Vooral ’s avonds met alle lichtjes aan. Dat gaat vast gezellig worden!
 • Afgelopen week waren Sandra & Rick uit Canada hier in Nederland. Dit zijn vrienden van mijn moeder. Kan niet wachten op de leuke foto’s en we zijn super verwend met leuke cadeau’s, met als hoogtepunt een zelf gemaakte boekenlegger.
 • Er komen de aankomende maanden nog heel wat leuke boeken uit die ik zeker wil gaan aanschaffen.
 • Nieuwe seizoenen van Tv-series. Jeuj! Er komt een nieuwe seizoen van Criminal Minds & Castle. finally
 • In December staat op de planning onze badkamer te verbouwen. Nog even kijken hoe alles gaat lopen (met het onderstaande) maar het komt er iniedergeval aan.
 • Een nieuwe uitdaging, again. Maar ik kijk er positief tegen aan en heb super veel zin om wat nieuws te gaan vinden!
 • 31 reacties op “De leuke dingen in September t/m December

  1. Goed dat je vooruit kijkt naar de positieve dingen, het is zo gemakkelijk om in de nare dingen te blijven hangen.
   Ik zag ook wat op tegen de herfst, maar krijg er ook wel weer zin in. Iedereen is terug van vakantie, het echte leven begint weer. Een goed moment voor een frisse start!

  2. lekker lijstje ๐Ÿ™‚ grappig he hoe ongelooflijk nieuwsgierig je kan zijn naar een kindje van een vriendin!!

   1. Nee, we hopen dat het volgende week mooi weer is en zijn dan van plan te gaan. Kaartjes zijn tot eind September goed, dus misschien met slechte dagen dat we een keer in het weekend gaan. Heb er wel erg veel zin in!

  3. Wat leuk om te lezen dat in december jouw bestie Wendy bijna ging bevallen van een meisje. Ik ben zelf ook bevallen in december van mijn lieve dochter Emma Sophia. Hoe heet het meisje van jouw vriendin en wanneer is ze bevallen uiteindelijk? Liefs, Maaike

   1. Oepsie ik had het verkeerd gelezen! ik dacht dat dit een oudere post was (ik ben ook zo druk met mn dochter tegelijkertijd, van wie net de tandjes doorkomen…aii). Natuurlijk superleuk dat ze in december gaat bevallen, echt heel spannend:)
    liefs!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *