Lijstjes & Stokjes

De leuke dingen in September t/m December

Ondanks dat 2013 tot nu toe niet echt mijn jaar is geweest wil ik me toch concentreren op de leuke dingen. Op de dingen in September die al zijn geweest maar vooral op de leuke dingen die nog gaan komen.. En dat zijn er nog wel wat!


source

 • Mijn liefste vriendinnetje Wendy staat op het punt te bevallen van een prachtige dochter. Zo benieuwd hoe ze eruit zal gaan zien..
 • Onze vakantie! Eindelijk na maanden een echte lange vakantie. Met als eerste Preston Palace op de planning. Ik zeg genieten! Daarnaast willen we nog vele dingen samen doen met als tripje naar de ApenHeul.
 • De leuke meetings met lieve vriendinnen. Zo heb ik weer afgesproken met mijn nicht Paula, vriendinnetje Leona en staat er een meeting op de planning met Jeanella, die ik al echt jaren niet heb gezien. Zo leuk dat ze richting mij komt!


 • 2&3 Oktober is er groot Kermis hier. Altijd super gezellig om langs alle kraampjes te lopen. Vooral ‘s avonds met alle lichtjes aan. Dat gaat vast gezellig worden!
 • Afgelopen week waren Sandra & Rick uit Canada hier in Nederland. Dit zijn vrienden van mijn moeder. Kan niet wachten op de leuke foto’s en we zijn super verwend met leuke cadeau’s, met als hoogtepunt een zelf gemaakte boekenlegger.
 • Er komen de aankomende maanden nog heel wat leuke boeken uit die ik zeker wil gaan aanschaffen.
 • Nieuwe seizoenen van Tv-series. Jeuj! Er komt een nieuwe seizoen van Criminal Minds & Castle. finally
 • In December staat op de planning onze badkamer te verbouwen. Nog even kijken hoe alles gaat lopen (met het onderstaande) maar het komt er iniedergeval aan.
 • Een nieuwe uitdaging, again. Maar ik kijk er positief tegen aan en heb super veel zin om wat nieuws te gaan vinden!
 • 0

  31 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *